Kunnen jullie me helpen kiezen?

by Tamara

Oké, ik heb even jullie hulp nodig. Ik heb een dilemma dan veel mensen vast ook zullen hebben en ik ben heel erg benieuwd wat jullie in mijn geval zouden doen. Al jaren ben ik groot iPhone fan. Ik heb inmiddels mijn 3e iPhone en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo heel erg tevreden meer ben. Niet omdat hij niet bevalt of iets, maar wel omdat hij de laatste tijd wat gebreken heeft waar ik niet zo blij van word. Dus wat moet ik dan?

Kunnen jullie me helpen kiezen?

Binnenkort mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen en ik twijfel dus tussen weer een iPhone of een Samsung s9 plus. Zo stom, want ik had nooit verwacht dat ik hierover zou twijfelen, aangezien ik echt fan van iPhones ben. Echter heb ik nu een iPhone 6s waar ik het helemaal mee heb gehad. Hij heeft zo ontzettend veel kuren dat ik hem gewoon echt zat ben. Er is een lijn van iPhone 6s waar de batterij niet helemaal goed van is. Die telefoons kon je binnen een bepaalde tijd terugbrengen als je er problemen mee had, maar alhoewel de mijne wel uit die periode kwam, had ik er geen problemen mee. En even later begon het gelazer. Mijn telefoon valt regelmatig uit als ik nog 50 % heb en dan wil hij met geen mogelijkheid meer aan. Is mijn telefoon nog vol en maak ik een foto? Dan valt hij ook vaak uit. Ik heb gehoord dat meer mensen met iPhones hier last van hebben! Zo vervelend!

Voordelen van de Samsung zijn dat hij een randloos 5.8 inch scherm heeft, een hele goede camera en een batterij die heeeel lang mee zou moeten gaan. Ik las op Mobiel.nl dat hij zelfs een dubbele diafragma heeft. Ik maak heel erg veel foto’s voor mijn blog en gebruik daar eigenlijk altijd mijn camera voor. Maar als ik een telefoon met een goede camera zou hebben dan is dat niet nodig.

Waarom ik twijfel.

Ik ben nogal een gewoontedier. Ik ben ooit van een Blackberry overgestapt naar een iPhone en ik heb daar echt behoorlijk lang aan moeten wennen. Wat zulke dingen betreft ben ik serieus net een oma hoor. Als iets me goed bevalt durf ik niet zo heel erg goed over te stappen omdat ik bang ben dat ik dan weer heel erg moet wennen. Bovendien heb ik natuurlijk net een Macbook gekocht en samen met de andere Apple producten hier in huis is dat echt ideaal. Het synchroniseert allemaal zo fijn haha.

Wat zouden jullie doen. Is er iemand van jullie die de overstap van een iPhone naar een Samsung heeft gemaakt en hoe is dit jullie bevallen? Ik ben heel erg benieuwd.

 

In samenwerking met mobiel.nl

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

Susanne Dillen 19 maart 2018 - 21:02

Ik heb zelf altijd al een Samsung telefoon en ben daar heel tevreden over. Van die batterij die lang mee gaat klopt idd. Ik zou alleen in jou geval toch kiezen voor iPhone aangezien je verder thuis alles van Apple hebt…

Reply
Melissa 19 maart 2018 - 10:36

Heb beide ook gehad, maar ben Toch echt fan van de iPhone! Zoveel problemen met Samsung gehad en we hebben een Samsung tablet en kan er bijna niet meer aan wennen nu ik iPhone gewend ben. Heb een 7 en batterij gaat 2 dagen mee en de camera is ook top! Ik stap nooit meer over naar Samsung. Succes met kiezen!

Reply
Nina 17 maart 2018 - 22:06

Ik ben van een iPhone 7 overgestapt naar een Samsung a8. En ik ben groot fan. Hij is super fijn en je bent er zo aan gewend.. super mooie foto’s en de batterij gaat makkelijk 2a3 dagen mee.
Ik ben erg blij dat ik overgestapt ben.
Succes met je keuze! Xx

Reply
Cassandra Pater-Bosman 17 maart 2018 - 14:46

Ik heb ook lang getwijfeld, maar blijf toch wel bij de bekende iphone. De 7 is lang zo verkeerd niet, maar ik ga nu verlengen met de 8. De X is me te duur haha.

