Ik ben Tamara en ik ben de grootste kluns ter wereld.

by Tamara

‘Dat kan echt alleen jou overkomen he?’ zei mijn vriend afgelopen week toen ik tijdens het kopen met mijn hand tegen de pan aankwam en ik mijn hand zo erg verbrandde dat ik na bijna een week nog met een dikke brandplek rondloop. Jep, hij heeft wel gelijk daarin. Want onhandig is ongeveer my middle name en tja.. Nouja.. Ik ben gewoon een kluns. Welke gekke valpraktijken en andere verwondingen ik mezelf aan heb gedaan? Dat vertel ik jullie in dit artikel!

Drie brandplekken in 1 week?

De brandplek van afgelopen week was niet de eerste, ik had de littekens van de keer daarvoor nog op mijn hand staan namelijk haha! Daarbij wilde ik de lasagne uit de oven pakken ( jep, uit een cakeblik voor degenen die mij volgen op Instagram, daar ben ik tegenwoordig cakeblikinfluencer) waarbij de handdoek verschoof en ik mijn hand aan het cakeblik brandde. Daar schrok ik zo van dat ik mijn hand omhoog deed en mijn hand tegen de bovenkant van de oven aan kwam, waar zo’n roodgloeiend warmte element zat. Anyhow, niets van geleerd dus, gezien mijn gekluns waarover ik in de intro al vertelde..

Gebroken pink.

Tijdens de zwangerschap van Sarah was ik nog onhandiger dan normaal. Ik struikelde steeds, stootte continue mijn hoofd en weet ik wat nog meer, maar het ergste was nog wel dat ik uitgleed, tegen het kastje aanknalde en niet alleen een gebroken pink had ( of een scheurtje dachten ze toen, maar hij staat nog steeds een beetje scheef) maar ook nog een helemaal blauwe arm.

Steeds van de trap vallen.

Nu is het wel zo dat ik altijd al zo geweest ben. Ik had het er een tijdje geleden met mijn vader over, die vertelde dat ik vroeger dus continue van de trap viel. Op een gegeven moment viel ik zo vaak dat ik een heleboel onderzoeken in het ziekenhuis en uiteindelijk fysiotherapie kreeg. Uiteindelijk hielp dat niet heel erg veel, omdat er iets mis is met mijn evenwichtsorgaan ( Hierover vertelde ik in dit artikel al eens)

Schilderij op mijn hoofd laten vallen.

Nu zul je wel denken, je schilderijtje ophangen moet toch wel lukken Tamara? Nou ehh, nee. Ik doe het wel hoor, maar toen ik een tijdje geleden op de speelkamer schilderijen aan het ophangen was, presteerde ik het om niet 1, maar twee keer een schilderij op mijn hoofd te laten vallen. Hoe dan???

Blauwe plekken.

Nog zoiets geks! Ik zit dus regelmatig helemaal onder de blauwe plekken. Zo erg dat ik jaren geen jurkjes en rokjes heb durven dragen. Inmiddels durf ik dat wel weer hoor, maar ja.. Echt mooi is het niet. Het maakt bij mij niet uit hoe vaak of hoe hard ik me stoot, ik krijg hoe dan ook een dikke vette blauwe plek. Overigens heb ik dit ook al eens laten onderzoeken, maar ja.. Er is niks mis met me.. Gelukkig haha!

Zwanger is het nog erger.

Ik heb dit al eens verteld, maar zwanger is het dus nog erger met me gesteld. Bij Maxim viel ik met 39 weken zwangerschap tijdens het uitlaten van de hond met mijn buik op de stoeprand nadat ik uitgleed in de sneeuw. Bij Floris viel ik tegen het bad aan, wat me een knalblauwe heup bezorgde en bij Lauren kukelde ik van boven naar beneden van de trap…

Ben ik de enige die zo onhandig is? Of zijn er meer die daar last van hebben? Ik ben wel heel erg benieuwd!

Dit artikel bevat een betaalde link.

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Willemijn 17 april 2019 - 12:01

Vallen niet echt, ik stoot wel vaak tegen deurkozijnen of de openstaande deur zelf. Salontafels zijn ook van die vreselijke dingen ?

Reply
moederliefblog 16 april 2019 - 06:17

Ja haha geweldig ik stoop ook zo vaak tegen een deurkastje van de keuken pfff terwijl ik aan het afwassen ben en daarna afdrogen en laat ik de kastjes open staan kunnen de borden enz… er gelijk erin ook onder de keuken kastjes kunnen de pannen er gelijk erin dus bukken en Jaaa hoor auwwww jakkies potverdorie hhaha ja erg he zeg mijn man jij ben echt een deuzige haha en lachen wat hij doet moet andersom zijn dan zijn ze boossssss? haha ja of loop tegen de punt van onze tafel auwwww blauwe plekken ja en rokjes draaien die ik ook hoor hihi schikt eraan haha alleen is niet zo mooi zie je die blauwe pkekjes

Leuke grappige artikel Tamara

Fijne dag meid

Reply
Anoniem 15 april 2019 - 21:33

Je lijkt op tannie?? nu ik ouder ben is het wel beter geworden, et is nog hoop hahaha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.