Is het al bijna kerst? Tag.

by Tamara

2 jaar geleden bedacht ik de ‘is het al bijna kerst tag’. Een tag die elk jaar massaal overgenomen wordt in blogland! Omdat ik van tradities houd en zeker rond kerst, besloot ik hem dit jaar weer in te vullen!

Is het al bijna kerst? Tag.

Hoelang nog tot het kerst is?

Nog 21 dagen!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?

Uhh.. Ok, geen 10, maar ik heb er wel echt veel zin in! Dus uhhh.. Een 9?

Wanneer zet jij de kerstboom op?

Ik zit al een paar dagen te twijfelen of ik hem opzet. Gisteren hebben we pakjesavond gevierd en ik vind door al het gedoe eromheen Sinterklaas steeds minder leuk worden. Maar ik denk dat we hem dinsdag gaan halen. We kopen elk jaar een echte boom, dus hij moet wel mooi blijven tot kerst en oud&nieuw.

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Zolang hij maar niet wit is. Ohhh wat vind ik die witte kerstbomen verschrikkelijk zeg! Ik zag ook dat mensen tegenwoordig hun kerstboom aan het plafon vastmaken. Zodat hij op de kop hangt. Ook zo vreselijk.

Mijn ideale kerstboom is mooi groen en vol. We hebben nu al een aantal jaren gouden en rode ballen en ik ben daar behoorlijk op uitgekeken, maarja. Rich vind ze mooi.

Wat is je favoriete kerstliedje?

 

Maar ik heb serieus een hele kerst afspeellijst op Youtube die ik rond kerst veel draai.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Een witte kerstboom! Haha! Maar dat zei ik net ook al. Uhmmm verder vind ik het echt niet kunnen als mensen alleen zijn met kerst. Ik vind dat zo sneu!

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?

We gaan normaal altijd uit eten met kerst en daar kijk ik dan ook elk jaar naar uit. Alleen dit jaar slaan we over ivm Sarah en gaat we gourmetten. Ik wilde eigenlijk winterbarbecuen, maar daar was de rest het niet mee eens.

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Ik probeer toch altijd wel wat leuks uit de kast te trekken met kerst. Alleen dit jaar ben ik net ( ze is dan 3 maanden, dat is nog wel net bevallen toch) bevallen en vind ik het een beetje lastig! Nog maar even kijken dus!

(Joyce heeft dit jaar een heeeeeele leuke outfit voor kerst voor onder de 20 euro. Je vindt hem hier: budget kerst outfit. )

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Dan hoop ik dat al mijn kinderen gezellig met hun partner en kinderen bij ons kerst komen vieren! Heerlijk met zijn allen aan een grote tafel! Lijkt me zoooo gezellig!

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

Voor ons is het echt traditie om met kerst all you need is love te kijken, lekker janken terwijl je je volpropt! Ohhh en cadeautjes! Geen dure dingen maar gewoon leuke persoonlijke dingetjes. Maar echt kerst is voor mij gewoon gezellig iets leuks doen met mijn gezin! Heerlijk!

Dit was de ‘Is het al bijna kerst?’ Tag. Neem hem vooral over! Ik zou het erg leuk vinden als je dan mij ook weer even tagt!

Ik tag zelf de allergrootste kerstfan die ik ken, namelijk Joyce! En verder Charlotte, Nicole, Kimberly, Josan, Jodi, Karin, ManonYasmin en Melanie.

Afbeelding shutterstock

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Jeanine Bijker 19 december 2017 - 09:51

Hallo Tamara,

Ik heb deze taf overgenomen. Incl een linkje naar je pagina. Bedankt voor het maken van de tag.

Groetjes Jeanine.

Reply
yasmin 10 december 2017 - 15:13

Hij staat bij mij online!

Reply
Yasmin 4 december 2017 - 20:21

Ik deel de mening over de witte kerstboom Hahaha ? Super leuk en bedankt voor de tag! Ik ga hem ook doen.

Reply
Suuz suuz 4 december 2017 - 20:17

Ik wil hem graag volgend jaar overnemen ?
Dit jaar voor het eerst kerst met mn vriend en onze 5 Kids. Hij is jarig 2e kerstdag dus kijk er sowieso erg naar uit! Ik hoop over 25 jaar met onze 5 Kids en hun lieve aanhang en misschien wel het geluk van een paar (of best veel) kleinkinderen! Aan een grote tafel te zitten eten en genieten van het samen zijn!

Reply
Melanie 4 december 2017 - 14:45

Leuke tag. Bedankt voor de tag. Ik neem het dan ook graag over. Over 25 jaar. Ben ik bijna met pensioen. Hoop ik te genieten aan een mega tafel met mijn kinderen en hun aanhang van een onvergetelijke kerst.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.