Reply
Jorii Ariane 17 maart 2018 - 11:30

Ik gebruik al jaren de iPhone, ik had het zelfde probleem met mijn iphone 6s en alsnog overgestapt op de iphone 8 plus! Wat een verschil zeg mijn batterij gaat super lang mee en die camera is echt wauw. Ik heb 1x een Samsung tussen door gehad als leen toestel nou ik kan je vertellen ik heb dus een week zonder gezeten want als je eenmaal iphone gewend bent is Samsung echt geen plezierige telefoon om mee te werken.

Reply
Kirsten 17 maart 2018 - 10:57

Ik heb zelf de samsung S8+ en het is super. Dus de S9+ zou dat ook zeker moeten zijn haha
S8+ batterij kan ik vaak van smorgens 5.30 tot midden in de nacht tot een uur 3 mee doen dus mooi pluspunt de camera is echt super en krijgt super mooie foto’s!
Ik ben ook overgestapt van Iphone naar Samsung en na een paar uurtje uitpluizen vond ik de samsung al zoveel handiger en makkelijker in gebruik! Succes met je keuze!

Reply
Sharon 17 maart 2018 - 09:21

Ik ben overgestapt van samsung galaxy s7 naar een iphone 8 plus! Beste keuze ooit! Goede camera en Batterij!
Mijn oude samsung krijgt geen updates meer, en dan is je telefoon onveilig.

Reply
Anouk 17 maart 2018 - 08:49

Zeker een Samsung! Ik heb wel eens wat anders geprobeerd, maar de Samsung laat me nooit in de steek. En de batterij gaat heel lang mee. Ik hoef hem niet meer standaard elke avond op te laden.

Reply
Elvira 17 maart 2018 - 08:47

Ik twijfelde ook, maar toch weer voor de IPhone gegaan en geen spijt. Heb nu de 8plus en die heeft een supercamera! Ook doet de batterij het (tot nu toe) prima. Heel erg tevreden over. Succes!

Reply
Kim 17 maart 2018 - 08:31

Ik heb hiervoor altijd een Samsung gehad. Nu over naar iPhone en ik ben heel tevreden, maar ook hier kuren. Dat heb ik met Samsung nooit gehad.

Reply
Willemieke 17 maart 2018 - 08:21

Ik ben toch wel echt een iphone lover, zeker in combi met een macbook. Ik zou zeggen nieuwe iphone, want die hebben die batterijproblemen niet. De 6S is zo’n pechlijn. De 7 ook trouwens. Maar met de 8 is niks aan de hand.

Reply
Kimberly 17 maart 2018 - 07:54

Hier hetzelfde dilemma! En de zelfde problemen met mijn iPhone 6s. Ik mag al verlengen maar ik weet het gewoon echt niet! Ik neig naar de Samsung s9, maar ben zo bang voor spijt haha. Hier trouwens ook een MacBook. En dat werkt met de iPhone natuurlijk wel heel mooi. Maar die kuren, pfft ben er zo klaar mee! Ook de camera vind ik echt 10x niks van iPhone als ik de foto’s vergelijk met een Samsung toestel.

Reply
Sanne 17 maart 2018 - 07:40

Ik snap je dilemma wel! Ik heb nu afwisselend een iPhone en Samsung telefoon gehad. Op dit moment de iPhone 6s en na een jaar krijgt hij inderdaad behoorlijk kuren ?. Samsung is wel even wennen (heb wekenlang linksboven mijn scherm zitten drukken om terug te gaan…..). Toch zou ik na mijn 6s ervaring voor de Samsung gaan. Mijn note4 ging destijds ruim 4 jaar mee zonder ook maar enig probleem. Good luck!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.