Kom je griezelen in Heksendoorn?

by Tamara

Elk jaar in oktober word get avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot Heksendoorn! Een park vol spinnenwebben, pompoenen, enge figuren en eigenlijk alles wat maar met Halloween te maken heeft! Superleuk voor de griezelliefhebbwrs en er is gedacht aan iedereen van jong tot oud!

Heksendoorn

Wij mochten op uitnodiging een dagje naar Heksendoorn komen. De laatste keer dat ik er was, was ik een jaar op 9, dus het was wel weer een verassing hoe het park er ook alweer uit zag! Al meteen vanaf dat we binnen kwamen viel de decoratie me al op. Echt álles was in Halloween stijl! Zo ontzettend leuk! Van heksenhoeden op klimrekken, tot vogelsverschrikkers en gekostumeerde medewerkers die we tegen kwamen! Allereerst gingen we naar het spookhuis. Richard nam Maxim mee naar binnen zodat ik even rustig Lauren kon voeden op 1 van de vele terrasjes. Het was heerlijk rustig in het park, ondanks het mooie weer en dus hoefden we nergens te wachten!

image

Ik was een beetje bang dat Hellendoorn niet zo leuk zou zijn voor kleine kinderen. Maar ze hebben er een heel gedeelte wat geschikt is voor kindjes tot 1.20. Sterker nog, ben je groter, dan mag je er niet eens in! Het park is dus ook juist heel erg geschikt en superleuk als je kleine kinderen hebt!

image 

Eerst hebben de jongens zich daar dus supergoed vermaakt met de vliegtuigjes, de auto’s en de paardjes. Toen ze voor de zoveelste keer in de vliegtuigjes zaten, kwam Cassandra van Princess-Leia.nl aangelopen met haar dotje Leia! Superleuk om haar eens in het echt te zien en ze was net zo als ik me had voorgesteld! Lekker gek en spontaan! Haha!

Na een eet pauze ( met wel heel erg zoute patat) en een luier/plas pauze gingen mijn 3 mannen nog in de wildwaterbaan terwijl Cassandra en ik met 2 hele enge figuren op de foto gingen!

image

Deze liepen in het hele park rond en namen ook deel aan de griezelshow en grot die je kon bezoeken. Die had me ontzettend leuk geleken, maar die was vanaf 7 jaar en mijn kinderen waren daar dus nog te klein voor.

Wat me ook superleuk had geleken was het maisdoolhof! We wilden al naar binnen lopen, maar helaas was het niet begaanbaar met een kinderwagen! Erg jammer, want ook dat had erg heel erg leuk geleken met de kinderen!

ingang maisdoolhof, waar we dus helaas niet inkonden.

ingang maisdoolhof, waar we dus helaas niet inkonden.

Dan nog maar een rondje in de achtbaan, terwijl de kindjes speelden! We konden meteen doorlopen en gaan zitten, gelukkig maar want ik heb een bloedhekel aan die wachttijden bij sommige attracties af en toe! Hier hadden we dus gelukkig vandaag geen last van!

Het was een hele leuke dag in een ontzettend leuk park. Als je kleine kinderen hebt is het echt een ontzettende aanrader want ze mogen bijna overal in! En een bezoekje aan het park is natuurlijk extra leuk als het zo mooi versierd is!

image

Mini monsters en MOMSTERRR

Een normale entreeticket kost: €22.50, maar er zijn regelmatig kortingsacties te vinden! Zoals deze waarbij je voor €19.95 betaald.

Ennnn durf jij het aan om te komen griezelen in Heksendoorn?

 

Misschien vind je dit ook leuk

10 comments

Bianca Ronday 8 oktober 2015 - 12:47

Lijkt me heel erg leuk om eens heen te gaan. Ben nog nooit naar Hellendoorn geweest. Ben ook niet zo’n held met achtbanen. ?

Reply
Sylvie 5 oktober 2015 - 11:37

Lijkt me erg leuk!! Ben zelf wel een pretpark fan, maar ben een beetje bang dat het zonde van het geld is om er nu met Ivar naartoe te gaan.. Bij Hellendoorn dus in ieder geval niet 🙂

Reply
lin mommysworld 5 oktober 2015 - 10:16

Het ziet er super leuk uit!! De eerst volgende keer gaan we mee!

Reply
Charlotte 5 oktober 2015 - 09:02

Wat leuk dat Hellendoorn ook zo geschikt is voor kleine kinderen, dat wist ik helemaal niet. Ik ben er een keertje geweest met een schoolreisje toen ik een jaar of 10 was, dus dat weet ik niet meer zo heel goed 😉

Reply
angelique 5 oktober 2015 - 08:55

Super leuk verslag! Wij zijn met onze stoere knul wel de griezelgrot in geweest en meneertje (4 jaar) was niet echt onder de indruk haha hij vond de vogelverschrikker bij maisdoolhof veel enger!

Reply
Jeanine 5 oktober 2015 - 08:40

Ik ben er nog nooit geweest maar mijn oudste zoontje zeurt al weken aan mijn hoofd wanneer we eens naar een echt halloween feest gaan haha. Misschien dat dit een goede compensatie is.

Reply
Charlotte 5 oktober 2015 - 08:06

Ik ben er nog nooit geweest, misschien over een paar jaar maar dan niet in de griezel periode hoor 😉 haha

Reply
Josan 5 oktober 2015 - 07:31

Leuk blog. Ik zag de foto’s al op je Facebook. Het was ook prachtig weer.

Reply
Saskia 5 oktober 2015 - 07:27

Leuk! Hellendoorn is voor mij echt heel lang geleden maar het klinkt wel hartstikke leuk en gezellig.

Reply
SoMama 5 oktober 2015 - 07:13

Leuke foto’s! En het is inderdaad ook een leuk park, kom er bijna elk jaar met mijn broertje maar voor onze kids van 3 en 1 jaar oud vind ik het toch nog niet helemaal geschikt.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.