Help mijn vrouw is blogger!

by Tamara

BLOGGER

Hebben jullie mede bloggende dames daar nou nooit last van? Mannen die zeuren wat je nou de hele tijd doet op die laptop/telefoon/ipad? Mannen die vragen stellen zoals: ‘Moet dat nou echt op internet?’ ‘ Krijg ik ook nog wat aandacht?’ ‘ Ben je nou noooooooog niet klaar?’ ‘Wat schrijf je nu weer in dat boekje?’

Ik geef toe, toen ik mijn vriend vertelde dat ik een blog wilde beginnen, kreeg ik als antwoord een ‘waarom?’ gecombineerd met gelach. Mijn vriend is namelijk wel gewend dat ik wel vaker ineens in een opwelling iets wil doen en het meestal niet zo goed uitpakt. ( neem bijvoorbeeld, mijn lange haar zwart verven met 1 pakje verf, een stel peperdure laarzen met enorme hakken kopen en aandoen met winkelen en zo nog wel een paar dingen) maar toen ik vertelde waarom ik dat wilde en wat ik er precies mee wilde bereiken vond hij het best een goed idee!

Toch vind hij de hoeveelheid tijd die er af en toe in gaat zitten wel vervelend. Als ik genoeg inspiratie heb, schrijf ik zo een blog in een kwartier, maar als ik bijvoorbeeld met een opdracht bezig ben, dan duurt het allemaal wat langer en tja, mannen zijn net kleine kinderen, die hebben gewoon aandacht nodig! Anders worden ze ook maar vervelend. Daarom blog ik meestal als de kinderen op bed liggen en hij naar de sportschool is, ik vind het tenslotte ook niet gezellig als hij de hele avond op de ipad zit te haydayen/jurrassicparcen/candycrushen.

Toch vind hij het wel fijn dat ik nu iets voor mezelf kan doen waar ik echt mijn ei in kwijt kan. Ik heb altijd een hoofd dat oooooooverloopt van gedachten en op deze manier kan ik alles mooi kwijt! Ook is hij natuurlijk stiekem best trots dat mijn blog het na zo’n korte tijd al best wel goed doet! ( jaja toen ik vertelde dat ik op een dag bijna 700 bezoekers had gehaald zag ik zomaar een lachje!)

Laatst had ik het briljante idee om hem eens te vragen om ook een stukje te schrijven, het antwoord was natuurlijk al wat ik verwacht had, dat gaat ecccccht niet gebeuren! Haha!

Wat vinden jullie mannen van jullie bloghobby en het feit dat je best wel veel persoonlijke dingen op internet zet?

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Kim 31 mei 2015 - 22:52

Oh ja, zo herkenbaar. Hij vindt het vreselijk dat ik continu zit te tikken, dat zijn foto’s op mijn blog verschijnen en dat mijn laptop toch wel heel veel TLC krijgt. Soms vind ik het wel jammer dat hij niet meer enthousiast kan doen. Maar goed, hij kan er maar beter aan wennen want zonder schrijven kan ik niet leven.

Reply
Mamablogger 27 mei 2015 - 19:27

Patrick vindt het allemaal prima, maar toen we in een korte tijd een paar keer werden gevraagd voor een interview met fotoshoot, werd hij het wel even zat. Na twee shoots was het wel klaar. Dat we dan in bekende bladen staan zal hem een worst wezen, hij vindt het gewoon niet leuk haha.

Verder begrijpt hij wel waarom ik dit zo graag doe, al zegt hij soms wel dat ik even mijn telefoon weg moet leggen. Tegelijkertijd zit hij wel aandachtig de statistieken te volgen als er veel bezoekers zijn. Ach, mannen, we zullen ze nooit helemaal begrijpen ?

Reply
Linda 26 mei 2015 - 23:23

Geweldig, hier was het ook wel wennen. Zeker als je kinderen hebt doe je het meeste toch ‘s-avonds. Dan gaat het een stuk sneller. Hij kijkt ook graag documentaires, dus hebben we een schermvrije avond per week ingesteld.

Reply
jeanine 26 mei 2015 - 23:07

Whaha top onderwerp. Ik blog nog maar net drie maanden en in die drie maanden tijd al vaak te horen gekregen of ik misschien wat minder met telefoon/laptop wil zitten. Heel herkenbaar dus. Hij is wel super trots hoor en leest ook bijna alles en deelt bijna al mijn blogs op facebook. Zolang hij maar aandacht krijgt!

