Herfstreeks

by Tamara

Met ‘De eerste dag van de Herfst’ gaat het verhaal van de ‘Zomerreeks’ verder!

In vijftien jaar kan er een heleboel veranderen. Na het huwelijk van Ralph en Lexie wordt er nog een tweede kindje geboren dat ze samen opvoeden in het huis aan het strand. Maar als Rosie zestien is gebeurd er iets verschrikkelijks, wat ervoor zorgt dat Lexie en Rosie vier jaar later nog steeds niet met elkaar praten en Rosie alles doet om haar moeder het leven zuur te maken.Als ze dan weer van school geschopt wordt en haar ouders niet het idee hebben dat het ooit nog goed kan komen, krijgen ze een aanbod dat ze niet kunnen weigeren. Een aanbod dat Rosies hele leven op zijn kop zal zetten.

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt ‘De eerste dag van de Herfst’ hier.

 

Een nieuwe opleiding, een nieuwe liefde en hoop op een stabiele toekomst. Rosie is voor het eerst in jaren echt gelukkig! Maar dan is er iemand die haar hele leven overhoop haalt en Rosie ertoe dwingt om een hartverscheurende keuze te maken.. Zal ze kiezen met haar hart? Of met haar hoofd?

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt Als de bladeren vallen’ hier.

 

 

 

 

Als alles helemaal in de soep lijkt te lopen, neemt Rosie een rigoureus besluit en vertrekt ze naar IJsland, waar ze aan de slag gaat bij een kleine milieuorganisatie die de zeezoogdieren beschermt. Eenmaal daar blijkt Rosie in staat te zijn tot dingen waarvan ze nooit had verwacht dat ze het in zich had en doet ze iets, dat haar hele leven zal veranderen.

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt ‘Een nieuwe kans’ hier.