He Mama! Gun jij jezelf nog wel eens iets?

by Tamara
zelf gaatjes prikken

Ik denk dat elke moeder het wel kent, je gaat ( al dan niet online) shoppen voor jezelf en kan het niet laten om toch even op de kinderafdeling te kijken. Gevolg? De kinderen hebben echt stapels en stapels met kleding en jij loopt nog steeds in je broek van vorige zomer. Ik merk zelf dat ik het heel erg lastig vind om af en toe ook eens wat voor mezelf te kopen en dan vooral als het over duurdere dingen gaat. Ik ben echt helemaal dol op mooie tassen en mooie schoenen, maar voordat ik eentje koop, schiet er altijd eerst door mijn hoofd wat ik van dat geld allemaal voor de kinderen kan kopen. Maar de kinderen waren nu helemaal voorzien ( misschien heb ik zelfs wel een beetje overdreven dit jaar, oeps) en toen ik weer op internet naar een mooie tas aan het kijken was zei Richard dat ik hem gewoon moest bestellen, omdat ik hem dik verdiende.

Maar heb je dan nooit eens genoeg tassen?

En daar kwam dat stemmetje weer, ‘Maar je hebt toch wel eens genoeg tassen?’  Het klinkt misschien heel erg oppervlakkig, maar ik ben zooooo dol op mijn tassen. Ik kan er gewoon helemaal gelukkig van worden als ik ze op een rijtje zie staan. Dat wil overigens niet zeggen dat ik ze nooit gebruik, want ik wissel ze regelmatig af en gebruik ze eigenlijk allemaal. Zo heb ik een lichtroze Rebecca Minkoff die ik alleen in de lente en de zomer gebruik en een donkerblauwe Tommy Hilfiger tas die ik voornamelijk in de winter gebruik. Er zijn overigens ook een paar tassen die ik wat minder vaak gebruik, zo heb ik een Valentino tas die eigenlijk niet zo goed bij de rest van mijn kleding pas en waarover ik twijfel om hem weg te doen.

De tas waar ik een beetje verliefd op was, was er weer eentje van Tommy Hilfiger. Ik zat al een tijdje elke keer op de site van Brandfield te kijken en hij heeft ook al een paar keer in mijn winkelmandje gelegen, maar ja.. Ik twijfelde zo. Dus toen ik van mezelf iets uit mocht zoeken, koos ik natuurlijk voor die tas! Ik zag in de webshop ook nog een prachtige Furla tas staan en het fel roze, maar ja.. ik draag nooit iets met roze en ik ben bang dat ik hem dan nooit zou gebruiken.

Toen de tas binnenkwam was ik echt helemaal blij. Bij Brandfield pakken ze tassen namelijk altijd in als een soort cadeautje, in een mooie luxe papieren tas. Zo leuk om open te maken! De tas was in het echt nog mooier dan op de site. Ik had helemaal niet gezien dat er zulke leuke gouden details op zitten, maar dat maakt hem juist mooier!

Nog een nieuwe favoriet.

Naast een nieuwe tas, koos ik ook deze prachtige oorbellen van Swarovksi uit. Ik droeg nooit oorbellen omdat ik nooit eens mooie kon vinden. Gewoon steentjes vind ik een beetje te simpel en veel oorbellen staan mij ook gewoon niet. Ja het klinkt heel stom, maar ik heb een beetje flaporen haha. En hele grote oorbellen staan dan heel erg stom. Bovendien wil ik ook gewoon niet dat mijn oren heel erg opvallen.

Deze knopjes van Swarovski zijn gewoon echt perfect. Ik haalde ze uit het doosje en vond ze meteen zooo mooi! Ze zijn niet te groot en passen overal bij. Ik ben er echt ontzettend blij mee!

Vind jij het lastig om jezelf af en toe eens iets te gunnen als moeder? Denk jij ook eerst aan alle spullen die de kinderen nog nodig hebben voor je iets voor jezelf koopt? Ik ben heel benieuwd!

 

In samenwerking met Brandfield

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Nicetobeout 10 juli 2018 - 13:37

Afgelopen week toevallig voor mezelf nieuwe slippers en gympen gekocht. Was hard nodig. Ik gun mijn man en kind altijd het meest.

Reply
Lisanne 10 juli 2018 - 09:52

Ik zorg dat de kinderen niks te kort komen, maar als ik zelf wat nodig heb dan gun ik het mezelf ook wel. Het is anders met dingen die ik niet echt nodig heb, maar wel graag wil, Daar denk ik altijd wat langer over na en soms komt het er dan wel, maar soms niet en dat vind ik ook prima hoor.

Reply
Natasja 9 juli 2018 - 22:31

Ik heb dan zelf toch een stuk minder met tassen. Ik heb er best veel, maar draag dan jaren achter elkaar hetzelfde. Dan koop ik weer eens een nieuwe en dan gebruik ik die jaren. Maar ik vind wel zeker dat je jezelf ook iets moet gunnen!

Reply
Yolanda de Vries 9 juli 2018 - 09:30

Zeker weten kinderen komen ver op de 1e plek en je cijfert jezelf als het ware een beetje weg ze groeien ook zo hard en ik denk dan ach ik heb nog een goeie broek en schoenen gaan bijna niet af bij mij maar nu we op vakantie zijn zeiden we wel tegen elkaar zo we gaan onszelf nu ook gewoon spul kopen wat we leuk vinden en dat moet ook gewoon waarom niet?! Hoop maar dat we ons daaraan houden haha tijd zal het leren ?

Reply
Tineke 9 juli 2018 - 07:20

Ja zeker! Ik heb een tas voor mijzelf. Ik vind hem niet meer mooi en hij is oud en versleten. Maar eerst ben ik nog op zoek naar nog een leuk jurkje voor mijzelf. Die tas van jouw is ook erg mooi!
Liefs

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.