Ik ben jarig!!! Plus een hele speciale aankondiging.

by Tamara

Ik ben vandaag jarig! Het ouwe besje heeft vanaf vandaag 26 jaar op te teller staan and still going strong! Ik kijk elk jaar ontzettend uit naar mijn verjaardag en ik ben heel stiekem al een paar weken aan het aftellen. Naast het leuke nieuws dat ik jarig ben, heb ik nog ander heel erg leuk en spannend nieuws dat ik met jullie wil delen. Het is al een tijdje wat stiller op mijn social media en op mijn blog. Ik kreeg vaak berichtjes of alles wel goed gaat hier en waarom er niet zoveel blogs online kwamen. Nu was de laatste tijd een beetje chaotisch. We hadden een heuse buikgriepgolf hier in huis, we hadden twee kinderen die maar besloten helemaal niet te gaan slapen s’nachts en nog veeel meer. Maar de grootste reden dat er even niets online kwam ga ik jullie vandaag vertellen! Ik ben namelijk ZWANGER!

Zwangerschapsaankondiging.

Zwanger??????? Ja I know. Dat stond niet helemaal op de planning, maar nu we van de eerste schrik bekomen zijn ( goed, niet helemaal) voelt het wel als een cadeautje. Ik heb voor de komende tijd wat blogs ingepland staan over de test, de eerste weken en wat er door me heen ging toen ik ontdekte dat ik weer zwanger was, dus ik zal niet al te veel vertellen nu. Wel wil ik zeggen dat het écht als een enorme schok kwam en ik er niet direct echt superblij mee was. We hebben in de afgelopen maanden eigenlijk alle babyspullen verkocht of weggegeven omdat we er zeker van waren dat er geen vierde zou komen. Ons gezin was helemaal compleet en we keken uit naar de tijd met opgroeiende kinderen en hadden helemaal afscheid genomen van de babytijd.

Een grote schok dus, maar we hebben drie fantastische kinderen en in ons hart is er wel plek voor nog eentje meer. We hebben inmiddels twee echo’s gehad. Eentje met zes weken om te kijken hoe ver ik ongeveer was. Dit omdat ik zwanger ben geraakt op een moment heeeeeel vroeg in mijn cyclus en het dus lastig was om te zeggen hoe ver de zwangerschap gevorderd was. En afgelopen week eentje met 9 weken waarbij we een mooi gegroeid kindje zagen met een sterke hartslag.

Waarom er dan niks online kwam.

De reden dat er bijna niets online kwam in de afgelopen maand is dat ik gewoon echt heel erg ziek ben geweest. Ik ben doodmoe, de hele dag misselijk en heb heel erg veel last van duizelingen. Daarnaast heb ik echt het concentratievermogen van een visstick en kreeg ik gewoon echt helemaal niks uit mijn vingers. Of nouja, geen blogs, want voor mijn verhalen heb ik ineens inspiratie te over en die blijf ik maar tikken! XD. Anyhow, de komende tijd komen er af en toe dus wat blogjes over de zwangerschap en andere dingen online. Zodra ik me weer wat beter voel hoop ik het bloggen weer helemaal op te kunnen pakken.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden als ik jullie mee neem in dit spannende avontuur!

 

Veel liefs

 

Tamara

Misschien vind je dit ook leuk

58 comments

anne 24 februari 2017 - 07:18

Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! Hopelijk ga je je steeds beter voelen en kun je heerlijk genieten van dat kleine mensje in je buik!

Reply
Lizette 23 februari 2017 - 17:57

Leuk nieuws! Gefeliciteerd! Hoop dat het moe en ziek zijn voor de rest van je zwangerschap mee zal vallen. Geniet ervan!

Reply
Ilona 23 februari 2017 - 15:01

Nog van harte met je verjaardag en met je zwangerschap! Super leuk, geniet ervan !

Reply
Ilse van kreanimo 23 februari 2017 - 14:52

Gefeliciteerd.
Ik ken alles van moe en ziek zijn… Ik leeg met je mee.

Reply
Melissa 23 februari 2017 - 08:57

WoW, gefeliciteerd!!!!!

Reply
Lisette 22 februari 2017 - 20:18

Gefeliciteerd!

Reply
Engelina 22 februari 2017 - 09:50

wow dat is dan wel eventjes schrikken, ik weet nog dat ik las toen de derde geboren was dat het nu wel goed was en dat er geen vierde zou komen. Nu is het dan ook wel erg speciaal zodra je weer van de schrik bekomen bent. Gefeliciteerd 😉

Reply
Tamara TS 22 februari 2017 - 04:25

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en de zwangerschap!!!

Reply
Sharon 21 februari 2017 - 21:26

Gefeliciteerd met je verjaardag en met je zwangerschap! Ik “schrok” vanmorgen een beetje. Maar komt misschien ook door dat er gastbloggers bloggen op de site. Dat ik niet meer wist als jij nu echt zwanger was of niet haha. Maar wat tof! Een 4e erbij ?? heel veel geluk samen!!

Reply
Marina 21 februari 2017 - 19:59

Dubbelop gefeliciteerd! Mooie leeftijd en nog een kleintje op komst, wat leuk!

