Kijkje in Laurens kledingkast.

by Tamara

Stiekem vind ik het echt ontzettend leuk om kleding te kopen voor Lauren. Niet alleen omdat meisjeskleding echt ontzettend leuk is om te kopen, maar ook omdat die kleine maatjes altijd zo ontzettend schattig zijn! Laurens kast hangt en ligt dan ook vol met de allerleukste kleertjes en ik geef jullie door middel van een vlog over wat ik de leukste items in haar kast vind! Ook heb  ik wat tips qua leuke babymerken! Kijk je mee?

In het filmpje zag je het merk Feetje al voorbij komen. Ik vind dit zo’n ontzettend leuk merk voor de kleintjes!  De nieuwe collectie heeft als basiskleuren donkerblauw en hard roze. Deze kleuren vind ik echt heel erg mooi staan bij Lauren haar donkerblauwe ogen en donkere haar! De kleertjes zijn van ontzettend goede kwaliteit. Ok, ik heb dan geen droger, maar het vestje wat ik jullie liet zien in de vlog is al heel vaak gewassen en blijft echt heel erg mooi!

Wat ik leuk vind bij babykleding is dat je zoveel printjes bij elkaar kan doen en het toch altijd leuk staat! nOeser is zo’n merk dat ik ken via Instagram en ik vind die kleertjes echt ontzettend leuk! Ze hebben hele schattige printjes met veertjes, visjes en vogels in de nieuwe collectie, maar een item waar ik echt verliefd op ben is dit zachtroze vestje, wat ook zeker op mijn wishlist staat!

nOeser overslagvestje

Ik zeg altijd van niet, maar stiekem vind ik kleertjes met van die grappige teksten erop soms best wel leuk. BESS s zo’n merk dat behalve shirtjes met print, ook shirtjes met leuke teksten erop maakt!

Als ik op zoek ben naar leuke kleding dan ben ik vaak geneigd om gewoon alle webshops bij langs te gaan, maar weet je dat sommige webshops ook een eigen blog hebben? Hier word van alles verteld over de nieuwste trends en bijvoorbeeld nieuwe merken! Dus ook zeker leuk om daar eens een kijkje te nemen!

Wat vind jij nou echt leuke kledingmerken?

blog

 

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

lin mommysworld 24 september 2015 - 22:01

Super leuk om al die schattige kleertjes te zien en je video is zo leuk!!

Reply
Sylvie 24 september 2015 - 14:35

Leuke video!! Behalve een mutsje heb ik eigenlijk niks van Feetje, maar daar moet ik me toch eens in gaan verdiepen als ik jou zo hoor 😉

Reply
Channah 24 september 2015 - 13:39

Ik koop vooral veel kleding bij de Zara voor mijn dochtertje, en voor de rest eigenlijk overal en nergens. Ik vind bijvoorbeeld z8 heel erg leuk, maar een beetje overrated.. Bijna alle kindjes lopen er tegenwoordig in, en voor die prijs laat ik het dan maar liggen.

Reply
SoMama 24 september 2015 - 12:42

Hihi, een hekel aan roze is echt heel herkenbaar. Terwijl ze nu eigenlijk altijd wel iets aan heeft in het roze of in ieder geval met roze tinten. Ik vind zelf Z8 ook echt erg leuk, naast de merken die je al hebt genoemd 🙂

Reply
Janske 24 september 2015 - 11:32

Wat een leuke kleertjes! Lola heeft een jas met dezelfde print als het jurkje van Tumblendry 🙂 Leuk om je eens te zien bewegen 😉 ipv alleen op foto’s 😉

Reply
Jennifer 24 september 2015 - 11:08

Haha, Joyce noemt haar zuurstokje en daar wil ik wel in meegaan! Niet gewend aan al dat roze haha!

Reply
joyfromjoyce 24 september 2015 - 10:36

Leuke kleertjes voor Zuurstokkie! 😀

Reply
Tamara 24 september 2015 - 10:58

Wat nou zuurstokkie! Haha

Reply
Malou 24 september 2015 - 09:22

Wat een leuke video en wat heeft Lauren schattige kleertjes zeg!

Reply
Eline 24 september 2015 - 08:38

Leuke video. Dat vestje van Feetje is inderdaad erg mooi! Fijn ook dat ´ie zo goed blijft in de was!

Reply
Carlijn 24 september 2015 - 07:39

Wat een superleuk merk is nOeser! Ik kende het niet maar vind de prints heel stoer. Daar mogen mijn dochters wel in lopen (of nou ja… liggen en straks kruipen).

Reply
Charlotte 24 september 2015 - 06:56

Ik vind Quapi echt super leuk en Flo ook maar die collectie vind ik op dit moment wat minder… Voor baby’s vind ik z8 ook erg leuk!

Reply
Josan 24 september 2015 - 06:24

Lauren heeft mijn baby ingehaald Qua kledingmaat. Maat 62 past hier nog prima. Als je Feetje is een leuk merk vindt moet je Dirkje ook eens proberen. Heeft ook veel leuks voor zachte prijsjes. Ik vind het grappig dat je uiteindelijk best veel roze hebt 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.