Kletspraatje | Er moet iets veranderen en de eerste stap is gezet!

by Tamara

Ken je dat? Dat je het ineens helemaal zat bent? Dat alles ineens anders moet en je vol goede moed ergens in duikt? Dat punt heb ik nu een beetje bereikt. Ik merk dat ik afgelopen jaar een beetje aangerommeld hebt. Zowel met mijn wel als privé en daardoor is alles een beetje een rommeltje. De wijze woorden van mijn vader luidden vroeger altijd: ‘Rust in je huis is rust in je hoofd.’  en dat geldt in dit geval ook echt. Wat er allemaal moet veranderen? Ik vertel het in deze blog!

Er moet iets veranderen en de eerste stap is gezet!

Vorig jaar had ik de grootste plannen. Ik wilde keihard aan mijn blog gaan werken om hem te laten groeien, ik wilde flink gaan afvallen en ik wilde mijn hoofd en huis wat meer op orde krijgen. Maaaar…. zoals jullie wel weten, kwam ik op 17 januari vorig jaar voor een behoorlijke verrassing te staan. Ik bleek namelijk zwanger. Nu zal ik niet teveel oprakelen over die zwangerschap want dat heb ik al genoeg gedaan, maar het liep allemaal even niet zo lekker en ik had wel wat anders aan mijn hoofd dan mijn blog te laten groeien en afvallen en zwanger zijn.. Tja laten we dat maar even niet gaan doen.

dat had als gevolg dat de groei van mijn blog eigenlijk helemaal stil stond. Juist een zwangerschap is een geweldig moment om je blog te laten groeien, maar het lukte allemaal niet echt dus ik heb het maar gelaten voor wat het was. Met als gevolg dat mijn bezoekersaantallen afgelopen jaar stabiel waren en tja.. Daar baal ik stiekem wel een beetje van.

Maar zoals ze zeggen, een nieuw jaar en nieuwe kansen. Dus we gaan er vol goede moed tegenaan. Ik heb allemaal superleuke ideeën over wat ik met mijn blog wil gaan doen. Nee, ik ga niet allemaal gekke dingen doen zoals weer een leger gastbloggers uitnodigen! Ik denk dat het het belangrijkste is dat er weer wat persoonlijkheid en structuur in de planning komt. Toen ik net begon met bloggen had ik een heel strak blogschema en dat werkte echt superfijn! Ook bleek uit de enquete dat jullie graag vlogs van mij willen zien, dus ik heb een vlogcamera gekocht en de eerste twee vlogs zijn opgenomen.

Dan op persoonlijk gebied.

Ook op persoonlijk gebied heb ik een knoop doorgehakt. Ik ga niet morgen beginnen met afvallen, maar nu. Ik schuif het afvallen steeds voor me uit als iets dat wel komt, maar ik wil er nu ook echt voor gaan. Ik wil gewoon weer een gezond lichaam krijgen. Een lichaam waaraan je prima kunt zien dat er vier kindjes in hebben gezeten, maar dat wel gewoon gezond is en niet veel en veel te zwaar. Ik wil die weg naar weer een gezond lichaam gaan bijhouden in blogs en af en toe een vlog! Wat ik precies ga doen en waarom dit zo goed bij mijn leven van dit moment past lees je volgende week!

Hebben jullie ook iets dat jullie heel erg graag dit jaar nog willen doen? Ik ben heel erg benieuwd!

 

Liefs Tamara

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Lisanne 10 januari 2018 - 16:02

Succes! Mijn goede voornemen is ook om wat gezonder te gaan eten en dan vooral minder snoepen. Hoewel afvallen niet het hoofddoel is, zal ik het helemaal niet erg vinden als er een paar kilootjes af gaan?

Reply
Gewoon Vlijtig 9 januari 2018 - 23:38

Op 2 augustus gestart met afvallen. Ik wilde 7.2 kilo afvallen om op 65 te komen. Ik ben nu 8.1 afgevallen. Dus 64.1. Dat is mooi. Sinds 1 maand aan het stabiliseren. Gaat prima. Veel succes allemaal

Reply
Irene 9 januari 2018 - 21:54

Succes met afvallen, komt vast goed! Ik ben eind vorig jaar begonnen en door puur op mijn voeding te letten al 5 kilo kwijtgeraakt. Mijn goede voornemen is om erbij te gaan sporten. Wat ik iverigens verschrikkelijk vind haha maar wat moet dat moet ?

Reply
Benella 9 januari 2018 - 08:46

Januari is een mooie maand om veranderingen in te voeren. Ik las laatst, als je iets 100 dagen doet wordt het een gewoonte die je makkelijker volhoudt, dus nog even doorbijten en je nieuwe manieren gaan als vanzelf! Succes!

Reply
Joyce 9 januari 2018 - 08:30

Topper! #fitmom

Reply
Kim 9 januari 2018 - 07:36

Leuk om te lezen dat je gaat afvallen. Ik ben net de vakantie-kilo weer kwijt (1 hele kilo aangekomen, dus ik dacht: hell no!! Niet sinds januari zo hard gewerkt en 9 kilo afgevallen, om in 2 weken tijd er weer 1 bij te krijgen). Afvallen is niet makkelijk, maar het gaat je lukken! 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.