Herfstshoplog Jongenskleding + Schoolfoto outfit.

by Tamara

Eind deze maand is het zo ver voor Maxim, de schoolfotograaf komt om de allereerste schoolfoto’s op de basisschool! Nu wil ik natuurlijk heel graag dat hij meteen leuk op zijn eerste schoolfoto komt te staan en daarom vond ik het wel een leuk idee om op zoek te gaan naar een leuke outfit voor Maxim en laat ik een paar mooie outfits zien voor de schoolfoto! Ook heb ik een paar leuke tips voor als er ook broertjes of zusjes mee op de foto gaan!

Ik vind, dat het voor een schoolfoto het mooiste is als je kind niet al te drukke kleding aan heeft. Het gaat immers om het gezicht van je kind en drukke kleding leid dan alleen maar af. Ik koos voor Maxim deze outfit uit voor de schoolfoto.

kixx

Mintgroen baseball vest Z8, broek Name it.

Het vest van Z8 vind ik hem gewoon ontzettend stoer staan. Het is een lekker warm vest, (fijn met dit koude weer ineens) en bovendien is hij niet heel druk met allemaal printjes en plaatjes! Bovendien vind ik dat mintgroen een hele mooie kleur is voor op een foto. Lekker rustig en het leid niet teveel af. Een stoere spijkerbroek erbij maakt de outfit helemaal af!

kixx 2

Als je weet dat er mogelijk broer/zussen outfits gemaakt worden, dan is het misschien wel leuk om je kinderen hetzelfde soort outfit aan te doen. Nu vond ik de  blauwe truien van name it die hierboven rechts op het plaatje staan erg leuk ( blauw staat gewoon erg mooi bij mijn jongens) en daarom heb ik er 2 gekocht, 1 voor Maxim en 1 voor Floris. Toch zou ik ze ze niet zo snel allebei hetzelfde aantrekken, omdat ze gewoon allebei heel erg verschillend zijn en dit zou dan ook maar weer afleiden, maar het kan een idee zijn! De donkerblauwe trui heb ik voor Maxim gekocht, een ontzettend mooie en dikke trui die hem ook erg leuk staat, zoals je kunt zien op de foto hieronder.

image

 

Hieronder nog een kort shopvlogje van de kleren die ik nog meer bestelde voor de jongens, let niet op mijn hoofd, ik ben echt ontzettend ziek! Haha!

Kom je er nou alsnog niet uit qua outfits? Dan is het misschien wel leuk om een kijkje te nemen op de blog van Kixx online. Hier vind je een heleboel outfitinspiratie en je kunt de items meteen bij hun kopen!

Wat voor soort outfit trek jij je kind aan voor de schoolfoto?blog

Misschien vind je dit ook leuk

12 comments

Leonie 16 oktober 2015 - 12:35

Leuke geshopte items! Dat je een video opneemt als je je zo ziek voelt! Gekkie. Beterschap!!

Reply
Channah 16 oktober 2015 - 10:42

Beterschap! En super leuke dingen heb je uitgezocht!

Reply
Vlijtig Liesje 16 oktober 2015 - 10:30

Ik geloof niet dat ik daar speciaal op lette. Gewoon nette kleren en ieder geval zonder vlekken ; )

Reply
Sofie 16 oktober 2015 - 10:13

Vlug beter!
Leuke dingen xxx

Reply
Malou 16 oktober 2015 - 09:52

Wat heb je leuke dingen geshopt! En beterschap!

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 16 oktober 2015 - 09:19

Dat mintgroene vest is echt supercool! Maar helaas is dat zo’n duur merk.

Reply
Saskia 16 oktober 2015 - 08:40

Het mintgroene vest vind ik heel mooi, zou ik ook zo voor Senna kopen 🙂

Reply
Thea van Galen 16 oktober 2015 - 07:51

Beterschap! leuke kleertjes!
Geen idee wat ik mijn kind aan zal doen t.z.t….

Reply
Carlijn 16 oktober 2015 - 07:49

Stoere trui voor een stoere jongen! Ik zou mijn meiden gewoon mooi aankleden, maar niet per se anders omdat er een fotograaf komt. Zou een stoere sweatdress met een legging kiezen ofzo.

Reply
Channa 16 oktober 2015 - 07:21

Het gebeurt hier altijd dat er een vlek of weet ik veel wat in komt, dus ik heb meestal ook nog een back-up outfit klaar liggen, hihi.

Reply
Charlotte 16 oktober 2015 - 06:54

Vroeger was de achtergrond bij de schoolfotograaf vaak blauw, dus ik probeerde dan zelf (als juf) meestal wat neutralers aan te trekken. Volgens mij is de achtergrond tegenwoordig vaak gewoon wit dus dan staan die blauwe kleuren erg mooi! En we willen straks natuurlijk ook de foto’s zien dan hè; -)

Reply
Josan 16 oktober 2015 - 06:28

Hopelijk voel je je iets beter. Je ziet er inderdaad wat minder stralend uut dan anders.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.