Hip zwanger de zomer in met Esprit!

by Tamara

Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was en uitgerekend in de zomer, dacht ik nog, ohhhh dat is makkelijk! Hoef ik mooi geen positiekleding te kopen en kan ik gewoon mijn normale wat langere shirts aan! Nou mooi fout gedacht! Ik paste tot nu toe nog gewoon in mijn winterkleren, maar nu het weer ( af en toe ) wat warmer word, wil ik er toch ook wel leuk bij lopen in de zomer! Dus op zoek naar positiekleding! En die vond ik! Op de site van Esprit!

Mijn allergrootste wensen bij positiekleding zijn eigenlijk dat het er leuk uit moet zien, maar het moet ook vooral comfortabel zitten. Ik heb last van een hele gevoelige buik en heb geen zin in strakke shirts, tierlantijntjes of plooien die niet lekker zitten. Gelukkig hebben ze bij Esprit hele leuke basic items die er heel comfortabel uitzien, maar waarbij je er ook nog heel leuk uitziet!

 

image

Bijvoorbeeld een shirt met een veertje (1.) superleuk om te combineren op een spijkerbroek en als het iets kouder is een vestje of een leuke felgekleurde blazer! Of een leuk felgekleurd hemdje (2.)met een tailleband ( waardoor je buik nog mooier uitkomt, want je wilt natuurlijk wel pronken in de zomer!) die na de bevalling ook nog te gebruiken is doordat het tegelijkertijd ook een voedingsfunctie heeft! Dat vind ik sowieso ideaal bij shirts, zo kun je ze nog een tijdje door dragen en hoef je niet meteen na je bevalling alles opnieuw aan te schaffen!

Als ik zwanger ben heb ik er heel vaak last van dat ik het of te warm, of te koud heb. Ik draag daarom graag laagjes van bijvoorbeeld een shirt of hemdje met een vest, wanneer ik het warm heb kan ik die gewoon uittrekken en als ik het koud krijg weer aan! Ik kwam op de site een heel leuk wit vest tegen! (3) Die je natuurlijk ook gewoon weer door kunt dragen na de bevalling!

Maar het allermooist om je buik in te showen blijft natuurlijk een jurkje en dan het liefst een beetje een mooi aansluitende zodat iedereen je groeiende buik mooi kan zien! Er stonden heel erg veel jurkjes op de site, maar ik vind deze (4) met kant toch wel het allerleukste! Heel zomers en lekker luchtig! Leuk met een paar ballerina’s eronder of als het echt warm is of je hebt last van je voeten, een paar leuke sandalen!

Kortom genoeg leuke positiekleding te vinden bij Esprit! Ook fijn is dat het betaalbaar is, met soms wel wat duurdere dingen, maar ach, als je ze na je bevalling weer aankan dan is het het geld wel waard!

Waar koop jij je positiekleding?

image

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Nicky 8 april 2015 - 16:59

Tegenwoordig zijn er zoveel leuke zwangerschapskleding te vinden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik met 5 zwangerschappen nooit zwangerschapskleding voor mezelf gekocht heb.

Reply
Tamara 9 april 2015 - 14:37

Haha zelfs geen positiebroek? Ik moet zeggen dat ik het qua shirts wel probeer te redden met gewone kleren. Anders is het zo zonde

Reply
lin mommysworld 8 april 2015 - 13:05

Leuk!! gave jurkjes zou je vast heel erg mooi staan!! 🙂 liefs Lin!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.