Reply
Lieke van Veen 21 februari 2017 - 17:16

Gefeliciteerd met je zwangerschap en met je verjaardag!

Reply
Mirjam 21 februari 2017 - 16:15

Wow, wat een mooi nieuws! Dubbel gefeliciteerd vandaag. Dat gaat vast helemaal goedkomen met de inspiratie nu! 🙂

Reply
Patricia 21 februari 2017 - 15:52

Dubbelop gefeliciteerd wat een leuk nieuws. Geniet van je zwangerschap?

Reply
Jeanne 21 februari 2017 - 15:26

Ahh wat een leuk nieuws!
Ik zag ineens die foto op insta, zo leuk 🙂
Al snap ik dat het even schrikken was.
Maar ik weet uit ervaring dat het super is om in een groot gezin op te groeien (7 kinderen).
Enne 4 is ook een veel mooier, even getal, handig als je over een paar jaar twee-aan-twee moet fietsen op een fietspad haha.

Reply
Carlijn 21 februari 2017 - 14:45

OMG wowwww Tamara! Gefeliciteerd! Dubbel gefeliciteerd dus! Wat een nieuws. Ben blij voor jullie. Geniet van je verjaardag als zwangere mama. X

Reply
Mariëlle 21 februari 2017 - 14:34

Gefeliciteerd!!!

Reply
Anja 21 februari 2017 - 14:30

Wow! Dubbel gefeliciteerd en ik hoop dat jullie ondanks alles toch kunnen genieten van het nieuwe wondertje.

Reply
Gertine 21 februari 2017 - 10:51

Hartelijk gefeliciteerd !!!!
Mooi nieuws!!

Reply
Anneke 21 februari 2017 - 09:55

Oh, geweldig toch?! Het is echt een cadeautje dus… 😉 Van harte gefeliciteerd!
Ik wens je een geweldige zwangerschap en hoop dat je je snel wat beter mag voelen!

Reply
Angela - Mama met passie 21 februari 2017 - 09:52

Dubbel gefeliciteerd! Bijzonder nog een zwangerschap, balen dat je je zo slecht voelt. Hopelijk kun je snel genieten 🙂 Hier al weer 25,5 week onderweg van ons tweede kindje en heb mij ook zo beroerd gevoelt die eerste weken!

Reply
Marian van Trigt 21 februari 2017 - 09:30

Dubbel gefeliciteerd leuk weer een nieuw wondertje. Gezellige dag

Reply
Liess 21 februari 2017 - 09:24

Dubbel gefeliciteerd. En je bent niet oud. Ik wel ?

Reply
Jolanda 21 februari 2017 - 09:04

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en zwangerschap! Geniet ervan!

Reply
Marianne 21 februari 2017 - 09:02

Wat leuk! Dubbel gefeliciteerd! Hopelijk zijn alle kwaaltjes snel voorbij en kun je genieten!

Reply
Natascha 21 februari 2017 - 08:29

Hier hier hoera! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk ook met je zwangerschap. Fijne dag vandaag en ik hoop dat je een voorspoedige zwangerschap hebt en dat je nu kunt genieten zonder ziek te zijn.

Reply
Kelly 21 februari 2017 - 08:29

Gefeliciteerd! Wauw wat een mooi nieuwtje, hoewel ik snap dat t even schrikken is als je het voor je gevoel hebt afgesloten. Veel geluk met nummertje 4 op komst !

Reply
Lisette 21 februari 2017 - 08:16

Gefeliciteerd met je verjaardag! En natuurlijk gefeliciteerd met de zwangerschap.. Hopelijk voel je je snel wat beter!

Reply
Jessica 21 februari 2017 - 08:10

Dubbel gefeliciteerd! Dat je een mooie dag mag hebben vandaag en dat je snel kan genieten van deze zwangerschap! ?

Reply
Janske 21 februari 2017 - 08:01

Gefeliciteerd ? hopelijk kun je snel genieten van je zwangerschap ❤

Reply
Inge 21 februari 2017 - 07:58

Oh wow, gefeliciteerd! Ook met je verjaardag natuurlijk!! 🙂

Reply
Charlotte 21 februari 2017 - 07:58

Dubbel gefeliciteerd! Hopelijk voel je je de komende tijd wat beter zodat je er toch lekker van kan genieten.

Reply
Sanne boelhouwer 21 februari 2017 - 07:57

Wat super leuk! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en zwangerschap! We zijn even ver en t was bij mij ook heel erg schrikken dus kijk naar je verhalen uit! Fijne dag vandaag!

Reply
Willie 21 februari 2017 - 07:57

Wow gefeliciteerd, superleuk!! Ik kijk uit naar de blogjes, en een klein voordeeltje aan dat je veel babyspullen hebt verkocht, mag je lekker weer wat nieuwe spulletjes halen?

Reply
Kijkpapa.nl 21 februari 2017 - 07:56

Gefeliciteerd en welkom bij de grote gezinnen. 4 kinderen is echt nog leuker en gemakkelijker dan 3. Geniet van de zwangerschap en van je verjaardag.

