Help! Mijn vriend heeft me zwanger gemaakt!

by Tamara

Eigenlijk heb ik altijd al een gezin met 3 kinderen gewild. Ok ik geef toe, ik heb ook wel eens periodes gehad dat ik het al helemaal voor me zag. Ik als wat oudere vrouw, met aaaaaaaal haar kinderen aan de tafel met kerst. Maar nee, met 3 kinderen zijn we straks echt compleet.

Bij mij begon het al vrij snel na de geboorte van Floris weer te kriebelen, maar Richard vond eigenlijk wel dat we zo compleet waren. Het leven met 2 kindjes is natuurlijk ook druk af en toe, zeker als je een ‘doorslaapweigeraar’ hebt.

Toen we eindelijk besloten toch voor een derde te gaan, begon ik heel erg te twijfelen. Ik was na 3.5 jaar het thuiszitten stiekem eigenlijk wel zat en besloot toch eens naar opleidingen/ werk te kijken.

Net toen het erop leek dat ik wat leuks gevonden had, was ik wat overtijd. Maar goed ik gaf nog borstvoeding en was wel vaker onregelmatig ongesteld. Toch wist ik het ergens al, de test bevestigde mijn gevoel alleen maar. Tuurlijk was het even wennen, want ik had het echt niet verwacht! Ik dacht net een hele andere toekomstroute uitgestippeld te hebben en daar was deze baby het kennelijk niet mee eens! Haha.

Maar toch is dit kindje net zo gewenst als de andere twee en hoort hij/zij er over 13 weekjes helemaal bij!

Liefs!

image

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.