Reply
janske 26 mei 2015 - 22:59

Mijn vriend vindt het vooral handig als ik zit te bloggen, zo heeft hij de tv voor zichzelf..maar hij vind het soms irritant als ik veel foto’s maak voor blogs of de hele dag met mijn telefoon bezig ben voor mijn blog…hihi…genoeg voor en nadelen volgens hem…maar ik doe het al jaren, dus is hij er inmiddels wel aan gewend

Reply
Lilian 26 mei 2015 - 20:26

Die van mij vindt het ook voornamelijk leuk. Qua tijd maakt het niet zoveel uit, want hij is ook behoorlijk workaholic 😉

Ik heb wel soms dat ik met Anna iets aan het doen ben en daar foto’s van maak en dan zegt hij: “Mama wilde niet met jouw knutselen, maar ze wil weer een blog schrijven ;-)”

Reply
twinkelbella 26 mei 2015 - 13:03

Haha deze titel heb ik ook al heel lang in mijn hoofd! Vincent denkt er ongeveer hetzelfde over als jouw man haha! Alhoewel hij wel snapt als ik er wat tijd in steek. Hij werkt zelf veel met websites dus wat dat betreft zitten we heel vaak tegelijk achter de laptop.

Reply
Nicky 26 mei 2015 - 11:58

Mijn partner vind het helemaal prima en hij vindt het ook helemaal bij mij passen. Hij is blij voor mij dat ik iets heb waarin ik mijn energie in kwijt kan, alleen mag ik wel zo nu en dan minder achter de laptop zitten. Hij zou willen dat ik in de avonduren minder tijd achter de laptop doorbreng, hier werk ik dus aan.

Reply
Eline 26 mei 2015 - 11:55

Haha leuk om te lezen! Mijn man vindt het allemaal erg leuk, maar bemoeid zich er eigenlijk nauwelijks mee 🙂

Reply
diana 26 mei 2015 - 11:06

hij vindt het wel leuk voor mij. en is ook wel blij voor me als ik veel bezoekers heb gehad of een leuke opdracht heb maar verder vindt die er volgens mij niet zoveel van haha.

Reply
Cassandra 26 mei 2015 - 10:56

Marco is super trots op me, wordt helemaal blij als ik weer een opdracht binnensleep en wanneer ik hoge bezoekersaantallen heb. Echt heel erg leuk. Wanneer ik doordraaf met uren achte de laptop zitten dan zorgt hij ervoo dat ik m’n pauzes neem, checkt voor het publiceren nog ff of ik type foutjes heb waar ik zelf overheen heb gekeken. Hij is vooral heel erg blij dat ik nu eindelijk weer een hobby heb. Iets wat ik echt heel erg graag doe. Ik vind zo veel dingen leuk maar houd nooit iets vol hahah! Ben er dan heel snel op uitgekeken. Bloggen is een soort therapie lijkt het wel ? natuurlijk vind hij het soms rol super irritant dat ik zo lang achter de laptop/iPad/telefoon zit, voornamelijk wanneer z’n counter strike buddy’s niet online zijn of er geen voetbal of formule 1 op is haha! ?? hij zei in het begin, schat dikke prima, maar laat mij erbuiten, inmiddels heeft ie meegewerkt aan de prematuurpapa serie en kijkt hij iedere dag even op mijn blog, als hij interessante dingen/producten/onderwerpen tegenkomt dat stuurt ie me dat door. T is toch best wel een lieverd haha!

Reply
lin 26 mei 2015 - 10:35

Haha Emiel is ook aan het zeuren of nee nog erger hij kijkt heel zielig als hij alleen op de bank zit, en als ik zeg wat is er schat…. nee niks hoor.. haha dan weet ik dat ik maar even moet stoppen met bloggen.
Verder is hij wel heel enthousiast leest al mijn blogs en helpt me ook veel !

Reply
Saskia Hippyhappymommy 26 mei 2015 - 10:19

Mijn man vond het gelijk een leuk idee, hij leest zelfs al mijn blogs. Alleen is hij niet zo blij als ik in bed nog steeds op de ipad zit terwijl hij probeert te slapen.

Reply
angelique 26 mei 2015 - 10:16

Mijn vriend snapt af en toe niet wat ik nou werkelijk aan het doen ben haha maar hij vind het wel prima zolang ik niet alles over ons op het internet zet

Reply
Lieke 26 mei 2015 - 10:13

Melvin vind het super leuk en vraagt er vaak naar en is trots als ik een opdracht binnen haal of Veel bezoekers heb. Zelf heeft hij de ballen verstand van, haha

Reply
Linda 26 mei 2015 - 08:51

Vriendlief vind het allemaal prima. Maakt ook de outfit foto’s ( soms wordie beetje gek van mij omdat ik dan 10x overnieuw de foto wil hebben zoals het plaatje in mn hoofd zit).

Reply
Josan 26 mei 2015 - 08:24

Man vindt het prima en is trots op elke mijlpaal. Zo lang het energie geeft en het mij happy maakt, hoor ik hem niet klagen. Natuurlijk gaat er tijd in zitten maar dat gaat er ook in de Champions League en Studio Sport zitten

Reply
joyfromjoyce 26 mei 2015 - 07:02

Robert vind het prima zo lang hij er maar niks voor hoeft te doen. Ja foto’s maken wil hij nog wel doen maar daar blijft het bij haha.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.