Koop hier mijn boeken.

by Tamara
Lost With You.
When I lost everything, I found myself. 
Als Alba het bericht krijgt dat haar zusje vermoord is, vliegt ze zo snel als ze kan terug naar huis. Maar als het vliegtuig onderweg in een enorme storm belandt en vlak voor een onbewoond eiland neerstort, wordt het al snel duidelijk dat naar huis gaan er niet in zit.
Een periode van overleven breekt aan en het gaat ze eigenlijk prima af, totdat blijkt dat er iets vreemds aan de hand is op het eiland.. En ze misschien toch niet helemaal alleen zijn.

Hallo meneer de uil, hoe is het in fabeltjesland vandaag?.

.

.

.

,

 

 

 

 

 

 

De Zomerreeks volgt het verhaal van Florine, Joost en de generaties die daarop volgen. Een reeks die het verhaal verteld over een bijzondere familie die bewijst dat je ondanks moeilijke keuzes en onmogelijke liefdes als familie altijd sterk staat.

De reeks bestaat uit

Alle delen van deze ontzettend populaire en veelgelezen reeks koop je hier.

De Herfstreeks gaat verder waar het verhaal van de Zomerreeks stopte. In deze reeks maken we kennis met Rosie, een jonge vrouw die na een vreselijke gebeurtenis weer iets van haar leven probeert te maken. Zal haar dat gaan lukken?

De Herfstreeks bestaat uit:

Alle delen van de herfst reeks koop je hier.

 

 

 De Winterreeks bestaat uit:

 

Alle delen van de Winterreeks koop je hier.

 

 

De lentereeks bestaat uit:

Alle delen van de lentereeks koop je hier.

 

 

 

Een workaholic in hart in nieren, dat is wat Tessa is. Dag en nacht is ze met haar werk bezig, waarvoor ze zichzelf al jaren wegcijfert en dat terwijl ze eigenlijk een hekel aan haar werk heeft. Maar als ze een enorme fout maakt waardoor ze eigenhandig het bedrijf waar ze werkt de afgrond in helpt, heeft ze geen andere keuze dan te vluchten om ergens anders opnieuw te beginnen. Maar helaas blijven de gevolgen van haar fout haar overal achtervolgen en staan ze een nieuw leven en een nieuwe liefde behoorlijk in de weg…

Je koopt het ebook hier voor 4.99

 

 

 

 

Het halloween verhaal van 2019!

Voor het jaarlijkste vriendenuitje, gaan Mia en haar vrienden kamperen bij een meer. Een avond vol spookverhalen over de griezelige plek verder, wil ze

eigenlijk niets liever dan naar huis. Maar wat nou als er iemand spoorloos verdwijnt? En de verhalen niet alleen verhalen blijken te zijn?

Je leest het in het korte verhaal : Zilvermeer.

Je koopt het ebook hier voor 3.99. 

 

 

 

 

Liva heeft al haar hele leven één grote droom en dat is doorbreken als zangeres. Maar met een thuissituatie die haar belemmerd om iets van haar leven te maken, lijkt dat een droom die nooit werkelijkheid zal worden.

Als ze dan ineens hulp vanuit onverwachte hoek krijgt, lijkt haar droom misschien toch uit te komen. Maar is het wel wat ze ervan verwacht had?

 

Je koopt ‘Het laatste lied’ hier voor 7.50.

 

 

 

 

Als Marits relatie ineens voorbij is, ziet ze haar hele toekomstbeeld aan diggelen slaan. Maar dan maakt ze een afspraak met haar beste vriend, als ze op haar dertigste verjaardag geen nieuwe relatie heeft, gaan ze met elkaar verder.

Zullen ze die afspraak nakomen? Of zal het niet nodig zijn?

Je koopt In Tweestrijd hier voor 3,99 euro.

In Tweestrijd was het eerste verhaal dat ik schreef en liet me inzien dat ik écht heel erg veel van schrijven hield! Het is geen geweldig goed boek, maar wel een grappig verhaal om terug te lezen!

 

 

Tien jaar geleden liet Olivia alles achter, toen ze noodgedwongen met haar vader naar het buitenland verhuisde. Als ze na zijn overlijden ineens weer terugkeert naar het kleine dorpje waar ze opgroeide, herkent ze niets meer terug. Tot ze iemand uit haar verleden tegenkomt die al haar herinneringen weer terugbrengt.

Je koopt Denk aan Mij hier voor 4.99.

 

 

 

 

 

De complete Trilogie van Isa en Joris, plus de korte verhalen in een voordeelbundel!

De verhalen:

Onbereikbare liefde. Isa heeft een sollicitatiegesprek voor een nieuwe uitdagende functie. Maar wat nou als haar nieuwe baas de man is waar ze als tiener smoorverliefd op was. Zal hij haar nog herkennen?

Tussen twee vuren. Na een heftige affaire met haar baas en een relatie die mislukte, besluit Isa alles achter te laten en voor onbepaalde tijd te gaan reizen. Maar dan krijgt ze ineens een telefoontje waardoor ze halsoverkop naar huis moet gaan.

Voor eeuwig en altijd. Na een nogal gekke ontmoeting besluit Isa op zoek te gaan naar haar verleden. Maar wat nou als blijkt dat haar hele leven een grote leugen was? En er bij er bij thuiskomst een nogal vervelende verrassing op haar staat te wachten?

De korte verhalen:

Kerstverhaal 2018. Isa weet niet zo goed of ze haar relatie met Joris wel voort wil zetten en besluit in haar eentje op reis te gaan. Als ze dan een ongeluk krijgt, komt ze erachter dat ze toch meer voor hem voelt dan ze dacht.

Valentijnsverhaal 2019. Na een korte vakantie samen rijden Isa en Joris naar huis, als ze een verschrikkelijk ongeluk krijgen. Wat het einde van hun leven had kunnen betekenen, loopt uit in een vriendschap voor het leven.

Vakantieverhaal 2019. Isa, Joris, Jake en Tessa zijn met zijn viertjes op vakantie. Een avond met veel te veel drank, bedorven garnalen en een hotelkamer voor twee zorgt ervoor dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten!

Bonus: Het eerste hoofdstuk van een vervolg op deze serie: De laatste rit naar huis.

Je koopt de hele verhalenbundel, plus het nieuwe verhaal voor 9.99.