Hoe zouden jullie het vinden als ik dit zou doen?

by Tamara

Ik speel al een tijdje met een idee en ik ben stiekem wel benieuwd wat jullie ervan zouden vinden als ik dit zou doen. Ik vind het contact met mijn volgers altijd heel erg leuk en met sommige heb ik in de afgelopen jaren ook echt een hele leuke band opgebouwd. Vaak komen er diverse onderwerpen aan bod in gesprekken, waarvan ik wel eens gedacht heb, eigenlijk zou het leuker zijn om daar met een groepje over te praten. Dus daarom dacht ik, waarom begin ik geen mama groep op facebook? Speciaal voor iedereen die daar behoefte aan heeft?

Een groep zonder oordelen, waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn en je nergens voor hoeft te schamen.

Ik heb me in het verleden wel eens aangemeld voor zo’n groepje op facebook, maar dat resulteerde altijd in een soort kippenhok, waar altijd ruzies waren en er vaak genoeg uitgelachen en gepest werd. Dus ik was vaak al vrij snel weer vertrokken. Ook heb ik wel eens op forums gezeten, maar daar zijn dan altijd weer van die vrouwen die doen alsof ze alles beter weten en andere moeders alleen maar onzeker maken.

Ik heb aan de facebookpagina van mijn blog een aantal groepen gekoppeld, eentje voor mijn gastbloggers, eentje voor de volgers van mijn boeken en nog eentje van tijdens het schrijfproject. In de groep van de boeken is het altijd er gezellig en zelf zou ik het wel heel erg leuk vinden om een groep te hebben waarin je het eigenlijk gewoon over van alles kunt hebben, met andere moeders.

Juist in deze tijd, waarin veel moeders thuis zitten en wel een steuntje in hun rug kunnen gebruiken, of een plek om hun hart even te luchten, zou zo’n plek wel welkom zijn toch? Of tenminste, zo heb ik het dan in mijn hoofd.

Zouden jullie het leuk vinden en je aanmelden?

Nu was ik wel heel erg benieuwd. Als ik zo’n groep zou opstarten op facebook, gewoon voor een klein groepje vrouwen. Zou je je dan aanmelden? En heb je eventueel nog tips over hoe ik dit zou kunnen aanpakken?

Ik ben heel benieuwd!

 

vanwege de vele animo staat de groep inmiddels online! Meld je hier aan!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.