Hoera! Lauren is vier jaar oud!

by Tamara

Vandaag is een bijzondere dag! Mijn oudste dochter, Lauren, is namelijk vier jaar geworden vandaag! Een verjaardag waar ze ontzettend naar uit heeft gekeken en waarbij ze de dagen echt aftelde! Hoe deze dag vier jaar geleden verliep? En hoe de eerste vier jaar als moeder van haar waren? Dat vertel ik je in deze blog!

Vier jaar geleden.

Ik schrijf dit de avond voor haar vierde verjaardag. Gisteravond voor jullie dus! Ik weet nog precies hoe de avond verliep, na een ontzettend warme dag, besloten we te gaan barbecuen. Ik voelde me nog prima, maar was een beetje moe en had geen zin om uitgebreid in de keuken te gaan staan. Ik voelde me zelfs zo goed dat ik die dag de jongens nog gewoon met de bakfiets naar school had gebracht. Daar kreeg ik wel een paar rare blikken, maar ja.. Ik voelde me goed, dus waarom niet?

Tja, achteraf snap ik wel waarom iedereen zo keek!

Vier jaar geleden was ik nu, op deze avond nog hoogzwanger. Alle vier mijn kinderen kwamen pas na de uitgerekende datum en aangezien mijn zoons met 40+4 en 40+5 geboren werden, ging ik er niet vanuit dat ze voor of op.de uitgerekende datum zou komen. Op vrijdag was ik uitgerekend en de zaterdag erna zouden we de laatste voorbereidingen treffen zoals het in elkaar zetten van de box, het klaarleggen van de laatste kleertjes en ik wilde heel erg graag nog een mooie foto met de jongens maken. Maaaar, zoals veel dingen bij ons liep dat allemaal een beetje anders. De volgende ochtend werd ik namelijk wakker van wat krampjes in mijn rug en twee en half uur later ( inclusief supersnelle rit naar het ziekenhuis) hadden we onze dochter in onze armen liggen! Kleine Lauren Sophie was geboren!

Van al mijn vier bevallingen was de bevalling van Lauren de makkelijkste. Het ging ook gewoon heel raar, ik ging naar bed met het gevoel dat het nog dagen zou gaan duren en de volgende ochtend om 11 uur was ze er ineens. Het was een heerlijke bevalling die ik zo over zou willen doen! ( nee niet letterlijk haha)

Vier jaar later.

Mijn moeder zei vroeger altijd dat ze hoopte dat ik een dochter zou krijgen met mijn karakter. Nou thanks mam, want dat is precies wat ik gekregen heb! Lauren is mijn eerste dochter en het klinkt misschien een beetje gek, maar we hebben wel een hele speciale band met elkaar, ( net zoals ik dat ook met de andere kinderen heb hoor, Maxim is mijn oudste, floris mijn jommesbaby, Sarah is mijn for ever baby haha) ik wilde altijd heel erg graag een dochter en toen ik haar kreeg kwam er een soort van wens uit. We kunnen ontzettend veel lol met elkaar hebben en we doen ontzettend veel dingen samen. Maar, omdat onze karakters hetzelfde zijn.. Beide ontzetten koppig en eigenwijs, botsten we regelmatig met elkaar. Ik zeg wel eens dat ik nu al medelijden heb met haar toekomstige vriendje!

Soms zijn we boos op elkaar en roept ze dat ik een ‘ONTZETTEND STOMME MAMA BEN DIE NIET OP HAAR FEESTJE MAG KOMEN.. HOOOOOOOORRRRRR’ en soms word ik ontzettend boos op haar en leg ik haar zonder pardon op bed, waar ze dan keihard LET IT GO gaat liggen zingen. Maar als ze dan slaapt, ga ik altijd even bij haar kijken en is ze toch weer dat lieve ontzettend knappe ( dit zeg ik niet omdat ze op mij lijkt) prinsessenkind waar we zo dankbaar voor zijn.

Lieve Lauren, je hebt zoooo naar deze vierde verjaardag uitgekeken en eindelijk is het dan zover! Je vierde verjaardag! Sinds deze week ga je al naar de basisschool en dat vindt je ontzettend leuk. Ik hoop dat je een superleuke verjaardag hebt en dat je altijd zo’n gelukkig meisje mag blijven zoals je nu bent!

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Marian B 6 juni 2019 - 11:46

Van harte gefeliciteerd met Lauren! En een mooie dag gewenst.

Reply
Ilona 6 juni 2019 - 09:57

Van harte gefeliciteerd met je dochter ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.