Als ik die ellendige jackpot nou eens zou winnen.

by Tamara
jackpot

Trouw koopt mijn vriend elke maand een lootje met de hoop ooit eens in de prijzen te vallen. Tegen beter weten in, want de enige die er echt rijk van wordt is de staatsloterij zelf. Maar goed, een paar dagen van te voren grappen we wel eens wat we dan wel niet met al die miljoenen zouden gaan doen. Richard zou meteen als het geld er zou staan naar een autodealer gaan en ff een sportwagentje pinnen. Ik zou denk ik meteen op Funda gaan loeren welk huis ons volgende stulpje wordt! Nu valt die ellendige jackpot niet zo heel erg vaak in het Noorden, dus toen hij deze week in Groningen viel was het eerste wat Richard zei: ‘Ik hoop niet dat het iemand is die we kennen!’ haha! Dromen blijft leuk, dus ik zette eens op een rijtje wat wij zouden doen als we die ellendige jackpot eens zouden winnen!

Als ik die ellendige jackpot nou eens zou winnen.

Een nieuw huis kopen.

Dit staat eigenlijk meteen bovenaan mijn lijstje. We wonen op zich best wel in een mooi en redelijk ruim huis, maar met 3 kinderen zou ik wel wat meer ruimte en vooral een grotere tuin willen hebben. Het hoeft overigens niet meteen een enorm landhuis te zijn, ( wat een schoonmaakwerk) maar een vrijstaand huis met een grote tuin vind ik al prima. Of misschien kopen we ergens een grote lap grond en laten we daar een huis bouwen. Misschien iets met een aanbouw voor de kinderen ofzo? Dat ze daar hun speelkamer hebben!

De kinderen iets laten kiezen wat ze graag willen hebben.

Heel af en toe gaan we eens met zijn vijfjes naar een speelgoedwinkel en dan mogen de kinderen allemaal 1 ding kiezen wat ze graag willen hebben. 2 weken terug zijn we nog naar een hele grote speelgoedwinkel hier in de buurt geweest. Hier mochten ze alledrie wat uitzoeken. Nu zou je denken dat ze iets heel duurs zouden uitzoeken. Maar kinderen letten eigenlijk niet op de prijs, maar zoeken gewoon iets uit wat ze mooi vinden. Zo had Maxim een tractor met aanhanger, Floris een kiepauto en Lauren ook een auto. En blij dat ze ermee waren! Dus dat is zeker 1 van de eerste dingen die ik dan zou doen.

Op vakantie met de kinderen.

Ik vind reizen geweldig, alleen is het vaak een beetje onbetaalbaar als je meerdere kinderen hebt. Als ik de jackpot zou winnen zou 1 van de eerste dingen die ik zou doen een reis boeken zijn. Sowieso naar Disney, maar misschien ook wat verder weg! Lijkt me echt geweldig om met zijn vijfjes de wereld te ontdekken!

Eindelijk eens mijn rijbewijs halen en een auto kopen.

Jep, je leest het goed, nog steeds geen rijbewijs hier. Niet omdat ik niet wil, maar omdat het me door bepaalde redenen ( bijv hele erge faalangst) niet lukt om hem te halen. Steeds zakken is een duur grapje, maar ik wil hem zo ontzettend graag halen! Als ik miljoenen op mijn rekening zou hebben staan dan is geld natuurlijk geen issue meer en zou ik er eindelijk op uit kunnen met de kinderen! In de nieuwe auto die ik dan natuurlijk ga kopen.

Mijn pinpas aan Richard geven.

Als ik dan bovenstaand rijtje heb afgewerkt, zal ik denk ik eerst maar eens mijn pinpasje even aan Richard moeten afstaan. Anders blijft er niet zoveel over van al die miljoenen ben ik bang!

Als jij 26 miljoen zou winnen, wat zou dan het eerste zijn wat je zou kopen? Ik ben echt heel erg benieuwd!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Homedeal.

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Bianca Schrijft 18 juli 2016 - 06:55

Ik zal niet eens zo heel veel doen, kijken voor een mooi huis, in een mooie omgeving, een wereldreis maken via een cruise. Er is er 1 van 255 dagen, dat lijkt me wel wat en daarna zie ik het wel.

Reply
Milou 17 juli 2016 - 19:46

Wij doen eigenlijk nooit mee aan de loterij maar hopen wel dat we ‘m ooit winnen! haha. Als ik de loterij zou winnen zou ik een carriereswitch doen en ergens in het buitenland een bed & breakfast beginnen of iets.

Reply
Celine 17 juli 2016 - 17:59

Dromen moet kunnen toch?! Ik zou samen met mijn gezin gaan reizen! En vervolgens een mooie boederij kopen. Liefs, Celine

Reply
Joyce 17 juli 2016 - 08:53

Wij zouden ook zeker een huis gaan kopen en een auto!

Reply
Benella 17 juli 2016 - 08:13

Ik zou vrijheid kopen, als in: stoppen met werken! En op vakantie met mn gezin. Fijn om over te fantaseren he! Ik woon ook in Groningen dus ik had heel eventjes hoop. Helaas viel op ons lot maar 2 euro..

Reply
Channa 17 juli 2016 - 07:48

Oh een groter huis lijkt mij ook heelijk. Eigenlijk zou ik verder zorgen dat er maandelijks een x bedrag wordt gestort zodat ik het niet zo snel aan allemaal onzin zou uitgeven.

Reply
Nicole 17 juli 2016 - 07:19

Wij doen bijna nooit mee alleen aan de eindejaarsloterij. Maar die dromen zijn altijd leuk!

Reply
Ilse van Kreanimo 17 juli 2016 - 07:06

Ik doe ook nooit mee. Mijn man koopt wel win for life. Dan heb hier elke maand 1000 euro extra. Ook fijn, maar niet zo zeer om dure dingen mee te kopen.

Reply
Nicole 17 juli 2016 - 07:02

Ik vind loterijen pure geldklopperij dus de kans dat ik ooit 26 miljoen win is er niet, want ik doe nooit mee aan die dingen 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.