Klusjes in en om het huis waar ik erg tegenop zie.

by Tamara

Soms heb je van die klusjes waar je heel erg tegenop kunt zien, maar die eigenlijk zo klaar zijn. Of van die klusjes die niet zo klaar zijn, maar die echt moeten gebeuren. In deze zomer wilden we ons huis eigenlijk verkoopklaar maken, dat betekent wel dat er nog een heleboel klusjes moeten gebeuren en blehh, laat ik daar nou eens heel erg tegenop zien. Welke klusjes we moeten doen die ik echt verschrikkelijk vind? Dat vertel ik je in dit artikel!

Kozijnen verven.

Als er één ding is waar ik mega tegenop zie, is het wel het verven van de kozijnen. Het moet eigenlijk al drie jaar gebeuren, maar het eerste jaar was ik hoogzwanger, vorig jaar kreeg rich een ongeluk en dit jaar moet het dus echt gedaan worden. Maar pffff! Ik vind het zo’n ongelofelijke rotklus! Het is dat we hier toch weg willen, anders liet ik er per direct kunststof kozijnen in plaatsen.

 

Tuin opknappen.

We hebben best wel een leuke tuin, alleen ik ben niet echt gezegend met groene vingers. Daarom hebben we een paar jaar geleden de hele tuin betegeld, met een border met daarin vaste planten aan de zijkant. Gewoon zo’n borderpakket dat je online kunt bestellen. Alleen ja, dan moet je die tuin alsnog bijhouden en met vier kinderen staat hij helemaal vol met speelgoed en van die klim onkruidplanten.. Dus dat moet ik nodig eens aanpakken!

Binnen schilderen.

Naast de kozijnen buiten, hebben we binnen ook een heleboel dingen die we nog moeten schilderen. Bijvoorbeeld de kozijnen binnen, deurkozijnen en het plafond van de badkamer.. Blehhhhh

Dingen afkitten.

Dan tot slot, moeten er nog een aantal dingetjes afgekit worden. Klein klusje, want het zijn alleen de wastafel, de douche en het bad, maar om de één of andere reden komen we er maar niet aan toe om het eens te doen.

Alle spullen uitzoeken en weggooien.

En dan degene waar ik het meeste tegenop zie. Alle spullen uitzoeken en weggooien. We wonen negen jaar in dit huis en hoewel we wel een aantal keren een grote schoonmaak hebben gehouden en heel veel troep weggedaan hebben, hebben we nog steeds zooooooveel. Bijvoorbeeld kinderkleding, speelgoed, spul van mijn moeder en nog veel meer. Ik hecht zelf niet zoveel waarde aan spullen, dus gooi vrij makkelijk dingen weg. Met als gevolg dat ik een heleboel dierbare spullen heb weggegooid toen ik zwanger was van Sarah haha. Maar deze keer wil ik er gewoon de tijd voor nemen. Mijn ouders gingen vroeger wel eens ‘opruimen alsof we gingen verhuizen’ en dat werkte heel erg goed! Misschien hier ook maar eens doen!

 

Heb jij nog klusjes in huis die je nog moet doen?

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Tineke 10 september 2019 - 11:18

Poeh, ik moet de badkamer nodig poetsen. Stel ik al dagen uit en is wat mij betreft het rottigste klusje in huis.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.