Kidsoutfit! De jongens in Zeeman!

by Tamara
Zeeman kidsoutfit

‘Mama? Gaan we ook een keer naar de dierentuin toe waar ze echte dino’s hebben? Geen botten maar gewoon echt levende?’ Dat was een vraag die Maxim mij laatst stelde. Tja en dan moet je maar eens uitleggen dat er nou niet echt nog dino’s zijn die nog leven en dat ze zeker niet in een dierentuin zitten.Dat krijg je ervan Tamara, als je met je zoon Jurassic Park gaat kijken. Hij verteld namelijk nog dagelijks aan iedereen die het maar horen wil dat dino’s koeien eten en dat er een dierentuin is waar je met auto’s langs dino’s kunt rijden. Ook op school had meneer al een goede indruk gemaakt, het eerste wat zijn juf me vertelde is dat hij werkelijk alle namen van alle dino’s uit het dinoboek uit zijn hoofd kende, incl bijbehorend gebrul op verschillende toonhoogtes. Nou kon ik hem niet blij maken met een bezoekje aan een dierentuin waar ze echte dino’s hebben en 1 als huisdier mocht ook niet. ( Vond hij een heel goed plan, ik wat minder.) Maar waar ik ze wel heeeel blij mee kon maken was een echt dinovest! Kijken jullie mee naar de kidsoutfit van de zeeman?

Meneer had het veel te druk met spelen om te poseren! Maar hierbij het dinovest!

Meneer had het veel te druk met spelen om te poseren! Maar hierbij het dinovest!

Kidsoutfit! De jongens in Zeeman!

Ik ontving van Zeeman een cadeaubon om iets te kopen van de nieuwe kidscollectie. Nu was ik heel enthousiast over de nieuwe collectie en ik heb er dan ook al uitvoerig over geschreven zoals je al kon lezen ( ik link alle blogs over zeeman even onderaan dit artikel!  In eerste instantie wilde ik iets kopen voor Lauren, totdat ik een dinovest en een dinoshirt zag hangen! Die moeten we hebben! Verder gooide ik nog een paar leggings voor Lauren in mijn mandje. Ze hadden helaas nog niet zo heel veel binnen van de nieuwe collectie maar ik met wat ik heb gekocht waren ze heeeeel erg blij!

En mijn kleine mannetje op zijn eerste schooldag! Hij lacht ook zo lekker spontaan! Hahahah!

En mijn kleine mannetje op zijn eerste schooldag! Hij lacht ook zo lekker spontaan! Hahahah!

Inmiddels woont Maxim in zijn dinovest ( ja hij heeft er met deze warmte zelfs een keer in geslapen.)  en is dit het eerste shirt waar Floris echt zijn best op doet om hem schoon te houden! Het vest was ongeveer 7 euro en het shirt 3.49! Lekker betaalbaar dus!

 

Lees hier ook de andere blogs over de zeeman collectie. Zeeman NewbornBaby boy, baby girl.

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Karin 12 september 2016 - 08:17

Hoi!
In Dierentuin Amersfoort zit een heus Dino-park, waar ze staan alsof ze in de omgeving horen op ware grootte. Voor mijn 3-jarige erg spannend, voor jouw boeven misschien wel leuk? (De rest van de Dierentuin is ook erg leuk!)

Reply
Joyce 10 september 2016 - 09:31

Misschien is Dinopark landgoed Tenaxx dan wel heel leuk voor je Dinofans! Ben er zelf nog nooit geweest hoor, maar zag het laatst op Facebook.

Reply
Kirsten 8 september 2016 - 15:31

Lekker stoer, die dino’s!

Reply
Jodi - liefthuis 8 september 2016 - 14:11

Ik was nog gaan kijken maar alles was al weg. Helaas

Reply
marjon 8 september 2016 - 13:23

Erg leuk.
Ze hebben voor de jongeren geloof t/m maat 86 ook heel stoer joggingpakjes met dino’s.

Reply
Mamagisch 8 september 2016 - 13:00

Ik haar voor mijn meisje ook veel leuke dingen bij Zeeman. Duur hoeft het niet te zijn, want ze groeit er toch zo weer uit. Mijn tip: de bio-katoen rompers! Die zijn zó fijn, makkelijk met aan en uittrekken en blijven mooi in model!

Reply
Angelique 8 september 2016 - 13:00

Toch zijn er nog ‘dinos’ de krokodil, hagedissen en schildpadden haha dua hij heeft al levende dinos gezien. Hier ook een dino gek. Zn hele kamer staat er vol mee!

Reply
Joyce 8 september 2016 - 12:24

Toen ik het shirt bij jou op insta zag, moest ik hem hebben voor mijn zoontje. Die is dino fan en wil een dino verjaardag (wordt over een maandje 4 jaar). Nergens zijn maat meer ? Heb hem besteld. Helemaal blij is hij.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.