Laarsjes van Bunnies voor Lauren.

by Tamara

Ik ben dól op laarsjes. Als ik vroeger schoenen mocht uitkiezen was er een dikke kans dat ik elke keer weer voor laarzen ging. Ik heb zelf in mijn leven al heel wat laarzen versleten. Van hele lelijke plateaulaarzen tot spijkerstof laarzen met zo’n enorme punt eraan. Of laarzen met een enooorme hak ( voor als ik weer eens behoefte had aan een paar flinke blaren) en zelfs overknee laklaarzen. Inmiddels speel ik wat meer op safe wat laarzen betreft en ga ik steeds vaker voor een paar stoere bikerboots of enkellaarsjes. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat toen ik te horen kreeg dat ik zwanger was van een dochter ik meteen een beeld in mijn hoofd kreeg van een meisje met een spijkerrokje en laarsjes! En die droom is nu uitgekomen hoor, want mevrouw heeft haar eerste echte laarsjes van Bunnies en ze is er zelf heeel trots op!

image

Laarsjes van Bunnies voor Lauren.

Toen Lauren er nog niet was en ik met de jongens naar de winkel ging om schoenen te kopen, zag ik heel vaak de laarsjes van Bunnies voorbij komen. Ik heb er wel eens mee in mijn handen gestaan want echt al deze laarsjes zijn zo ontzettend leuk! Toen ik deze laarsjes van Bunnies kreeg, kon ik het dan ook niet laten om een heleboel outfitjes in mijn hoofd te bedenken waarbij ze ze aan zou kunnen! Ik vind ze echt zo ontzettend leuk! Ze zijn gemaakt van heel zacht cognackleurig leer en het touwtje met het blaadje aan de zijkant geeft ze een hele speelse uitstraling!

image

Help, mijn kind wil geen schoenen aan!

Het enige jammere is dan, dat Lauren dus een bloedjehekel heeft aan schoenen. Ik trek haar wel eens ( onder luid protest) schoenen aan, maar zodra ik de rechter dan aanheb, heeft ze de linker alweer uit. Ik had dus ook verwacht dat het bij deze laarsjes ook echt een drama zou worden. Maar zodra ik de doos openmaakte en ze liet zien, klapte ze meteen in haar handjes en riep: ‘DIE!’  Kind van haar moeder dus! De laarsjes gingen moeiteloos aan en ze was er zo trots op! De hele tijd liet ze ze aan haar broers zien: ‘Ohhhh ! Die!’ en ze wilde er zelfs wel mee op de foto!

image

We zijn zelf altijd heel erg tevreden over de schoenen van Bunnies. Ik heb voor de jongens al meerdere malen schoenen van dit merk gekocht en ook Laurens eerste schoentjes waren hiervan. Ze gaat heel lang mee en blijven ook gewoon goed, wat natuurlijk heel fijn is, want met die snel groeiende voetjes, heb je al vaak genoeg nieuwe schoentjes nodig!

 

 

Voor de hele collectie van Bunnies kijk je hier op de site: www.Bunnies.nl

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

marjon 17 september 2016 - 12:45

Ik had vroeger zelf ook altijd bunnies. Het zijn ook stevige schoenen.
En het zijn zeker leuke laarsjes! Fijn dat ze deze wel wil dragen 🙂

Reply
Cindy - levenalsmama.nl 15 september 2016 - 22:28

Oh die zijn gaaf! Wij zijn ook wel fan van bunnies. Mijn dochter heeft nog geen laarsjes gehad, maar als ik deze zie wil ik ook mijn slag slaan 🙂

Reply
simpel, met een snufje liefde 15 september 2016 - 06:17

Wat een mooie laarsjes! Ze zien er stoer uit.

Reply
Simone 14 september 2016 - 17:21

Oh ze staan haar super wijs. Een hele dame al zo met die laarsjes aan haha ?

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 14 september 2016 - 17:06

Die zijn echt heel leuk!! Lekker stoer! En jeetje mina, wat wordt ze al groot!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.