‘Je bent zo anders in het echt.’

by Tamara

Een tijdje geleden kwam ik iemand tegen waarmee ik aan de praat raakte. Ik had geen idee dat ze mij volgde, pas toen ze zei dat ik zo anders ben in het echt dan dat ik online overkom, snapte ik dat het een volger was. Stiekem vond ik het een beetje een gekke opmerking, want hoe kom ik online over dan?

Bloggert in het wild.

Ik kom heel vaak volgers tegen op plekken waar ik kom en nog vaker komt het voor dat ik ergens ben en na die tijd berichtjes krijg met dat mensen me ergens hebben gezien en geen gedag durfden te komen zeggen. Nou, laat ik daar eerst maar op zeggen dat je me altijd gedag mag komen zeggen. Ik vind het vaak heel erg leuk als mensen me aanspreken ( tenzij mijn kinderen oeerrrvervelend zijn) maar ik waarschuw mensen wel altijd een beetje dat ik in het echt niet zo leuk ben.

Of nouja.. Niet zo leuk.. Kijk, online durf ik wat meer. Ik zit in mijn veilige woonkamer en klets tegen een scherm aan, komt helemaal goed. Ik heb redelijk wat zelfspot en het lukt me steeds beter om gewoon een beetje tegen mezelf te kletsen. Maaarrr, als je me tegenkomt en verwacht dat ik een uitgebreid praatje ga houden, dan ben ik nogal teleurstellend ben ik bang. Ik ben in het echt namelijk niet zo spraakzaam, een beetje verlegen zelfs. Ik doe wel altijd mijn best om een leuk praatje aan te knopen, maar ik ben daar gewoon heel slecht in. Heel stom, want ik vind het zo ontzettend leuk om jullie allemaal te ontmoeten! haha!

Ik heb altijd het idee dat mensen denken dat ik heel spontaan, druk en grappig ben, maar dat valt dus altijd een beetje tegen. Oké, grappig.. dat nog net wel, maar spontaan en druk niet hoor! Ik ben heel erg slecht in ‘praatjes maken’. dus daar loop ik altijd een beetje vast.

Dus ik weet het wel, dat ik online anders overkom dan in het echt. Ik hield ooit eens een enquete waarin een aantal mensen zeiden dat ze me online een onaardige bitch vonden, maar als er iets is wat ik niet ben, dan is dat het wel!

Duss. Kom je me eens een keer tegen! Kom dan gerust even hoi zeggen! En let niet op mijn awkwardheid. Het ligt niet aan jou, het ligt aan mij!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.