Had ik hier maar een knopje voor.

by Tamara

‘Auuuuw! Shit! Nee he? Is het weer zover? Zijn er weer drie weken voorbij en begint die ellende weer?’

Elke maand is het weer hetzelfde liedje, het begint met een ontzettend chagrijnige bui, daarna ga ik ineens heel druk alles schoonmaken en dan begint de kramp. Buik, rug, misselijk, hoofdpijn, vocht vasthouden.. Het is gewoon verschrikkelijk en dan over die prut nog maar te zwijgen. Ik weet dat het erbij hoort en dat ik me niet moet aanstellen, maar pff. Ik vind het allemaal zo’n gedoe!

Ik zat dus te denken he? Zou het niet ideaal zijn als daar gewoon een soort van knopje voor bestond? Niet alleen om je menstruatie te regelen, maar gewoon al dat vruchtbaarheidsgedoe? Ik weet niet hoor, maar het zou mij gewoon zo handig lijken als ik mijn vruchtbaarheid zou kunnen regelen door middel van een knopje. Zo van: ‘Ik wil nu geen baby’s meer, dus ik zet het schakelaartje op ‘uit’ en dan is de fabriek dicht.’ Of dat je wel een baby wil en je even het knopje weer indrukt en je na één keer batsen zwanger bent. Dat is toch ideaal? Geen gedoe met pilletjes, spiralen en rubbertjes, gewoon een knopje en klaar.

Oh! Weetje waar ik ook een knopje voor wil? Voor het geluid van mijn kinderen. Zodat je het even harder en zachter kunt zeggen. Zodat ze gewoon hardop dankjewel zeggen als ze een plakje worst krijgen bij de slager en dat je ze zachter kunt zetten als ze ruzie hebben of voor de driehonderdste keer hetzelfde verhaal vertellen.

Of!!!! Als ze niet willen slapen. Dat je ze in bed legt en dat je ze na een kus en een knuffel een druk op hun knopje geeft en ze gewoon slapen! ( die wil ik zelf trouwens ook wel, #teamslapeloosheid hier)

Oké, nog één laatste dan. Je hebt op instagram nu die tap to clean hype. Nou dat wil ik in het echt. Dat je naar je kamer kijkt en even op een knopje drukt en alles weer netjes is. Lijkt me geweldig!

 

Dus ja.. Daar wil ik wel knopjes voor. Wie vindt ze even uit?

Waar zou jij wel een knopje voor willen?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.