Jullie kozen mijn nieuwe haarkleur!

by Tamara

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op het experimenteren met mijn haar en het verven ervan. Alleen de laatste tijd was ik er klaar mee. Nadat ik mijn haar in een opwelling helemaal verpestte lukte het me maar niet om de oranje gloed eruit te krijgen. Voor het eerst sinds tijden was mijn haar echt mislukt en ik wist gewoon niet hoe ik het meer goed moest krijgen. Nu denken jullie vast, maar dan ga je toch gewoon naar de kapper? Ehh, ja. Dat zouden normale mensen ook doen, maar ik ben zo eigenwijs als de pest en wil dat gewoon zelf doen. Bovendien heb ik er helemaal geen zin in om heel lang bij de kapper te zitten en ik kan niet zo goed tegen gefriemel aan mijn haar. Haarkleur uit laten groeien en niet meer verven was ook geen optie, want ik ben dus op mijn 28ste al hartstikke grijs.  Dus ik plaatste een polletje met twee haarkleuren die ik tof vond en liet jullie kiezen! En dit is het geworden!

Jullie kozen uit deze kleuren

Afbeeldingen komen van pinterest, ik kon de bron niet vinden helaas

Ik vond zelf de eerste heeeel erg tof! Juist omdat het eens wat anders is en niet zo ‘veilig’ als rechts. Alleen heeft links heel erg veel meer onderhoud nodig dan rechts en dat was nou juist het probleem. Ik heb daar momenteel echt geen tijd voor en ook geen zin in.  Maar ik vond rechts wel weer iets te warm van kleur.. Hmmm. Wat zouden jullie kiezen?

Nou daar had ik dus net niks aan! Hahhaha! Jullie vonden ook beide opties heel tof en gaven mij een aantal suggesties met welke kleur ik zou kunnen doen.  Uiteindelijk besloot ik na heel veel twijfelen voor de middenweg te gaan. ‘gewoon’ bruin, maar wel met wat koelere tinten.

Het resultaat.

Natuurlijk heb ik weer een kleur gekozen die echt onmogelijk op de foto te krijgen is, dus ik heb maar meerdere foto’s ingevoegd, al geven ze allemaal niet echt de echte kleur weer. Om deze kleur te krijgen heb ik eerst de aanzet wat donkerder geverfd, de lengtes een basiskleur gegeven en het daarna even laten rusten. Na een paar dagen heb ik met folies wat highlights aangebracht om het ietsje meer dimensie te geven en te zorgen dat het iets lichter werd. Deze haarkleur ligt heel dicht bij mijn eigen natuurlijke haarkleur, waardoor het niet erg is als ik het een tijdje niet verf, al zit ik dan wel weer met die grijze haren.

 

Op deze foto lijkt het heel pluizig, maar dat komt doordat ik het net gefohnt had en omdat ik heel erg veel babyhaar heb dat nu op een rotlengte is!

 

Ik vind het zelf heel erg goed gelukt en ben blij met mijn ‘normale’ haarkleur! Ik mis het hele rode nog steeds hoor! en sluit niet uit dat ik ooit terug ga naar rood, maar voorlopig houd ik het gewoon lekker deze kleur!

Het volgende project is trouwens dat er een flink stuk af gaat. Ik wil niet weer terug naar een bob, maar ik ben een beetje klaar met het hele lange hahha. Alleen moet ik daar even moed voor verzamelen!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.