Hoe groot vier jij de verjaardag van je kind?

by Tamara

Twee weken geleden was Lauren jarig en dat hebben we natuurlijk gevierd. Ik ben zo iemand die dol is op verjaardagen. ik kan helemaal enthousiast worden van mijn eigen verjaardag en er gewoon echt dagen naar uit kijken. ( En ja, ik tel dan ook de dagen af haha) Maar de verjaardagen van mijn kinderen vind ik nog leuker, bof ik even dat ik er vier heb haha. Als het aan mij zou liggen dan zou ik de verjaardagen van mijn kinderen helemaal over the top vieren. Echt, ik heb voor Laurens verjaardag afgelopen keer gekeken of ik een Elsa voor haar kon huren en het is dat het 150 euro is, anders had ik het nog gedaan ook haha. Ik hou van uitnodigingen versturen, de boel versieren, cadeautjes inpakken, echt alles is leuk! Toen ik op instagram de vraag stelde hoe andere mensen de verjaardag van hun kind vierden, kwamen daar een heleboel verschillende reacties op. Omdat ik al die verschillen wel heel erg leuk vind, dacht ik dat het misschien wel leuk zou zijn om te vertellen hoe wij verjaardagen vieren hier in huis en welke mooie kaartjes ik heb besteld bij Kaartje2go.

6 verjaardagen in 1 jaar.

We hebben een wat groter gezin en daarom hebben we best wel veel verjaardagen binnen ons gezin in 1 jaar. Onze verjaardagen zijn ook nog eens best wel verspreid, Maxim is in januari jarig, Floris en ik in februari, Richard in maart, Lauren in juni en Sarah in september. Op Maxim zijn verjaardag komen helaas meestal niet zoveel mensen omdat het net na de feestdagen is, dus we vieren de verjaardagen van Maxim, Floris, Richard en ik vaak samen. Mijn familie woont allemaal heel erg ver weg en daarom vieren we verjaardagen wat meer gezamenlijk. Nu ik het zeg, in onze familie zijn er heel erg veel mensen in de eerste drie maanden van het jaar jarig.  Toen we erachter kwamen dat we Lauren verwachtten en dat ik in juni uitgerekend was, waren we daar dus wel heel erg blij mee. Want zo waren de verjaardagen dan toch een beetje meer verspreid over het jaar. Richard was vooral blij omdat we nu eindelijk een barbecue verjaardag hadden, maar goed haha.

Hoe groot vieren wij verjaardagen?

Wij vieren verjaardagen niet zo heel erg groot. Althans, niet groot in de vorm van veel mensen. Wel proberen we er altijd wat leuks van te maken. Zo bestelden we bij de verjaardag van Floris en mij afgelopen februari een hele tafel vol met warme en koude hapjes. Want he? Als er goed eten is, is het een goed feestje! – Tamara’s levensmotto.

Bij Laurens verjaardag gaan we altijd barbecuen. Ik vind het alleen altijd een beetje een gedoe om iedereen op de hoogte te stellen van het feestje. Richard en ik hebben namelijk het probleem dat we dan altijd op verschillende tijden mensen uitnodigen en dan staan er om 12 uur al mensen voor de deur omdat hij heeft gezegd dat het vanaf 12 uur is. Ja, leuk Rich om 12 uur al gaan barbecuen!

Maar goed, deze keer besloot ik het anders te doen. Ik wilde toch iets speciaals doen voor Laurens verjaardag en dus besloot ik gewoon uitnodigingen te bestellen en die naar iedereen te sturen zodat iedereen wist wanneer hij of zij moest komen, hoe laat het feestje begon, wat we gingen doen en wat een leuke cadeautip was. Ik ontwierp de kaartjes heel erg makkelijk op Kaartje2go en had ze de volgende dag al in huis! Echt ideaal! Wat nog makkelijker is, is om ze via de site te versturen. Dan heb je er namelijk helemaal geen omkijken meer naar!

Hoe groot vier jij een verjaardag? Stuur jij ook wel eens uitnodigingen voor kinderfeestjes? En bestel jij ook altijd eten?

 

In samenwerking met Kaartje2go.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Susan 22 juni 2018 - 09:30

Met de verjaardagen voor de kinderen stuur ik elk jaar een uitnodiging die daarna in mijn eerste 5 jaar boekje plak met foto’s van de taart, met superopa. Een mooie herinnering voor later…….
Voor eten bestel ik een taart. Het eerste jaar met foto en daarna mogen ze zelf kiezen wat ze erop willen. De oudste is dit jaar 5 geworden en of we volgend jaar nog een kaart sturen dat weet ik nog niet, een taart krijgt ze zolang ze die wil.

We vieren de verjaardagen altijd met familie en enkele goede vrienden zodat het lekker gezellig en knus blijft.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.