‘I Wish…. Tag’

by Tamara

Hoe ontzettend gaaf is het als je alles zou mogen wensen en het komt gewoon uit? Ik kwam bij Linda de ‘I wish… Tag’ tegen! Heel leuk om te lezen en ook om in te vullen! Alleen zou ik willen dat het allemaal uitkwam! Haha!

image

 

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ohh lastige! Vroeger zou dit astronaut zijn ( ja ik ben vast het enige meisje ooit dat geen prinses wilde zijn). Maar ik denk dat Kinderarts wel echt een droombaan is. Ik heb altijd graag in de zorg willen werken ( beetje laat alleen om nu nog te beginnen) en ik heb altijd ontzettend veel ontzag voor kinderartsen, hun vermogen om met patiëntjes en hun ouders om te gaan en natuurlijk het geweldige werk wat ze doen, kinderen proberen beter te maken!

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een overdreven luxe iets? Ik denk dan dat ik een hele grote lap grond ergens bij een bos zou kopen om daar een prachtig droomhuis te laten bouwen!

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Haha, nu denk iedereen dat ik die ene acteur uit The Vampire Diaries ga opnoemen ( kuch Ian Somerhalder kuch) maar die lijkt me in het echt eigenlijk niet zo heel erg leuk.. Maar verder echt geen idee.. Timon en Pumba uit The Lion King? En dan lekker Hakuna Matata bleren!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Moet ik alleen of mogen vriend en kindjes ook mee? In het eerste geval doe maar een onbewoond eiland, met een mooi strand om heerlijk even tot rust te komen. Als de rest ook mee mag dan wil ik graag terug naar Bodrum. Richard en ik hebben onze eerste vakanties daar doorgebracht en in vond het daar altijd heerlijk!

Als je iets door zou kunnen blijven eten zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Nou komt mijn boodschappenlijst! Haha! Nee dat valt mee, maar pizza ( met superveel knoflook, ben & jerry’s baked alaska en chocola onbeperkt eten zonder aan te komen zou wel fijn zijn!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ik ben sinds het overlijden van mijn moeder verschrikkelijk bang om dierbare mensen te verliezen, zoals Richard en de jongens. Dat is ook iets waar ik heeeeel veel over nadenk en het zou heel fijn zijn om van die angst af te zijn.
Als je een superkracht zou kunnen hebben, welke zou dit dan zijn?

‘Magische opruimstraal’ activeer! Haha! Of mezelf kunnen klonen, lijkt me ook ideaal! Maar kunnen vliegen lijkt me het allerleukst! Makkelijk ook! Je bent overal zo!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Ohh ik ben eigenlijk nooit zo fan van bands geweest haha, mag 1 persoon ook? Doe dan maar Ed Sheeran! Prachtig vind ik zijn muziek!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Ik wil eigenlijk geen huisdieren meer, maar ach! Maxim is gek op dino’s! Dus doe maar een tamme T-Rex dan!

 

Dit was mijn ‘I wish tag!’. Als je het leuk vind om hem over te nemen doe dat dan vooral! 😀 en dan hoop ik natuurlijk dat je wensen allemaal uitkomen!

 

Wat is jouw allergrootste wens?

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Sanne Marlijn 1 april 2015 - 18:18

Haha astronaut! Grappig hoor. Ik wilde altijd nieuwslezeres worden (al lijkt dat me nog steeds wel leuk haha). Ik hou ook mega erg van pizza, eergisteren nog eentje gegeten. Die van de Pizzabakkers (restaurant hier in Haarlem) vind ik het allerlekkerst. Ed Sheeran is top inderdaad.

Reply
Tamara 2 april 2015 - 09:24

Hahaha ja gek he die bijna onbereikbare dingen die je wil worden als kind! Toevallig had ik door mijn blog gister zo’n zin in pizza dat we dat gehaald hebben! Oeps! Haha

Reply
lin 1 april 2015 - 13:55

Ontzettend leuk om te lezen !

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.