Reply
Jolanda 21 februari 2017 - 07:51

Wow gefeliciteerd!
Ik weet uit ervaring hoe je je voelt. Onze 4e was ook een grote verrassing. Het duurde bij ons ook even voordat de knop omging en we eindelijk konden genieten van de zwangerschap.
Onze jongste is inmiddels 8maanden oud. Een heerlijk ventje ?

Reply
Jess 21 februari 2017 - 07:50

Proficiat. Dit had ik niet zien aankomen 🙂

Hopelijk is het snel alleen genieten en minder ziek.

Reply
Gerdi 21 februari 2017 - 07:50

Gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk ook met jullie 4e wondertje op komst.. logisch dat het even wennen was? Hopelijk voel je je snel beter en kun je genieten van je zwangerschap!

Reply
Mèlanie 21 februari 2017 - 07:49

Suuuuuuper leuk!!! Dubbel gefeliciteerd??

Reply
Emy 21 februari 2017 - 07:49

Whoehoeeee ik vind het zo leuk voor je! En bovendien is 4 toch een veel mooier getal dan 3 toch? Hahaha. Gefeliciteerd!!!! Ook met je verjaardag! X

Reply
Kimberly 21 februari 2017 - 07:45

Oud besje? Dan ben ik met m’n bijna 32 bejaard! Maaaaaaarrrrrr gefeliciteerd!

Reply
Joyce 21 februari 2017 - 07:40

Yess een geheimen meer! Nogmaals gefeliciteerd topper! Kunnen we weer wedstrijdjes doen wie er een dikke buik heeft xxx

Reply
Lisanne 21 februari 2017 - 07:38

Ten eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
En ten tweede natuurlijk met je zwangerschap! Ik hoop dat je je heel snel wat beter gaat voelen ( weet nog precies hoe het voelt, zelf nu 31 weken maar ook enorm beroerd en moe geweest).

Reply
Manouk 21 februari 2017 - 07:34

Dan zijn we bijna even oud haha. Gefeliciteerd met je verjaardag en met jullie vierde wondertje! Hopelijk ben je snel weer wat fitter en wat minder misselijk.

Reply
Simone 21 februari 2017 - 07:34

Wauw twee keer gefeliciteerd! Begrijpelijk een schok als je er niet meer op had gerekend, maar gelukkig wel een welkome verrassing. Ik ben benieuwd naar je verhalen over hoe je erachter kwam en wat er door je heen ging. Ik wens je een mooie dag vandaag en een voorspoedige zwangerschap.

Reply
MamaPlaneet 21 februari 2017 - 07:32

Superleuke verrassing! Gefeliciteerd met je verjaardag Tamara! Je weet dat de onverwachte cadeautjes soms het leukst zijn toch? 😉 Gefeliciteerd met je zwangerschap. Hopelijk voel je je snel weer beter en kun je genieten van de kleine wonder in je buik.

Reply
Cassandra 21 februari 2017 - 07:32

Jaaaaaaa daar is dan ein-de-lijk die aankondiging en hoef ik niet meer m’n mond te houden ? Ookal heb ik vanochtend al voor je gezongen… nogmaals dubbel gefeliciteerd lieverd ?

Reply
Judith 21 februari 2017 - 07:25

Wat leuk! Dubbel gefeliciteerd! Enne…ik weet uit ervaring hoe leuk het is met 4 kindjes 🙂

Reply
Chantal Dekker 21 februari 2017 - 07:16

Dubbel gefeliciteerd

Reply
Priscilla 21 februari 2017 - 07:04

Van harte gefeliciteerd!

Reply
Loes Johanna 21 februari 2017 - 07:02

Wauw!! Dubbel gefeliciteerd! ?

Reply
Melanie 21 februari 2017 - 07:02

Wat leuk!!! Gefeliciteerd! 🙂

Reply
Kaatje Krabbelt 21 februari 2017 - 07:01

Wat een bijzondere verrassing!
Gefeliciteerd.
Hoop dat je je gauw beter voelt en je optimaal kan genieten. Het geeft in ieder geval weer genoeg inspiratie voor schrijfvoer

Reply
Karin 21 februari 2017 - 06:50

Wauw wat een verrassing! Prachtig, al moest je even wennen ? Hopelijk ben je gauw minder misselijk en kun je volop genieten

Reply
Manon 21 februari 2017 - 06:50

Wauw! Wat een mooi nieuws! Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een gezellige dag van! Natuurlijk ook van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Hopelijk is de misselijkheid gauw over en kun je lekker genieten! Een fijne zwangerschap gewenst!

Reply
Meike 21 februari 2017 - 06:45

Dubbel gefeliciteerd!

Reply
Jen 21 februari 2017 - 06:44

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! En met de zwangerschap natuurlijk! Hoop dat je gauw wat opknapt !

Reply
Josan 21 februari 2017 - 06:39

Hé, Hé, EIN-DE-LIJK is het online. Hahaha vanaf nu af aan zullen we je natuurlijk in de gaten houden. Gefeliciteerd! Dubbel 🙂

Reply
Kelly Aarts 21 februari 2017 - 06:33

Gefeliciteerd!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.