Help! Mijn vrouw slaapt met voedingskussen!

by Tamara

Die arme mannen! 9 maanden lang moeten ze een wandelende, uitdijende, waggelende hormoonbom verduren. Urenlang van de ene babywinkel naar de andere sjokken omdat vrouwlief heeft gezien dat dat ene pakje 50 cent goedkoper is in die andere winkel en bovendien is het tweede pakje dan halve prijs ( en ben je alsnog duurder uit) en moet hij geneuzel aanhoren over het uitpersen van iets met het formaat van een watermeloen, uit datgene waar ze toch al niet meer bij mogen zitten.

image

Om het nog iets erger te maken bestaat er ook nog de horror van elke man, een foeilelijk, banaan vormig kussen, dat vrouwlief nu knuffelt in plaats van jou! Waar ze eerst liefkozend haar been over jouw been heen legde en haar hand op jouw borst, moet je nu ze zwanger is, ( en waarschijnlijk ook nog ver erna) je plek afstaan aan een KUSSEN! EEN KUSSEN waar zij helemaal mee verstrengeld in bed ligt alsof het haar nieuwste latino minnaar is! Een kussen die bij het moeizame omrolritueel van het lichaam en de buik, stevig vastgeklemd word tussen benen en armen en gewoon mee rolt, waardoor het zelfs tussen jullie in komt te liggen. De enige remedie om HET KUSSEN niet aan te raken is om je zover mogelijk naar de zijkant van het bed te verplaatsen en hopen dat HET niet dichterbij komt.

image

Arme mannen!
Nadat ik weer eens een foto met mijn allerbeste slaapvriend meneer voedingskussen deelde op Instagram, kreeg ik daar zulke grappige reacties op! Dus ik besloot er een blog over te schrijven!

Ik kan namelijk sinds een paar nachten weer echt niet zonder en als ik dan lees dat sommige dames heerlijk na hun zwangerschap blijven doorslapen met hun kussentje, ben ik blij dat ik de enige niet ben!

Had jij een voedingskussen om mee te slapen in je zwangerschap?

Misschien vind je dit ook leuk

24 comments

Manouk 12 mei 2015 - 16:27

Ik had er geen tijdens de zwangerschap, na mijn bevalling heb ik er een (een hele leuke!) gehad van mijn opa en oma. Heb ‘m de eerste paar weken wel gebruikt met het geven van borstvoeding, omdat ik nog niet zo heel veel houdingen kon aannemen ivm de keizersnede. Nu ligt ie tussen ons bed en het ledikant, zodat het open stukje er tussen voorzien is van iets.

Reply
Tamara 13 mei 2015 - 08:29

Ohhh dat is handig inderdaad!

Reply
janske 11 mei 2015 - 15:29

Guilty! Ik slaap al jaren met een extra kussentje…heerlijk…en tijdens de zwangerschap kwam het grote monster te voorschijn…nu slaap ik weer met de mini versie…heerlijk!

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:52

Hahahaha heeerlijk he?

Reply
Daniëlle 11 mei 2015 - 14:56

Hahahaha, dit is echt zoooó herkenbaar! Ik hield van dat kussen toen ik zwanger was, maar mijn man..die absoluut niet! Dat heeft hij me ook wel een paar keer gezegd ?

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:52

Hahaha mijn vriend zei ook al: moet dat ongezellige ding nu in bed?

Reply
Lifesabout 11 mei 2015 - 14:24

Hij is mijn held, mijn minaar en slaap medicijn. Ik denk dat ik toch van meer rondingen houd en het daarom nog zo goed kan vinden met mijn kussen. Kan niet meer zonder…sorry husband ??

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:52

Whahahahahaha goed gezegd! ?

Reply
Sylvie 11 mei 2015 - 12:12

Haha nee ik slaap niet met m’n voedingskussen! Maar ik lag in de tijd van nachtvoedingen afgelopen winter wel vrijwel totaal aangekleed in bed, om het minder koud te hebben als ik eruit moest.. Pyjamabroek, hemdje, vestje, sokken, soms zelfs een sjaal.. Had een beetje hetzelfde effect 😉

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:53

Hahaha ohja dat is ook zo fijn! Dat valt gelukkig nu in de zomer mee! Hahs

Reply
Divine Vitality 11 mei 2015 - 11:32

Lijkt me ook wel lekker liggen zo’n kussen haha

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:53

Is heerlijk! Ook als he niet zwanger bent!

Reply
Dieuwke 11 mei 2015 - 10:00

Ik heb een hele dikke voedingskussen waar ik in bed niks aan heb. Tot nu toe nog niet nodig gehad maar wil nu wel zon gewone erbij halen hihi.

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:54

Hahahaha! Doen!

Reply
lin 11 mei 2015 - 09:40

hahaha nieuwste latino minnaar geweldig 😉
Ik hou van kussens slaap er liggen er zo’n 4 om me heen hihi arme mannen!

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:54

Hahaha jouw kussen heet enrique zeker?

Reply
Thea van Galen 11 mei 2015 - 08:53

hahaha leuke blog!
Hij ligt hier al klaar…nu nog zwanger worden

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:54

Ohhh hij ligt ook heerlijk zonder zwangere buik! ( maar ik duim mee!)

Reply
Meike 11 mei 2015 - 08:10

Hahaha! Heel herkenbaar! Ik had naast het voedingskussen ook nog een lading kussens van de bank mee naar boven genomen.

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:54

Hahahahaha vol bed!

Reply
Tessa 11 mei 2015 - 07:23

Hahahaha, heel herkenbaar :D. Ik heb de hele zwangerschap met dat gevaarte geslapen en zelfs nog een aantal weken daarna. Ik ben er nooit meer helemaal van afgekickt en slaap nu nog steeds met een kleiner kussentje in een innige omhelzing ;).

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:55

Hahahahaha heeerlijk!!

Reply
Roos 11 mei 2015 - 06:55

Tijdens mn eerste zwangerschap en nig maanden daarna, was ik verslingerd aan dat ding. Tijdens mn tweede een heel stuk minder, hij was veel slapper en gaf minder steun, dus sliep regelmatig zonder.

Reply
Tamara 11 mei 2015 - 15:55

Hahaha ik had er tijdens de eerste zwangerschap niet eens 1, pas in de kraamweek gekocht

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.