Kerstcadeau inspiratie nodig? Geef een Hotelgift!

by Tamara
Hotelgift

Kerst komt er weer aan en net als elk jaar vind ik het weer lastig om een cadeautje voor mijn vriend Richard te verzinnen! Dat is niet alleen met kerst zo hoor. Richard is een man die alles eigenlijk al heet en alles wat hij graag wil hebben altijd gewoon zelf koopt. Dus er blijft eigenlijk nooit wat over om te geven. Vorig jaar met kerst gaf ik hem een Nintendo 3ds XL cadeau en het jaar daarvoor een horloge. Maar dat zijn ook niet echt dingen die je elk jaar kunt geven. Dus ik was weer eens een beetje inspiratieloos. Totdat ik een cadeaubon van Hotelgift kreeg voor een nachtje weg! Nou als dat geen leuk cadeautje is?

Kerstcadeau inspiratie nodig? Geef een Hotelgift!

Ik kende Hotelgift zelf eigenlijk niet. Maar toen ik even op de site aan het kijken was werd ik wel meteen heel erg enthousiast! Je kunt namelijk kiezen uit 11.000 hotels wereldwijd. Dit zijn duurdere hotels, maar er staan ook hele leuke budgethotels op de site.

Het geven van een Hotelgift is heel erg makkelijk. Er zijn drie opties waar je uit kunt kiezen bij het bestellen van een cadeaubon. Je kunt een printbare PDF laten mailen. Deze kun je vervolgens zelf afdrukken en cadeau geven of je kunt hem doormailen naar degene aan wie je hem cadeau wilt doen. Je kunt een giftcard laten sturen, deze ziet er zo uit als onderstaande afbeelding en is echt ontzettend leuk om cadeau te doen. Of je kiest voor het sturen van de Hotelgift per email. Dit is dan geen saaie standaard mail, want je kunt er een hele leuke persoonlijke e-card van maken!

Zodra degene aan wie je de Hotelgift cadeau hebt gedaan de Hotelgift heeft ontvangen, kan hij of zij zelf heel erg makkelijk via de site een keuze maken uit één van de 110.000 hotels wereldwijd! Met recht een werelds cadeau haha.

Wat wij gaan doen met de Hotelgift.

Ik ga de Hotelgift aan Richard cadeau doen zodat hij eens een nachtje met een vriend weg kan. Ik vind dat hij dat best wel eens verdiend heeft. Natuurlijk kan ik er ook voor kiezen om met zijn allen een nachtje weg te gaan. Maar mijn kinderen slapen niet zo makkelijk op een onbekende plek en het lijkt me niks om met zijn zessen op een kamer te slapen. De kinderen een nachtje uit logeren doen is ook geen optie omdat ze nergens kunnen logeren haha. Maar ik weet zeker dat hij zich prima gaat vermaken en ik red me ook prima een nachtje zonder hem!

Wil jij ook een Hotelgift cadeau doen aan iemand die het echt dik verdiend? Je koopt er eentje op Hotelgift.com.

Deze blog is geschreven in samenwerking met Hotelgift.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Lianne 10 december 2017 - 22:50

Wat een super leuk idee! Die ga ik even onthouden!=)

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.