Kletsupdate! Nieuw uploadschema, nieuw boek en heeeeel druk!

by Tamara

Heeeeel hallo daar allemaal! Ik bedacht me net dat het al veel te lang geleden is dat ik iets van me heb laten horen! Jullie hebben vast wel gemerkt dat er wat minder blogs online kwamen en dat heeft wel een aantal redenen! Ook dacht ik dat jullie het misschien wel leuk zouden vinden als ik wat vertel over hoe het hier gaat? Hoe het leven me bevalt als moeder van vier koters enzo! Nou komt hij! Lees je mee?

Kletsupdate! Nieuw uploadschema en heeeeel druk!

Nou eerst maar die blogs, want hoe kan het dat er zo weinig blogs online online komen de laatste tijd? Nou ik heb het gewoon echt heeeeeel erg druk. En dan bedoel ik ook echt druk druk. Als in geen tijd om te bloggen want ik heb het te druk druk hahha. Nee de afgelopen tijd was gewoon echt even heel erg chaotisch, ik had het idee om gewoon lekker door te gaan bloggen nadat de baby geboren was, maar dat gaat niet zo makkelijk. En ik heb dus gewoon besloten om deze laatste maand van het jaar even wat rustiger aan te doen. Dit jaar stond ik een beetje stil qua groei door al het gedoe rond de zwangerschap en de verbouwing. Wel heb ik gedurende het jaar heel veel nieuwe volgers gekregen en dan ook volgers waar ik echt heel blij mee ben! Ik kreeg dit jaar zooooo ontzettend veel lieve reacties op alles! Daar ben ik echt ontzettend dankbaar voor!  Dus we gaan volgend jaar gewoon met frisse moed door en doen deze maand even wat rustiger aan. ( Of nouja rustig, vanaf morgen is het Winweek! Dus druk genoeg!) Ik kwam erachter dat wanneer ik in de avond blogs online zet in plaats van in de ochtend, dat ze veel meer gelezen worden. Vandaar dat ik, zoals jullie al opmerkten, in de avond mijn nieuwe blogs publiceer en in de ochtend archiefposts online zet.

Nieuw boek!

Ik vind jullie reacties op de verhalen echt zoooooooo waanzinnig lief en leuk! Ik keek laatst op de site van Kobo en zag daar zo ontzettend veel lieve en leuke reviews van mijn verhalen staan! Echt, ik ben jullie zooooo dankbaar voor al die lieve woorden steeds! Ik kreeg ook heel veel vragen van de mensen die de boeken al gekocht hebben wanneer er een nieuw boek online komt. Nou ik ben druk bezig! Ik ben weer een kort verhaal aan het schrijven en tussendoor ben ik ook aan mijn grotere verhaal bezig (200 pagina’s and going strong haha) en ik vind het zooooo leuk! Hahha. Dus zodra die klaar zijn komen ze ook zeker online!

Hoe gaat het hier?

Voor de rest gaat het hier heel erg goed. Saar is echt een droombaby! Ze slaapt goed, eet goed en is zo lief en vrolijk! Echt ik heb zo verschrikkelijk opgezien tegen het krijgen van een vierde kind na twee huilbaby’s die ongeveer 12 uur per dag huilden, maar als ik had geweten dat het zo zou zijn dan had ik geen zorgen gehad. Ik merk ook dat ik de laatste tijd echt weer gelukkig ben. Tijdens de zwangerschap voelde ik me eigenlijk alleen maar kut (sorry) en had ik regelmatig dagen dat ik alleen voor de kinderen mijn bed uit kwam. Maar dat is nu helemaal weg. Natuurlijk is het soms wel zwaar, maar ik geniet echt zo ontzettend van dit prachtige gezin en ons cadeautje! Vier kinderen joh.. Ik ben een rijk mens!

 

Nou dat was de update eigenlijk wel! Zoals jullie vast wel snappen is het hier gewoon vaak druk en kom ik niet overal aan toe. Maar goed, dat komt vanzelf wel weer! Bedankt voor het lezer lieve volgers!

 

Liefs Tamara

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Ingrid 10 december 2017 - 20:12

Ik vind het zo knap, 4 kinderen en dan nog zo ondernemend! En december is dan ook nog eens een super drukke maand, dus inderdaad logisch dat het wat rustiger op de blog is. Geniet nu vooral heel veel van je gezin! En ik zit altijd met smart te wachten op een nieuw hoofdstuk haha 🙂

Reply
Tan Callie 6 december 2017 - 11:22

Fijn dat alles goed gaat. Lekker genieten van je mooie gezin en gelijk heb je dat je het even rustig aan doet ??

Reply
Natascha 5 december 2017 - 18:23

Fijn om te lezen dat het goed met je Gaat! Geniet met een grote “G” van je mooie gezin.

PS:ik vind je verhalen echt super.

Reply
Monique 5 december 2017 - 09:57

Je bent een topper! Knap hoor met 4 kinderen, huishouden, bloggen, en ook nog een boek schrijven. Gelijk heb je dat je het deze drukke maand wat rustiger aan doet.
Geniet van je mooie gezin!

Reply
Pascal 5 december 2017 - 09:14

Geniet van je kwartet dat staat op de 1e plaats!
Ga zo door
..en als je tijd hebt kun je misschiet ff je “over mij” aanpassen …ik mis Sarah daar nog?

Reply
Annouska 5 december 2017 - 09:09

Helemaal niet gek dat je het ontzettend druk hebt met 4 kinderen. Gelukkig heb je een tevreden baby er bij gekregen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.