Ik ontdekte het fijnste matras ooit! En jij kunt hem leasen!

by Tamara

Ik ben een matrassnob. There, i said it. Als mijn matras niet goed is, dan merk ik dat meteen aan alles. Ik krijg meteen last van mijn rug, slaap een stuk minder diep en word minder uitgerust wakker. Hoewel ik nooit heimwee heb naar huis als we op vakantie zijn, verlang ik wel altijd terug naar mijn eigen matras. En nu we een nieuw matras van Club 9 hebben, slapen we alleen nog maar beter. Ik durf zelfs te zeggen dat dit het beste matras is dat we ooit gehad hebben!

Mijn ervaring met matrassen.

Ik heb in mijn leven al een heleboel matrassen geprobeerd. Goedkope matrassen, dure matrassen. Hele brede en hele smalle. Ik heb zelfs een keer twee matrassen tegen elkaar aan genaaid om er zo een twee persoons matras van te maken. Ohja en ik heb een waterbed gehad! Ooit in een ver ver verleden haha.

Voor we het matras van Club 9 kregen, had ik een matras dat heel duur was, maar gewoon na een paar maanden al helemaal doorgezakt was. Zo ontzettend zonde! Maar goed, het matras was duur, dus dan houdt je hem maar he? We hebben er dus ook echt jaren op geslapen.

Maar toen we gingen verhuizen vond ik het wel tijd voor een nieuw matras en oh wat zijn we blij dat we dat gedaan hebben! Eindelijk weer fijn slapen en uitgerust wakker worden zonder spierpijn.

Hoe bevalt het Club 9 matras bij ons en welke hebben we?

Bij Club 9 heb je de keuze uit drie verschillende soorten matrassen, voor rugslapers, draaiers en buikslapers. Er zit ook echt veel verschil tussen de matrassen zelf! Zo is het matras voor rugslapers voorzien van een extra zachte gellaag, het matras voor draaiers is voorzien van een extra comfortabele koudschuimlaag en die voor buikslapers is wat steviger omdat dat gewoon het fijnste slaapt als je een buikligger bent.

Wij houden beide niet echt van zachte matrassen en houden wel val heel stevig. Alleen omdat ons oude matras nogal hard was, besloten we deze keer voor het meestgekozen matras te gaan. En daar zijn we heel erg blij mee. Want we hebben serieus nog nooit zo lekker geslapen. In de eerste dagen, toen ons bed er nog niet was, hebben we op het matras op de grond geslapen. En hoewel ik had verwacht dat dat niet fijn zou slapen, viel dat heel erg mee. Zelfs dat sliep al heerlijk!

Zelfs Richard, die altijd heel lastig te pleasen is als het om matrassen gaat, is heel erg tevreden. (Is ook wel te zien aan hoe lang hij in bed ligt in het weekend! De luiwammes haha.)

Hoe werkt het leasen van een matras?

Nu is het kopen van een matras best een hele grote uitgave! Dat was ook de reden dat we het kopen van een nieuw matras best wel heel erg lang voor ons uit hebben geschoven. Maar met Club 9 ‘lease’ je een matras! En dat kan al vanaf 9.99 per maand! Het werkt heel erg makkelijk. Op de site zoek je een matras uit, deze bestel je, waarna hij bij je wordt thuisbezorgd. Afhankelijk van de grote betaal je een vast bedrag per maand, dat over de hele looptijd hetzelfde blijf. Lig je nou een maand op je matras en heb je toch spijt dat je niet voor een andere hardheid gekozen hebt? Dan kun je binnen de 100 dagen één keer van matras wisselen! (Hierna zit je dan natuurlijk wel aan het abonnement vast. Ben je na 100 dagen toch nog steeds niet helemaal aan het matras gewend? Dan komen ze hem weer bij je ophalen en krijg je al je tot nu toe betaalde geld weer terug.  Ben je wel blij? Dan betaal je gedurende vijf jaar een vast bedrag per maand en na vijf jaar mag je dan weer een nieuw matras uitzoeken. Werkt heel simpel, zonder gekke regeltjes! Dat is wel zo fijn!:D

Een hele mooie aanbieding die absoluut niet slaapverwekkend is!

Ben je een beetje enthousiast geworden? Mooi zo! Dat was de bedoeling ook! Als je het helemaal tot hier gehaald hebt zonder in slaap te vallen, dan heb ik namelijk een heeeele mooie kortingscode voor je! Als je via deze link een club 9 matras besteld, krijg je over de gehele looptijd 10% korting! Dat is mooi meegenomen toch? 😀

Nou, heleboel woorden, dus ik ga terug naar bed! Gaaapp!

 

Geschreven in samenwerking met Club 9.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.