Het geboortekaartje van Lauren!

by Tamara

image

Een tijdje geleden konden jullie al op mijn blog lezen dat ik het zo verschrikkelijk moeilijk vond om een leuk geboortekaartje uit te zoeken. Het ene kaartje was te druk, een andere te saai, weer een andere niet origineel genoeg. Bij de jongens heb ik behoorlijk op safe gespeeld en een mooi maar heel simpel kaartje uitgekozen. Zonder teveel frutsels of geknutsel. Maar nu ik wist dat we een dochter kregen en ons gezin hierna compleet was, wilde ik dat ook graag verwerken in een kaartje en besloot ik zelf eentje te ontwerpen.

Ik wilde graag een kaartje waarbij meteen duidelijk was dat we nu met zijn vijfjes zijn en dat onze jongens de trotse grote broers zijn geworden van een lief klein meisje. Eerst had ik het idee om een foto te maken met de twee grote broers en hun kleine zusje. Maar achteraf ben ik wel heel erg blij dat ik van te voren al een kaartje heb uitgekozen en dat ik alleen nog even de datum, het gewicht en de lengte van Lauren hoefde in te vullen. Het gaf wat meer rust, want het was toch weer iets wat ik af kon strepen. Bovendien kun je van een baby alleen meestal wel foto’s maken, maar we hadden dan ook nog twee grote broers die mee moesten werken! Haha!

image

Maar hoe begin je dan? Ik vond op internet heel veel afbeeldingen van muurstickers (ja hoe kom je erop?) van een tak met vogeltjes erop. Ik besloot dit als uitgangspunt te nemen. Eerst wilde ik 5 witte vogeltjes doen, maar toen ik de tak klaar had (Dit was het ergste rotwerk! Want het lukte gewoon niet zoals ik het wilde! ) bedacht ik me dat het ook wel heel erg leuk was om een grote blauwe vogel te doen als papa, een grote roze als mama, twee kleine als de grote broers en 1 klein roze kuikentje als de baby! Zo gezegd zo gedaan! En dit is het resultaat!

image

Voor de binnenkant koos ik voor aan de linkerkant dezelfde foto als de voorkant alleen dan met 2 blauwe vogeltjes en een klein roze vogeltje, omdat hier het gedichtje uit naam van Maxim en Floris staat. Overigens wilde ik eerst absoluut geen gedichtje, maar toen ik deze tegenkwam vond ik hem zo ontzettend lief en toepasselijk!

Op de rechterkant staan natuurlijk haar naam, de geboortedatum, het gewicht en de lengte en onze namen.

image

Ik heb dit kaartje zelf op de computer ontworpen met diverse programma’s en daarna af laten drukken bij mycards.nl. De site heeft al een heel erg ruim assortiment aan kaartjes, maar wanneer je zelfs hier, zoals ik dus, niks kunt vinden dat helemaal naar jouw smaak is, dan kun je via de site heel erg makkelijk zelf kaartjes ontwerpen, of eigen foto’s/plaatjes uploaden om zelf een kaartje te maken!

Dit is uiteindelijk het eindresultaat van het kaartje! Vinden jullie hem net zo mooi geworden als ik?

Misschien vind je dit ook leuk

17 comments

Nanouk 3 juli 2015 - 20:57

Heel mooi! En extra bijzonder dat je hem zelf hebt gemaakt! Mijn vader heeft het kaartje getekend voor de geboorte van ons zoontje. Het kostte hem heel wat weekendjes tekenen en ontwerpen maar dat vond hij het natuurlijk helemaal waard 😉

Reply
MyCards.nl 3 juli 2015 - 20:37

Erg mooie resultaat en nu heerlijk genieten van Lauren!

Team

Reply
Tamara 3 juli 2015 - 20:45

Jullie heel erg bedankt voor de kaartjes!

Reply
Mamablogger 3 juli 2015 - 19:39

Wat een super schattig kaartje!

Reply
Silke 3 juli 2015 - 14:03

Oh, wat heb je dat leuk gedaan zeg!

Reply
janske 3 juli 2015 - 13:45

Heel mooi kaartje! Lief ook dat berichtje van haar broers 🙂

Reply
Josan 3 juli 2015 - 13:20

Ik vind het roze kleurtje lekker vrolijk 🙂 Sowieso vind ik die hele kaartjes trend met bomen geweldig.

Reply
Beauty& gezondheid 3 juli 2015 - 12:21

Wat een super lief kaartje!

Reply
Wendy 3 juli 2015 - 11:11

Wauw, Wat een prachtig kaartje! Wat goed ontworpen en ontzettend toepasselijk!

Reply
Malou 3 juli 2015 - 10:43

Wat een mooi kaartje!

Reply
Simonne 3 juli 2015 - 10:06

Oh erg lief kaartje!

Reply
Benella 3 juli 2015 - 09:55

Heel mooi, en dat gedichtje namens haar broers! Echt heel leuk! Mooi naam ook!

Reply
Joyce 3 juli 2015 - 08:07

wat een mooi kaartje! Goed over nagedacht

Reply
Minke 3 juli 2015 - 07:07

Mooi kaartje zeg! Niet te druk, maar helemaal niet saai. Houden wij ook van. Vind get bij on leuk om iets soort gelijks als het kaartje van Luca te zoeken.

Reply
Sopdet 3 juli 2015 - 06:59

Heel mooi gedaan. Een eigen ontwerp is zoveel beter. Het gedichtje super, LoL, ik kan het wel alleen… Dat zinnetje herkennen we allemaal.

Groetjes

Reply
Sylvie 3 juli 2015 - 06:31

Ik vind ‘m ook ontzettend lief! En het gedichtje helemaal!!

Reply
Saskia 3 juli 2015 - 06:25

Het is een ontzettend lief kaartje geworden, heel mooi! Hij staat hier bij mijn computer 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.