Het mooiste cadeau van het universum.

by Tamara

Afgelopen week was onze jongste dochter jarig en naast de speelgoedcadeautjes die we voor haar kochten, heeft ze van ons ook een heel bijzonder cadeau gekregen. We hebben haar namelijk een ster cadeau gedaan. Nu zul je wel denken, een ster? Hoe werkt dat dan? Nou, dat leg ik je uit in dit artikel.

Waarom we het leuk vinden om haar een ster cadeau te geven.

We hebben vier kinderen en elke keer vind ik het weer lastig wat ik ze cadeau moet geven. Dus naast een standaard cadeautje zoals iets van speelgoed of iets dat ze graag willen hebben, probeer ik ze altijd iets origineels cadeau te geven. Bijvoorbeeld een uitje, een weekendje weg, een gepersonaliseerd cadeau of iets anders. Maar wat nou als je op zoek bent naar een écht origineel cadeau. Iets bijzonders, dat echt helemaal alleen voor haar is. Iets waar ze haar hele leven iets aan heeft en iedere keer als ze naar de sterrenhemel kijkt, aan zal kunnen denken? Waarom geen.. ster?

Ja, je leest het goed! Met Online Star Register kan je een ster registreren voor een geliefde of dierbare. Na benoemen van een ster, staat deze sternaam voor altijd in het Online Star Register! We besloten om één van die biljoenen sterren aan de nachtelijke hemel een naam te geven.

Waarom is het zo leuk om een ster cadeau te krijgen?

Nu hoor ik jullie denken: Ja leuk Tam, maar daar heeft ze toch helemaal niets aan? Nou, jawel dus! Het is namelijk een eeuwigdurend cadeau. Een cadeau waar je je hele leven iets aan hebt. Je kunt de ster een naam geven en met een speciale app kun je je ster altijd een bezoekje brengen. Je kunt hem in 3d bekijken, precies zien waar de ster zich op dat moment bevindt en hem altijd opzoeken, wanneer je maar wilt.

Misschien ben ik een ontzettende nerd hoor, maar ik vind de ruimte en het universum altijd waanzinnig interessant en daarom vind ik dit zo leuk!

Hoe doe je iemand een ster cadeau?

Een ster cadeau doen gaat eigenlijk heel erg makkelijk.  Met een aantal stappen registreer je zo een ster in het Online Star Register en een aantal minuten daarna kun je je eigen ster al bekijken. Het cadeaupakket kan wereldwijd verzonden worden en er zitten allemaal leuke dingen in. Er zit een sterrencertificaat in en zelfs een draaibare sterrenkaart om de ster zelf terug te kunnen vinden aan de hemel!

 

Zo zit er bijvoorbeeld een brief bij met de coordinaten en het sterrenbeeld waar de ster ‘Sarah’ deel van uit maakt. In haar geval is het sterrenbeeld ‘Libra’ oftewel weegschaal. Bij de ster zit een code, waarmee je op de site One Million stars altijd je ster kunt bekijken. Ik vind het superleuk dat je de ster ook echt kunt zien bewegen en kunt zien veranderen. Ik heb hem sinds we hem cadeau hebben gedaan al een aantal keren bekeken en het blijft heel erg bijzonder.

Als je een ster cadeau doet, krijgt degene aan wie hem cadeau hebt gedaan, een heel pakket thuisgestuurd. In dit pakket zit:

  • Een brief met daarin de naam van de ster, de coordinaten en het sterrenbeeld waarin hij staat.
  • Een persoonlijk kaartje.
  • Glow in the dark sterrensticker
  • Draaibare sterrenkaart waarmee je zelf jouw ster kunt vinden aan de hemel.
  • Blad met daarop alle uitleg over OSR en wat je ermee kunt.

Hoe ziet zo’n ster er dan uit?

Het werkt heel erg leuk! Je kunt de ster alle kanten op draaien. Je kunt hem uit en inzoomen en zelfs kijken waar hij in de melkweg staat!

Ik vind het zelf echt een heel erg leuk cadeau en ben er heel erg blij mee. In de toekomst ga ik dit ook zeker onthouden om aan andere mensen te geven.

Het OSR Cadeaupakket heb je al vanaf €24 en bestel je hier!

 

Dit artikel is een samenwerking.

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.