IK BEN JARIG! (Een aantal grappige feitjes over mijn geboortedatum.)

by Tamara

Hieperdepiephoeraaaa! Jullie ( oké mijn) favoriete feestdag van het jaar is aangebroken en dat betekent dat ik vandaag 28 jaar geworden ben. Oftewel, 10227 dagen en uhm 336 maanden. Ja, ik zit al een tijdje aan de verkeerde kant van de twintig en hoe gek het ook klinkt, ik vind het wel fijn om nu wat richting de dertig te gaan. Op je dertigste vier kinderen hebben klinkt toch wat minder ernstig dan op je 26ste 4 kinderen hebben.. Ofzo. We laten even buiten beschouwing dat mijn oudste zoon als ik dertig ben al elf is goed?

Maar goed, een aantal grappige feitjes over mijn geboortedatum. Ik ben gek op leuke feitjes en kan ook uren doorbrengen met leuke feitjes opzoeken. Nu besloot ik voor deze blog eens op te zoeken wat er allemaal gebeurde op 21 februari 1991.

Leuke feitjes over 21 februari 1991.

Goed, ik werd geboren op donderdag 21 februari 1991 rond 1 uur in de middag. Mijn moeder wilde perse thuisbevallen en dat gebeurde ook. De Duitse herder van mijn ouders lag tijdens de bevalling onder het bed en is daar gebleven totdat ik er was. Toen pas kwam hij eronder weg om even te kijken en te snuffelen. Het grappige was dat mijn ouders niet wisten of ze een jongen of een meisje zouden krijgen, maar omdat ze een goed voorgevoel hadden, was de vloerbedekking van mijn babykamer roze!

Mijn ouders twijfelden nogal over de naam die ze me wilden geven. Het ging tussen Djeffrey en Priscilla, maar toen mijn moeder iemand in het winkelcentrum keihard TAMARA hoorde roepen, wist ze dat ze me die naam wou geven.

Niet dat ik perse heel erg blij met met mijn naam. Ik vind hem zelf namelijk niet zo heel erg geweldig. Zeker niet omdat ik eens een artikel heb gelezen waarin stond dat dit een naam is die vroeger vaak door laagopgeleide ouders uit lage inkomensklassen gegeven werd. Een beetje de shaniqua naam van toen dus!

De populairste namen in mijn geboortejaar waren trouwens:

  • Kevin (1295 keer)
  • Thomas (1261 keer)
  • Jeroen (1172 keer)
  • Johannes (1122 keer)
  • Laura (1010 keer)

Ik was niet de enige baby die die dag geboren werd. Op 21 februari 1991 werden er wereldwijd namelijk 375,519 baby’s geboren.

Wist je trouwens dat ik één van de eerste mensen ben die nooit een wereld zonder internet heeft gekend? Het internet werd namelijk gestart in 1990! Toch wel gek! Haha.

De film die het populairst was op mijn  geboortedag was The Silence of the Lambs. Dat ze me geen Clarice hebben genoemd joh, gemiste kans! Haha.

Oke, nu even genoeg feitjes. Want ik gaf mezelf ook nog een heel leuk cadeau dit jaar.

Ik geef mezelf elk jaar een cadeau. Heel stom misschien, maar ik vind dat gewoon leuk. Nu wilde ik al een tijdje heel graag een weekendje weg binnenkort en toen Floris erover begon dat hij zo graag weer eens naar Centerparcs wilde, besloot ik mezelf een weekend weg met mijn gezin cadeau te doen. Ik bedoel, ik kan wel het zoveelste paar schoenen of de zoveelste lipstick kopen, maar dit is stiekem veel leuker!

 

Dusss, happy birthday to me! En eet allemaal maar even een gebakje ja? Haha!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Marian B 21 februari 2019 - 16:12

Van harte gefeliciteerd en en fijne dag gewenst!

Reply
Sonja 21 februari 2019 - 13:29

Gefeliciteerd en alvast heel veel plezier met het weekendje weg!

Reply
Janine De Boer 21 februari 2019 - 10:04

Gefeliciteerd meid

Reply
Angelswereld 21 februari 2019 - 08:23

Gefeliciteerd!! Leuk om die feitjes te lezen.

Reply
Noella 21 februari 2019 - 07:50

Van harte gefeliciteerd tamara, leuk stukje!

Reply
Mathiske 21 februari 2019 - 07:49

Gefeliciteerd met je verjaardag! ??

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.