Kleding kopen na je zwangerschap.

by Tamara

Ik heb al een paar keer verteld dat ik het moeilijk vind om leuke kleren te vinden na mijn zwangerschap. Na 3 kinderen is mijn buik toch een stuk slapper en veel past gewoon niet. Ik vind het vooral erg belangrijk dat kleding lekker zit, een beetje flatterend is en dat ik mijn buik er wat in kan verstoppen. Ook wil ik me graag wel een keer mooi voelen na maanden positiekleding gedragen te hebben.

Ik besloot dat ik wel eens een nieuwe outfit verdiende, maar ik had geen idee wat ik nou precies zocht. Vaak zie ik kledingstukken die ik helemaal te gek vind bij anderen, maar zodra ik ze dan koop staan ze totaal niet. Toch waagde ik een gokje en ging op internet op zoek naar het soort outfit wat ik graag zou willen dragen. Ik kwam een heleboel plaatjes tegen van vrouwen met een lange blazer op een jeans met een blouse. Kijk dat vond ik nou echt heel erg gaaf! Ik ben dol op vestjes en blazers, een ruimvallende blouse kleedt mooi af en een spijkerbroek is altijd goed.

Maaaaar, welke kleuren kies je dan? Mensen die mij kennen weten dat ik niet vaak hele felle kleurtjes draag, ik draag meestal donkere kleuren zoals donkerblauw, donkergrijs en zwart en lichte kleuren zoals lichtgrijs, pasteltintjes en wit. Ik had nog een hele gave lichtroze blouse in de kast liggen en dus besloot ik om daar een outfit omheen te bedenken. Eerst ging ik op zoek naar een spijkerbroek, die kon ik namelijk wel gebruiken aangezien de meeste broeken die ik in mijn kast heb liggen, of te groot of te klein zijn. Nu heb ik bij spijkerbroeken nogal wat eisen , ze moeten namelijk een beetje hoog zijn, mooi aansluitend en niet te lang. Daar komt nog bij dat ik de toch wel ietwat lastige maat 34/32 heb en dus nooit zo heel veel keuze heb. Ik hoorde altijd al veel goede dingen over het merk Geisha qua jeans en dus ging ik op zoek naar een jeans van dat merk.

image

Op de site van Sake Store kwam ik zo’n broek tegen. Het is wel grappig, want de naam van deze winkel klonk heel bekend bij mij, alleen kon ik hem niet meteen plaatsen. Totdat ik zag dat deze webshop een heleboel winkels in Friesland heeft. Ik ging vroeger heel vaak bij mijn oma logeren in Friesland en toen hebben we wel eens bij een filiaal van Sake Store gewinkeld! Grappig om te zien dat je het dan jaren later, (want ja, ik logeer al even niet meer bij mijn oma) tegenkomt op internet.

Ik ging voor deze grijze jeans van Geisha, het is een hoog model waardoor ik er fijn een groot deel van mijn buik in kan verstoppen haha. Bij mijn bovenbenen sluit hij mooi aan en naar onderen toe loopt hij iets uit, dat schijnt je benen ook weer iets slanker te laten ogen, wat natuurlijk altijd mooi is. Een stukje verderop in de webshop kwam ik ook een lange blazer tegen, van het merk Vero Moda. Ik ben dol op dit merk en ik heb er ook al heel veel van, dus de keuze was snel gemaakt. Op de site staat dat het 2 tot 5 werkdagen duurt voordat je je bestelling in huis hebt en ik had hem inderdaad al na 2 dagen!

sake

Het is toch altijd wel weer even spannend kleding kopen via internet, zeker bij spijkerbroeken ben ik altijd erg benieuwd hoe ze zullen staan en natuurlijk of ze zullen passen. Gelukkig paste hij en zat hij zelfs heel erg fijn! Ook met de lange blazer ben ik erg blij, hij is makkelijk te combineren met een heleboel looks en doordat hij best wel dik is, zou je hem zelfs als zomerjas kunnen gebruiken, of wanneer het iets warmer is gewoon buiten kunnen dragen.

image

Wat wel leuk is bij de site van Sake Store is dat je er niet alleen voor dameskleding terecht kunt. Ze hebben namelijk ook een groot assortiment aan heren en kinderkleding. Zelfs voor schoenen kun je hier terecht! Ze hebben vaak leuke kortingsacties en het is dan ook zeker een aanrader om er eens een kijkje te nemen!

Wat vind jij van mijn nieuwe outfit? En kende jij deze webshop al?

Naamloos

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Eline 14 november 2015 - 12:49

Erg mooie outfit! Ik vind blazertjes altijd erg leuk, maar draag tegenwoordig ook heel veel blouses en vesten.

Reply
Monique 13 november 2015 - 23:13

Leuk hoor!! Het staat je goed.
Ik heb ook wel een bij sake store besteld leuke site.

Reply
Nicole 13 november 2015 - 23:04

Ik wil jouw haar!!

Reply
Marijke I easydailyfood 13 november 2015 - 22:53

Oooo yes ik weet wat je bedoeld! Heb Elf maar een kleintje maar kleding kopen is soms lastig. Je outfit staat je super mooi!

Reply
saskia 13 november 2015 - 20:00

Ik kende de wegschop nog niet maar vind je outfit wel heel erg leuk. Ik draag zelf heel graag blazers maar heb nog nooit een lange gedragen 🙂

Reply
Sylvie 13 november 2015 - 15:43

Wauw wat een mooie foto’s! Je bent een echt hot mama 😉 Ik zou de hele outfit zó kopen!!

Reply
Martina 13 november 2015 - 15:23

Dol op de blazer !

Reply
Aukje 13 november 2015 - 14:58

Het staat erg leuk. En herkenbaar, die buik na 3 zwangerschappen. ?

Reply
Milou 13 november 2015 - 14:52

Nee, ik kende het nog niet! Maareh… kun je niet gewoon positiebroeken blijven dragen na je zwangerschap dan? Ik vind ze zo lekker zitten en het idee dat ik over 4 maanden weer andere broeken moet kopen… dan ga ik wel die zachte hoge banden missen!

Reply
Bregje 13 november 2015 - 14:16

Mooierd!! Kende de webshop nog niet, maar nu wel! 🙂 x

Reply
Channa 13 november 2015 - 14:15

Leuk zeg! Kende Sake Store nog niet maar zie er genoeg leuke dingen! 🙂

Reply
Charlotte 13 november 2015 - 14:15

Staat je inderdaad erg goed!

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 13 november 2015 - 14:14

Mooie kleding! Staat je goed!! X

Reply
Cassandra 13 november 2015 - 14:13

Wat een mooie set schat! Staat je ontzettend mooi, dat lange jasje is echt super gaaf! Ik ben overigens ook een groot fan van hoge broeken, om idd diezelfde reden: buikje weg proppen haha! Ik kende deze webshop nog niet, maar ben wel erg nieuwsgierig geworden dus ga ik even spieken!

Reply
Joyce 13 november 2015 - 14:13

Mooi jasje Tam! Staat je super en de foto’s zijn ook mooi X

Reply
Linda 13 november 2015 - 14:12

Die blazer staat je goed! Ben zelf de laatste tijd hier ook naar op zoek!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.