Laat Kerstmis maar beginnen want mijn kerstoutfit is binnen!

by Tamara

Nog een paar dagen en dan is het zo ver! Kerstmis!!!! Nu ben ik hier natuurlijk helemaal niet enthousiast over! Ik bedoel, het zou gek zijn als je al maanden (  oke een jaar) uitkijkt naar een feestdag toch? Oké, ik geeft het toe! Natuurlijk kijk ik heel erg uit naar kerst! Al maanden ben ik aan het zoeken naar de perfecte outfit voor kerst en ik denk dat ik hem nu gevonden heb! Dus tijd om de feestkleding uit de kast te trekken en de overhemden van je man te strijken. ( Dus niet, laat hem dat maar lekker zelf doen!) Because Santaclaus is coming to Town! Ik laat jullie vandaag mijn kerstoutfit zien! Kijken jullie mee?

Laat Kerstmis maar beginnen want mijn kerstoutfit is binnen!

Ik haat het om outfitfoto’s te maken. Nee ik weet het, iets haten past niet heel erg bij de kerstgedachte, maar toch denk ik er zo over. Nadat ik op een eerdere outfitpost, zacht gezegd niet hele aardige opmerkingen kreeg, heb ik maar besloten het niet meer te doen. Toch begon begon het een beetje te kriebelen toen dit jurkje binnenkwam. Dus ik trok mijn corrigerende onderbroek plus onderjurk aan ( echt no way dat je zo je kerstmaaltijd naar binnen kunt schuiven, maar alles voor de foto’s) deed het jurkje aan en plamuurde er een laag make-up op! Het enige wat me nog te doen stond was het poseren bij de kerstboom en het doen alsof ik hem aan het versieren was, wat ik natuurlijk allang gedaan heb!

img_6210

Wat vinden jullie van mijn outfit? Ik vind hem zelf wel heel erg leuk, al vind ik het dragen van een jurkje behoorlijk wennen. Zeker omdat ik normaal altijd een jeans met een shirt en sneakers draag. Tamara als dametje, net echt!

 

Hebben jullie je kerstoutfit al binnen?

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met sansonline.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.