Roomtour | Jongens Dinokamer met stapelbed!

by Tamara
dinokamer

Een roomtour die al heeeeel vaak aangevraagd! De roomtour van de slaapkamer van mijn zoons! Mijn zoons Maxim en Floris slapen nu ongeveer 3.5 jaar bij elkaar op de kamer. We hebben op de eerste verdieping 2 hele grote slaapkamers en 1 kleinere. Wij sliepen in de grootste en inmiddels slapen we op de zolder ( kijk hier voor een roomtour van onze zolderkamer) Maxim sliep in de iets kleinere en Floris in de babykamer. Toen ik zwanger raakte van Lauren was het besluit al snel gemaakt om de jongens bij elkaar te laten slapen. Eerst met een éénpersoonsbed en een peuterbed, daarna met een hoogslaper en een peuterbed en nu al een tijdje in een heeeel gaaf stapelbed van Wickey. Het duurde nog wel even voor hun kamer echt helemaal af was en vandaag laat ik hem aan jullie zien. Een jongens dinokamer met stapelbed!

Roomtour | Jongens Dinokamer met stapelbed!

Voordat de jongens dit stapelbed kregen sliepen ze in een hoogslaper met een peuterbed eronder. Geen fijne oplossing, maar het was even niet anders omdat twee bedden wel heel erg veel ruimte zouden innemen. We waren van plan om de jongenskamer eens goed aan te pakken en besloten dat ze dan ook hun nieuwe bed zouden krijgen. We gingen op zoek naar een stapelbed, maar konden nergens een leuke vinden totdat Richard de site van Wickey tegenkwam. Of nou ja tegenkwam, hij roept elke zomer dat hij graag een klimtoestel in de tuin wil voor de kinderen en zodoende was hij weer aan het neuzen op de site. Daar zag hij dat ze bedden in de aanbieding hadden en hij bestelde uiteindelijk het Wickey Crazy Circus stapelbed voor ze!

We hebben de jongens vertelt dat ze een bed zouden krijgen, maar niet wat voor eentje. Dus toen er een grote vrachtwagen voor kwam rijden en er ineens een glijbaan uit kwam waren ze helemaal door het dolle heen! Het bed in elkaar zetten was wel even een klusje ( hem met zijn tweetjes inelkaar zetten is een aanrader)  maar de blik in hun ogen was echt onbetaalbaar!

De rest van de kamer.

Toen we met hun kamer aan de slag gingen was ik heel erg hoogzwanger. En nogal in een veranderbui haha! Dus ik besloot dat de grijze muur achter het bed donkerblauw moest (Flexa Gelders blauw) en de rest van de kamer wit. Nu hadden de jongens dus bedacht dat ze een dino kamer wilden hebben en dat er dino’s op de muur moesten komen. ( want zonder dino’s geen dino kamer) Dus ik ging op zoek naar muurstickers, tot ik me bedacht dat ik dat ook neat wel zelf kon doen. Dus ik tekende een T-rex en een pterodactylus op de muur en kleurde ze in met dezelfde verf als de donkere muur. Paar bergen eronder en de muur was klaar! Ik vind de muur zelf heel gaaf geworden.  Oké de T-rex heeft een beetje obesitas, ( obesirex XD ) maar verder kun je wel zien dat het een dino is.

Het is een stoere jongenskamer geworden. Op het plankje staan Maxim zijn lego bouwwerken, in de kist onder de glijbaan zit al het playmobil en in de grote ladekast zitten al hun kleding en lego.

Aangezien Floris eigenlijk altijd bij Maxim in bed slaapt, hebben we op het onderste bed wat kussentjes liggen zodat ze een hang/zitplek hebben waar ze kunnen spelen of tv kunnen kijken. Maar het vaakste proppen ze een deken tussen de zijkant van het bovenste bed zodat ze een hut hebben!

Ik ben heel erg bij met hoe de dinokamer van de jongens geworden is. Ze zijn stapelgek op hun stapelbed en laten hem vol trots aan iedereen zien. Lauren is een beetje jaloers op het stapelbed van de jongens en daarom hebben we voor haar ook een bed van Wickey uitgezocht. Dit weekend gaan we hem in elkaar zetten en mogen jullie via mijn instagram en facebook meekijken naar mijn gestuntel en de uiteindelijke grote onthulling van het bed! Kijken jullie dan mee?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Wickey. Ik heb dit bed zelf aangeschaft en Wickey vroeg aan mij of het mogelijk was dat ik hem zou laten zien op mijn site. Ik vind het bed geweldig en ik ben er oprecht heel enthousiast over!

 

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Linda meester 10 december 2017 - 18:54

Onze drie dochters delen een slaapkamer al 5,5 jaar. Volgende week gaan we verhuizen en krijgen ze een eigen kamer. Het stapelbed verhuist met de middelste mee. De jongste zit zonder bed dus wat een timing

Reply
Silke Broek 10 december 2017 - 14:09

Haha, leuk!! Je blog!! En oohh wat een gave actie!! Komt als geroepen.. zitten hier in praktisch dezelfde situatie. Ook met 2 dino liefhebbers: een bengel van bijna 6 en nog een bengel van bijna 3! Ook te bedenken hoe de kamers onder ieder te ‘verdelen’ en in te richten!! Maar wát een gaaf bed! Kan me die blikken en pretoogjes zo goed voorstellen.. onbetaalbaar ?

Reply
Suuz suuz 10 december 2017 - 11:12

Oke die obesirex is echt super gaaf! Helaas voor mij niet te bestellen dus (hier 3 Dino fans waarvan we met hun slaapkamers bezig zijn. Echt super fijn dat jij nu ook met de slaapkamers bezig bent. Zitten super leuk dingen bij! Wij hebben 2 dames samen op een kamer en 2 heren samen op een stapelbed. En dan nog een manneke alles een echt Dino kamer krijgt. Ik heb de kledingkast al stiekem na geaapt ? gaat helemaal tip met een ladekast ? nu hopen dat er een tof bed bij een van de kids kan komen. Zal een toe bijdrage zijn aan een toch best prijzige verbouwing.

Reply
Josan 3 december 2017 - 16:54

Eerlijk gezegd had ik verwacht dat het heel bont zou worden. Maar dit valt me alleszins mee.

Reply
Stefanie 30 november 2017 - 07:54

Super tof bed!!! En leuk die muur met dino’s! Echt een stoere jongens kamer!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.