Ik verfde mijn haar ROOD! En dit is het resultaat!

by Tamara

Ik heb iets met rood haar, ik weet niet wat het is, maar ik vind het gewoon echt een geweldige kleur. In mijn puberjaren heb ik een aantal keren rood haar gehad. Verschillende kleuren trouwens, van mahonierood tot brandweerwagen rood en paprikarood. Ik vond het geweldig, maar ik bleef maar aan het verven en dat vond mijn kleedgeld niet zo leuk. Daarna heb ik het jaren niet aan gedurfd. Ik ging van bruin naar blond, naar donkerbruin, naar blonder en tot slot liet ik alles helemaal uitgroeien, om het vervolgens weer te blonderen. Nu heb ik het al een paar maanden heel donker, maar het bleef toch kriebelen. Ik zag steeds foto’s op  pinterest met rood haar en elke keer dacht ik: ohhhh dat wil ik ooook! Maar goed ik durfde steeds niet, tot ik in een opwelling het besloot toch te doen en verf te bestellen. Nou, het heeft ruim een week in de kast gelegen voor ik durfde en ik stelde het steeds uit, tot ik mijn uitgroei moest bijwerken en het besloot toch te gaan doen. En daar ging ik hoor. Met 3 kleuren rood ( want waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan) en verven met die hap. Het resultaat? Nou, see for yourself!

Nou ik moest dus eerst mijn uitgroei bijwerken, want ik had alweer een heleboel grijze haren en das niet leuk als je 27 bent. Ik verfde de hele aanzet donkerbruin en begon daarna met de rest. Ik krijg het niet goed op de foto, maar het zijn twee kleuren highlights en een basiskleur. In het zonlicht is het echt rood rood en binnen heeft het gewoon een rode gloed.

Wat ik ervan vind?  Nou heel eerlijk dacht ik wel even: ‘NOOOOOOOO ‘ toen ik mijn haar geföhnd had. Maar toen ik het gekruld had en er een paar keer mee voor de spiegel had gestaan vond ik het wel leuk, denk ik ?

 

Ik moet nog even afwachten hoe ik het morgenochtend vind! Maar het heeft wel wat . En nu maar afwachten hoelang het duurt voor ik dit weer zat ben haha! ( hopelijk heel lang, want ik weet nog hoe vreselijk het was om rood eruit te krijgen ?)

Misschien vind je dit ook leuk

10 comments

Lisanne 3 november 2018 - 19:08

Ik vind het heel mooi!

Reply
Kirsten 3 november 2018 - 14:53

Heb het zelf nu 3jaar in dezelfde kleur! De aller eerste dag na t kappers bezoek… zoveel spijt van. Eenmaal alles verzorg vond ik het toch wel leuk. En nu elke maand even een bezoekje voor deze kleur haha het jammere is dat het snel vervaagt. Maar ach betekent wel 1x per maand me time?‍♀️

Reply
Heidi 3 november 2018 - 10:52

Heel mooi Tamara!! Ik hou van zulke tinten. Ik heb van mezelf heel donkerbruin haar maar verf ‘t al jaren vanwege de grijze haren hahaha. Meestal ook rood tinten maar momenteel heb ik een paarse gloed ( ook subtiel)

Enniewee, ik zeg vaker doen!

Oh ja, en die stomme plukjes heb ik ook. Mijn haar krult dus je ziet ‘t minder maar I feel your pain ?

Groetjes Heidi

Reply
Angelique 3 november 2018 - 09:20

Mooi subtiel!

Reply
Sanne 3 november 2018 - 07:02

Heel gaaf!!

Reply
Marissa 2 november 2018 - 23:54

Wauw ik vind het vet hoor! En ook super mooi zelf gedaan met die kleur verschillen.

Reply
Lyanka 2 november 2018 - 23:24

Super mooi gedaan!!!

Reply
Tannie Callie 2 november 2018 - 21:12

Jaaaah moooi! Nu ben je echt een nichie van tannie ??

Reply
Marjolein lubben 2 november 2018 - 20:57

Mooi Tamara!
Welke kleurnuanches heb je gebruikt van schwarzkopf?
? Marjolein

Reply
miranda 2 november 2018 - 20:24

wauw mooi zeg!!! welke kleurcodes heb je gebruikt???

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.