‘Is het al bijna kerst?’ Tag

by Tamara

It’s the most wonderfull time of the year!

Ik ben gek op kerst en die periode daarom heen. Sinterklaas? Mwah.. Ok leuk voor de kinderen. Maar Kerst?? Ooooh geweldig! Al die lichtjes en versieringen en je mag gewoon een boom in je huis neerzetten! Hoe awesome??? Ik vind kerst gewoon zooooooo gezellig en ik kan echt niet wachten! Dus bedacht ik de: ‘ Is het al bijna Kerst?’ Tag!

Hoelang nog tot het kerst is?
Nog 69 dagen!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?
Uhh.. Ok, geen 10, maar ik heb er wel echt veel zin in! Dus uhhh.. Een 9?

Wanneer zet jij de kerstboom op?
Het liefst meteen nadat Sinterklaas weg is! Haha! Ik zie ook wel mensen die hem in November al hebben staan, maar dat is me toch ietsje te vroeg! Bovendien hebben we altijd een echte boom en hij moet wel minstens tot oud en nieuw mooi blijven.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?
ROZEEEE!! Nee grapje! Ik hou van ouderwetse foute kerstkleuren! Dus gewoon goud en rood! En natuurlijk cadeautjes eronder! ( en hopen dat ze er met hun tengels vanaf blijven)

Wat is je favoriete kerstliedje?

Maar ik heb serieus een hele kerst afspeellijst op Youtube die ik vaak het hele jaar draai.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?
Een witte kerstboom! Vreselijk vind ik ze! Iedereen zijn smaak hoor! Maar als je dan een nepboom doet, doe dan een groene! Nouja en ik zal wel raar zijn, maar ik vind het veel gezelliger om allemaal hapjes enzo te maken met kerst met daarbij salades en weet ik het. Ik hou niet zo van gourmetten met kerst.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?
Wij maken eigenlijk nooit een standaard gerecht ofzo, maar ik ben wel gek op vlees, dus laat de vleesgerechten maar aanrukken! Ohjaaaa en kerstkransjes! Heeeeerlijk!

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?
Ik was vorig jaar zwanger met kerst en toen heb ik een heel strak zwart jurkje gekocht. Nu stond hij vast een stuk mooier met dikke zwangere buik dan met dikke flubber buik, maar goed, ik prop me gewoon in een enorme lading XS corrigerend ondergoed.

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?
Dan hoop ik dat al mijn kinderen gezellig met hun partner en kinderen bij ons kerst komen vieren! Heerlijk met zijn allen aan een grote tafel! Lijkt me zoooo gezellig!

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?
Voor ons is het echt traditie om met kerst all you need is love te kijken, lekker janken terwijl je je volpropt! Ohhh en cadeautjes! Geen dure dingen maar gewoon leuke persoonlijke dingetjes. Maar echt kerst is voor mij gewoon gezellig iets leuks doen met mijn gezin! Heerlijk!

10635889_635719859873607_1566246250518917684_n

Dit was de ‘Is het al bijna kerst?’ Tag. Neem hem vooral over! Ik zou het erg leuk vinden als je dan mij ook weer even Tagd!

Ik tag zelf de allergrootste kerstfan die ik ken, namelijk Joyce! En verder Cassandra, Emy, Romy, Linda, Bregje, Linda, Charlotte, Nicole, Linda, Channa en Nicole.

 

(pssst wie vind er nog meer dat ik en Joyce een kerst tag vlog moeten opnemen?)

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Hanna @ eenbezigbijtje.nl 8 november 2015 - 12:52

Leuke tag! Ik heb hem ook ingevuld!

Reply
Eline 18 oktober 2015 - 15:24

Jaa kerst is echt superleuk. Kan niet wachten tot het zover is!

Reply
Geertje - Stay At Home Mama 18 oktober 2015 - 06:33

Leuk!! Toevallig gisteren naar tuincentrum geweest… even alvast in de kerstsfeer komen!! Zo gezellig!!

Reply
Carmelina 17 oktober 2015 - 20:08

Ooooooh ik ben ook zo vreselijk gek op de kerst en kan ook niet wachten! Helemaal dit jaar niet! De eerste kerst met onze kleine man. Met manlief heb ik de traditie om op 10 december de boom samen neer te zetten. Op deze dag hebben wij namelijk ooit onze eerste date gehad en ik was te laat omdat ik eerst nog even snel de kerstboom neer wilde zetten haha ik vond mijn huis dan een stuk gezelliger.. 😛
Dus kom maar op met een lekker hysterisch filmpje van jou en Joyce, alles rond om de kerst vind ik leuk!!!

Reply
Cindy 17 oktober 2015 - 18:17

Oooh heerlijk kerst. Ik mag op zoek naar een nieuwe jurk, die van vorig jaar ga ik vast niet passen (want zwanger en vorig jaar niet). Wel moet ik tot kerstavond 17:00u werken, zal wel een pizza worden die avond haha.

Reply
Joyce 17 oktober 2015 - 17:50

Jaaaaaaaa i love kerst! En ik vind ook dat we een kerst video op moeten nemen. Iets met kerstkoekjes testen ofzo.

Reply
Romy 17 oktober 2015 - 16:30

Leuke Tag! Ik plaats ‘m in november, dan begin ik pas echt in kerstsferen te komen!

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 17 oktober 2015 - 16:20

Superleuk! Ik hou zo van kerst! Ga ‘m zeker invullen 🙂

Reply
Nicole 17 oktober 2015 - 15:25

|Jaaaaa Joyce is wel echt fanaat dus vind dat jullie dat zeker moeten doen!
Als je dichterbij had gewoond dan had ik ook wel iets met je willen doen qua filmpje!

Ik ga de tag morgen denk ik al overnemen hihi.. Vind hem te leuk!

Reply
Renske 17 oktober 2015 - 14:29

Nog 69 dagen… Ik kan niet wachten! Leuke TAG heb je bedacht. 🙂

Reply
Thea van Galen 17 oktober 2015 - 14:10

Pfff nog 69 dagen :'( dat moet sneller!!! 🙂

Reply
Charlotte 17 oktober 2015 - 13:35

Jeej! Ik hou van kerst! Thanks voor de tag!

Reply
Bibiane 17 oktober 2015 - 13:31

JA, Kerstmis!!! Ik heb mijn playlist alweer boven gehaald (iedereen verklaart me voor gek). Ik neem de tag zeker ook over 1 van de dagen 🙂

Reply
Bregje 17 oktober 2015 - 13:17

Joehoe, hier nog een fan! En kom maar op met de vlog! X

Reply
Simone 17 oktober 2015 - 13:04

Haha kom maar op met die vlog ?
Leuke tag trouwens!

Reply
Channa 17 oktober 2015 - 13:01

Jaaa, ik vind Kerst echt heerlijk. Hopelijk weer een keer een witte Kerst! Neem de tag zeker van je over 🙂

Reply
lin mommysworld 17 oktober 2015 - 12:44

Leukkkk ik hou van kerst en zit nu al in de tuinland rond te neuzen voor versieringen om vervolgens de goedkopere namaak variant bij de action te scoren 😛

Reply
Leonie 17 oktober 2015 - 12:05

Ahh ja kerst! Zo’n leuke tijd! En lekker wegzwijmelen bij All You Need Is Love, heerlijk!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.