Het inrichten van een jongenskamer.

by Tamara

 

Toen ik zwanger was van Lauren hebben we verschillende opties overwogen. Aanvankelijk was het plan dat wij naar zolder zouden gaan, Maxim op onze kamer, Floris op Maxims kamer en de baby op de kamer van Floris. Maar de trap naar onze zolder is heel erg smal, dus om daar dan met een baby op en neer te lopen, leek me niet zo’n goed idee. Om nou de hele zolder als 1 kamer voor Maxim te doen was nou ook weer een beetje overdreven en dus kwamen we bij de voor ons ideale oplossing uit, de jongens samen op 1 slaapkamer. Helaas kwamen we wel een beetje laat tot dit inzicht, waardoor we, als we Floris op tijd wilden laten wennen, ze heel snel bij elkaar op de kamer moesten doen.

dkldisney-121093-01-hero_1280x458%20logo4

Zo gezegd zo gedaan en dus zetten we het bed in elkaar dat we nog op zolder hadden staan voor Maxim en ging Floris in het peuterbed. Het bij elkaar slapen ging prima, alleen had het snelle verhuizen wel tot gevolg dat de jongenskamer een wirwar van spullen werd en er dus eigenlijk altijd standaard als een rommeltje uitziet en niet gezellig is. Ik ging dus het internet op om te kijken voor stoere jongenskamers en kwam uit bij de site van VELUX die dus kennelijk ook een hele leuke kindercollectie met Disney raamdecoratie hebben!

Hier vond ik rolgordijnen van Mickey Mouse en Winnie the Pooh. Nu vond ik die van Mickey Mouse net even wat stoerder, dus ik denk wel dat deze erg leuk is op de kamer van onze jongens.

Misschien dat wanneer ze wat ouder zijn en Floris ietsje minder graag klimt, we een mooi stapelbed voor ze kunnen kopen. Op die manier is er ook weer meer ruimte voor een kast en kan daar die lading speelgoed ook in opgeborgen worden. Ik denk dat we tegen die tijd maar eens moeten gaan kijken voor mooi behang en leuke accessoires.

Wat vind jij nou echt leuke kleuren of een leuk thema voor een jongenskamer?

123

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Cassandra | Princess-Leia.nl 22 september 2015 - 12:07

Ik vind grijs tinten erg mooi voor een jongenskamer. Mooi neutraal. Je kunt hem dan zelf leuk aankleden met een andere felle kleur of leuke accessoires. Legergroen heeft ook wel iets stoers. Met bijvoorbeeld zo’n speciaal net uit het leger over het plafond heen. Dus eigenlijk het leger als thema ofzo..

Reply
angelique 21 september 2015 - 11:45

Leuk! Mijn zoontje heeft een voetbalkamer helemaal zelf uitgekozen dus mama heeft niet veel keus dan hier gewoon in mee te gaan

Reply
Benella 20 september 2015 - 20:32

Leuke rolgordijnen, hier ook fan van Mickey! Wat fijn dat ze het gezellig vinden om samen te slapen, ideaal toch!

Reply
Channah 20 september 2015 - 12:37

Ik vind grijs en mint heel leuk voor een jongenskamer, en een keer wat anders dan het standaard blauw. Maar zolang de kindjes er zelf maar blij mee zijn, daar gaat het uiteindelijk allemaal om! 🙂

Reply
Charlotte 20 september 2015 - 10:57

Die rolgordijnen van Mickey Mouse zijn echt te gek! Ifan zou ze fantastische vinden!

Ifan’s kamer is best klein maar er past alles in wat nodig is. De muren zijn gebroken wit en de meubels ook wit. Het is dus vrij neutraal. Ik zou het graag wat stoerder en meer voor een kleuter maken, maar het is een beetje lastig met een kleine ruimte ?

Wat leuk dat de jongens samen op één kamer slapen!

Reply
Saskia 20 september 2015 - 09:05

Wij hebben voor Senna zijn kamer antraciet met wit en meubels hoogglans wit. Lekker neutraal dus 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.