Hoe In Tweestrijd eigenlijk zou verlopen.

by Tamara
Het eerste hoofdstuk.

Vanmorgen plaatste ik alweer het allerlaatste deel van in Tweestrijd. Zoals ik al helemaal in het eerste hoofdstuk vertelde, heb ik dit verhaal 3 jaar geleden ook al eens geschreven en heb ik het toen gewist omdat dat verhaal niet leuk genoeg was. Wat ik alleen niet vertelt heb, is dat dat verhaal een heeeeel ander plot had en dat het ook heel anders eindigde. Wil je weten hoe In Tweestrijd eigenlijk zou moeten verlopen? Je leest het hier! Ohja, heb je het laatste hoofdstuk nog niet gelezen, dan raad ik je aan niet verder te lezen. Want dan verklap ik het einde. Haha!

Hoe In Tweestrijd eigenlijk zou verlopen.

Het begin is in grote lijnen hetzelfde. Marit ( in het originele verhaal Eline ) heeft net een break up achter de rug en heeft niet het idee dat ze ooit nog gelukkig gaat worden in de liefde. Ze spreekt met haar beste vriend Frank af dat als het binnen een jaar niet lukt om een leuke man te vinden, ze samen gaan trouwen om toch een happily ever after te krijgen. Maar nu komt het: In het originele verhaal viel Frank helemaal niet op vrouwen. Hij was Marit haar Gay best friend en ze woonden ook al samen in een huis.

Geen dode moeder en geen buurvrouw met 20 katten.

In het originele verhaal was er geen dode moeder, geen landhuis en geen buurvrouw met 20 katten. Wel was er een man die heel erg op Julian leek, maar ik kon me zijn naam niet meer herinneren. Waar het hele plot van In Tweestrijd draaide om Marit en haar zoektocht naar liefde en uiteindelijk haar gelukkige einde met Frank, was het in het originele verhaal heel anders. Marit kwam een hele knappe man tegen tijdens het uitgaan en was meteen tot over haar oren verliefd, zeker nadat ze de nacht met hem doorbracht.  Echter zag ze hem toen een paar dagen niet en toen ze het aan Frank vertelde, bleek hij ook verliefd te zijn. Nou echt je raad het nooooooooit! Kuch, hun crush was namelijk dezelfde man ( Dus Julian met de andere naam) Frank kreeg een relatie met hem en Marit bleef alleen achter en kocht, ja echt, een kat.

Dus, nu weten jullie hoe het echte verhaal ging.  Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Het echte verhaal of die die nu online staat? Ik hoor het heel graag!

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Tannie Callie 14 december 2016 - 22:43

Deze is leuker ? zoiets had ik meer verwacht van je ?

Reply
Leonie 14 december 2016 - 19:36

Het verhaal wat nu online staat is leuker… Ik hou van happy love ends. Lekker zwijmelen..

Reply
Jeanne 14 december 2016 - 18:28

Klinkt ook heel origineel!
Maar toch vind ik het verhaal die je online hebt gezet leuker!
Dat denk ik tenminste, want ik weet uiteraard niet het hele verhaal daarvan.
Dit was een geweldig einde, al heeft het kopen van een kat, als vervanging van de liefde, ook wel iets haha.

Reply
Merel 14 december 2016 - 13:04

Interessant plot. Ik denk dat je deze ook wel goed zou kunnen uitwerken tot een compleet boek. Hou wel van een beetje onverwacht drama, als het aan het eind van de rit maar hoed afloopt. Dat dan weer wel.

Reply
Wendy 14 december 2016 - 12:36

Klinkt ook als een heerlijk verhaal je oude versie maar geef mij maar een verhaal met happy end zo vlak voor de kerstdagen! 🙂

Reply
janine Brouwer 14 december 2016 - 12:18

Hahah! Ik ga toch voor het einde wat je nu bedacht heb. Ik hou van happy ends! ? Weer super leuk laatste deel trouwens ? ik ben benieuwd na je volgende verhaal!

Reply
anne 14 december 2016 - 11:47

Haha! Ik ga voor jou verhaal wat online staat. Hoewel frank die gay is spreekt me ook best aan.. Maarja. .alleen overblijven met ee kat vind ik dan weer wat sneu voor Marit!

Reply
Loes Johanna 14 december 2016 - 11:29

Haha, deze versie had ik ook wel heel grappig gevonden! Al ben ik juist ook wel van het heerlijke zwijmel happy end verhaal zoals je hem nu hebt geschreven. 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.