Het perfecte moederdag cadeau!

by Tamara
het perfecte moederdag cadeau

Het perfecte moederdag cadeau? Dat is voor mij toch wel iets wat mijn kinderen gemaakt hebben. Een zelfgemaakte knutsel of tekening is wat mij betreft echt het perfecte moederdag cadeau! Daar kan geen duur cadeau tegenop! Nu komt het soms wel voor dat vaders hun vrouw ook een beetje willen verwennen of dat de kinderen nog te klein zijn om te knutselen! Nou heb ik een cadeau waar je denk ik, elke moeder wel heel erg blij mee maakt!

Het perfecte moederdag cadeau!

Een gepersonaliseerde tekst of naamposter.

Ik had vroeger noooit zoveel met dingen waar een naam op stond. Maar nu sinds ik moeder ben, vind ik het leuk om de namen van mijn kinderen overal te hebben staan. Ik heb diverse sieraden met hun initialen of namen, ik heb de eerste letters van hun naam van hout in de woonkamer staan en op hun kamer hangen hun namen in letterbanners. Maar nu kwam ik op de site Radbag.nl nog iets ontzettend leuks tegen! Namelijk een personaliseerbare kruiswoordpuzzel.

Kruiswoordpuzzel met namen.

woordzoeker-personaliseerbare-poster-4a0

Ik zocht bij Radbag deze supergave kruiswoordpuzzel poster uit. Wat de puzzel zo leuk maakt, is dat al onze 5 namen erin verweven staan! Een ontzettend leuk en origineel cadeau, voor moederdag, maar ook voor bijvoorbeeld een verjaardag! Ik heb ervoor gekozen om onze namen erin te verwerken, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een paar mooie woorden erin te zetten!

het perfecte moederdag cadeau

Een poster met gepersonaliseerde tekst.

Wat ook een erg leuk idee is om te geven is een poster met daarop een tekst die voor jullie bijzonder is of bijvoorbeeld de tekst van jullie favoriete liedje! Je kunt hier eigenlijk alle kanten mee op! Heb je een bepaald gedicht dat jullie gevoel voor elkaar uitdrukt of een quote die heel speciaal is voor jullie beide? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om deze te laten printen!

Het maken van zo’n poster is zo eenvoudig dat ik het zelfs in een paar klikken kon. In het geval van de kruiswoordpuzzel voerde ik de namen in, koos ik een raster en of ik wel of geen lijst erom heen wilde. Vervolgens bestel je de poster en een paar dagen later wordt hij bij je thuisbezorgd! Ideaal dus!

Behalve deze posters hebben ze bij Radbag nog veeeeeel meer leuke dingen, waaronder een heleboel handige en leuke gadgets, dus de site is zeker het een kijkje nemen waard!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Radbag.

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Mathiske's mama blog 2 mei 2016 - 17:34

Leuke posters!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.