Winterkleding wishlist voor Lauren.

by Tamara

Ik vind het helemaal geweldig als mijn kinderen er leuk bij lopen. Nu vond ik dat bij de jongens al erg leuk om te doen, maar nu bij Lauren is het helemaal een feest. Voor meisjes heb je zulke ontzettend leuke kleren! Je hebt ook  veel meer keuze dan bij jongenskleding!  Nu had ik voor Lauren in de kleine maatjes zoals 50 en 56 niet zo heel veel gekocht. Ze groeien in het begin ontzettend snel en je krijgt ook een heleboel van kraamvisite. Bovendien is Lauren in de zomer geboren en dan hebben kinderen (tenminste de mijne) niet zo heel veel aan. Op de warme dagen droeg ze alleen een rompertje, of zo’n leuke romper met een rokje eraan vast en op koelere dagen wat meer. Wel moet ik zeggen dat ik teveel zomerkleertjes zoals tshirts en shortjes gekocht, die ze natuurlijk toen helemaal niet droeg.

 

Eigenlijk vind ik het veel leuker om voor winterkleertjes te kijken en ookal is het nu nog herfst , dewintercollecties liggen al in de winkel. Natuurlijk kan ik niet altijd alles maar kopen wat ik zie, (kon dat maar!) maar het is altijd leuk om te kijken! (internetwindowshoppen! Je gooit te webshopmandje vol, schrikt je kapot van het bedrag en besteld uit eindelijk niks) Ik laat jullie mijn wishlist voor Lauren zien! Alle kleertjes die ik uitzocht zijn in 68/74, want ik denk dat ze dat in de winter wel heeft!wishlost

Op de site van nummer zestien verkopen ze de merken beebielove en flo. Merken waar ik bij de jongens nog nooit van gehoord had, maar ze hebben zulke ontzettend leuke dingen voor meisjes! Ok wel een klein beetje prijzig, maar af en toe moet dat kunnen! Weet je trouwens dat je in de maand oktober een ontzettend leuke loopfiets van Beebielove kunt winnen bij Nummer zestien? Je hoeft alleen een artikel te kopen en dan doe je al mee! Superleuk toch?

Ook z8 vind ik een ontzettend leuk merk! Al weet ik nog steeds niet of je het nu uitspreekt als ‘zet acht’ of ‘zacht’ hahhaha! Maar mijn absolute favoriet, ook voor de jongens is toch wel echt Tumble ‘n Dry!

 

barts

Voor leuke accessoires voor de winter is het zeker eens een aanrader om eens naar het merk Barts te kijken, kijk vooral dat eerste mutsje en dat sjaaltje nou, met die wolkjes! Zo lief!

Kortom, ik heb er alweer helemaal zin in om mijn kleine dame mooi aan te kleden voor de winter!

Vind jij het leuker om kleding voor de zomer of voor de winter te kopen?

blog

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

Leonie 18 oktober 2015 - 20:03

Oh wat een leuke kledingstukjes! Vooral die laatste legging vind ik super stoer.. Ahh, *zwijmel*

Reply
Channah 18 oktober 2015 - 18:11

Ik ben gek op de winter en kerst, en ook op de winterkleding. Maillots, truien, vestjes.. Ik hou d’r van! Ik moet nog een paar dingen voor Tara hebben, maar de winterjas is in ieder geval binnen!

Reply
Eline 18 oktober 2015 - 11:55

Oh wat een leuke items heb je uitgezocht, erg leuk en lekker girly!

Reply
Cassandra 18 oktober 2015 - 11:37

Internetwindow shoppen! Geweldig en absoluut waar!! Hoe vaak ik dat al niet heb gedaan hahaha! Ik vond z8 zo mooi maar helaas vind ik de kwaliteit ervan iets minder. In elk geval voor die prijs.. Dus wacht vaak tot de sale haha!

Reply
Saskia 18 oktober 2015 - 11:04

Z8 en tumble n dry vind ik ook van die geweldige merken!

Reply
Bibiane 18 oktober 2015 - 10:56

Met het tempo waarop mijn dochter groeit, kocht ik muts en sjaal en stuff bij Zeeman. Voor nog geen 5 euro een hele toffe set, die ze toch maar mss een maand zal kunnen dragen. Duurdere kledij zal ze wel krijgen van haar grootouders, maar die koop ik niet zelf, vind het verloren geld

Reply
Lifesabout 18 oktober 2015 - 10:22

Shoppen voor een dametje is inderdaad zo leuk! En vooral bii Z8, hier nog een fan! Nummer 16 ken ik niet….ik ben bang dat als ik daar ga kijken ik mijn hele mandje vol mik haha.

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 18 oktober 2015 - 09:54

Je houdt van zalmroze of niet haha! leuke spullen! Kende die site nog niet! xxx

Reply
angelique 18 oktober 2015 - 09:29

Wat een schattige items!! Ik ben soms heel blij met twee nichtjes zodat ik toch voor meisjes kan shoppen haha

Reply
Charlotte 18 oktober 2015 - 08:19

Leuke dingen heb je uitgezocht! Z8 en Flo zijn ook wel mijn favoriete merken! Z8 vooral toen Aukje nog een baby was en Flo vooral nu.

Reply
Channa 18 oktober 2015 - 08:09

Doe mij die hele wishlist ook maar! Super leuk voor Fenna 🙂

Reply
Joyce 18 oktober 2015 - 07:33

Rozeeeee! Ik hou van kinderkleding kopen vooral voor Sofie ?

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 18 oktober 2015 - 06:35

Ik hou van kleding shoppen voor de meiden! Zo heerlijk om ze lekker aan te kunnen kleden in de winter…

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.