Ik hou van…. Zeeman!

by Tamara

Vandaag het tweede deel van de ‘Ik hou van…. ‘ budgetshop rubriek! Met vandaag de Zeeman!

Zeeman is zo’n winkel waar ik vroeger echt niet in wilde! Wat een drama was het als mijn moeder me meesleepte om daar ondergoed te kopen of voor kleren te kijken en daarna helemaal als ik dan met een geel matrozentasje over straat moest!

Inmiddels ben in helemaal bijgedraait en eigenlijk ga ik elke keer als ik in het centrum ben wel even naar binnen bij de Zeeman!

image

Waarom Zeeman zo’n fijne budget winkel is? Dat lees je hier!

1. Ze hebben er vanalles!

Van handdoeken tot pannelappen tot schoonmaakmiddel. Ik zie vaak vanalles staan en het is allemaal even goedkoop! Zo kocht ik een tijdje geleden deze superleuke kussenhoesjes voor 3 euro per stuk!

image

 

Maar ik heb er ook wel eens een grote fles wasverzachter gekocht voor een fractie van de prijs in de supermarkt! Kortom voor iedereen wat!

2. Baby en kinderkleding.

Ik ben zo’n krent die het zonde vind om kinderen te overladen met allemaal superdure kleren. Als ze nog klein zijn groeien ze er zo uit en wanneer ze groter zijn is toch alles heel snel stuk! Nu moet ik zeggen dat ik voor de jongens behalve ondergoed en sokken nooit zo goed kan slapen bij de Zeeman, maar ik heb er voor de baby al ontzettend leuke dingen gekocht. Meestal voor 3 euro per dtuk! Koopje toch?

3. Speelgoed.

Ze hebben vaak allerlei speelgoed bij de Zeeman, van kleurboeken tot auto’s, barbies en boekjes! Superleuk om daar af en toe wat kleins van mee te nemen! ( het is meestal wel heel snel stuk maar dat kan ook aan die aapjes van mij liggen!)

4. Kleding volwassenen.

Nu kan ik over het algemeen nooit zulke leuke kleren vinden bij de Zeeman, maar soms vind je iets dat dan meteen een superfijne prijs heeft. Zoals deze truien normaal al goedkoop, nu afgeprijst tot 2 euro!

image

Koopje! Ook vind ik de leggings, de sokken en het ondergoed van Zeeman erg fijn!

 

5. Voor de haaksters en breisters!

Ik ben een tijdje geleden aangestoken door de haken is hip club en ben sindsdien druk bezig met een dekentje voor onze baby. Om de deken niet net zo duur of zelfs nog duurder te maken dan wanneer ik hem gewoon zou kopen, heb ik wol bij de Zeeman gekocht. De prijzen variëren van 80 cent tot 2 euro, wederom lekker butgetproof!

Dit was mijn tweede “ik houd van….. Butgetproof) artikel!

Kom jij wel eens bij de Zeeman?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

14 comments

Sylvie 7 april 2015 - 19:54

Heel herkenbaar, vroeger als tiener schaamde ik me rot en zorgde ik ervoor dat ik NOOIT werd gezien met een tasje van de Zeeman of Wibra!! Nu knikker ik ze zo onder in de kinderwagen! Deze winkels zorgen ervoor dat Ludo en ik nog niet failliet zijn gegaan aan mijn koopwoede als het om babykleertjes gaat.

Reply
Tamara 7 april 2015 - 20:03

Hahahahaha heeeeel herkenbaar!

Reply
Patricia 6 april 2015 - 21:48

Ik haal er vaak ondergoed en pyjama’s voor m’n dochter. En soms van die kleine cadeautjes bv als schoencadeautje of als we op vakantie gaan voor in het vliegtuig.
Stickers hebben ze ook heel goedkoop.

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:38

Stickers kan ik hier nooit vinden helaas! Wel een heleboel leuke speel keuken spullen!

Reply
sofiemailt 6 april 2015 - 21:45

Ik ga ook graag! Vind vooral de babyspullen geweldig, nu dochterlief wat ouder is valt het kledingaanbod me een beetje tegen. En inderdaad al die handige dingen voor huis die je er vindt, waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had 😉

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:38

Hahahaha klopt! Ik zag dat ze nu theedoeken met bloemetjesmotief hebben! Leukkkk! Haha

Reply
jansyluvzu 6 april 2015 - 15:32

Sinds ik mama ben kom ik er regelmatig…even snuffelen tussen de schattige babykleertjes. Ook vind ik de witte hangertjes die ze verkoper erg fijn 🙂

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:39

Jaa? Dan ga ik daar even voor kijken!

Reply
Lieke 6 april 2015 - 15:01

Zelf kijk ik er altijd maar kan er zeker niet altijd wat vinden. Vind de kleding het altijd net niet, staat er net een autootje ofzo op wat ik dan net een beetje jammer vind..

Maar inderdaad ze hebben genoeg keuze qua soorten producten!

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:39

Hahahaha ja herkenbaar! Maar ze gaan wel snel vooruit vind ik!

Reply
mama Sandra 6 april 2015 - 14:34

Voor babykleding ga ik ook altijd naar de zeeman. En idd, ook vind t zonde om dure kleding te kopen terwijl ze er zo uitgroeien. Koop liever heel veel dan 🙂 Ook voor cadeaus voor kinderverjaardagen is Zeeman een prima optie.

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:40

Ja dat vind ik nou ook! Bovendien zijn vlekken die je er niet uit krijgt minder erg op een pakje van 3 euro dan bij 1 van 30 euro haha

Reply
Angeline 6 april 2015 - 12:27

Voor babykleding en wol ga ik altijd naar de zeeman. Of ik bestel de wol via hun webshop, is ook handig want vaak is de kleur die ik wil in de winkel niet verkrijgbaar maar wel online.
Vroeger wou ik er ook nooit in gezien worden en nu loop ik er regelmatig rond te kijken.

Reply
Tamara 7 april 2015 - 18:41

Ohhh kan dat? Ideaal! Dat ga ik ook eens doen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.