Had ik deze dingen maar NOOIT gedaan!

by Tamara

Ken je dat? Dat je iets doet en achteraf toch een ietsjepietsje klein beetje spijt hebt? Nou ik heb dat dus best wel vaak. Dat komt omdat ik dus heeeel erg impulsief ben en als ik dan iets in mijn hoofd heb, dan wil ik het ook gewoon doen en dan moet het ook op die manier zoals ik het wil. Over welke dingen ik achteraf beter ietsje beter had kunnen nadenken? dat lees je in deze blog.

Zelf gaatjes in mijn oren prikken.

Ik schreef het al in deze blog over zelf gaatjes prikken in je oren, ik was dus zo ontzettend slim om zelf een derde gaatje aan beide kanten te prikken. Nou, dat was eerst ook best een goed idee. want ik vond het hartstikke gaaf staan. Maar na een tijdje kwam ik erachter dat het misschien toch niet zo’n goed plan was. Eerst leek het allemaal goed te helen, maar toen ineens begonnen mijn tweede gaatjes te ontsteken en dat sloeg over op het derde gaatje. Heel fijn (not) en heel erg pijnlijk. Toen ik op een gegeven moment een oorbel eruit haalde om de boel eens goed schoon te maken en er een heleboel troep uit kwam, heb ik ze er maar uit gelaten. Wel jammer, want ik vond het zo leukkkk. Opnieuw laten schieten is geen optie helaas, omdat ik nu aan beide kanten littekenweefsel in mijn oorlel heb. TOP!

Mijn haar in een gekke kleur verven.

In november heb ik mijn haar rood geverfd en nog steeds vind ik dat een hele goede beslissing, want ik vind rood haar echt heel erg tof! Maar pfff wat is het een lastige kleur om te onderhouden! Ik was het nu steeds braaf om en om met pigmentshampoo, maar alsnog blijf je aan het verven! Dat ligt ook aan mij hoor, ik vind het namelijk alleen echt mooi als het dieprood is en niet oranje/vervaald rood. Ik heb nu besloten dat ik de producten die ik heb nu opmaak en dan misschien toch maar eens ga kijken naar een andere kleur. Al moet ik dan eerst dit eruit zien te krijgen haha. ( tips iemand?)

Mijn aanzet heel donker verven.

We blijven even bij mijn haar hoor, want hoewel ik die donkere aanzet heel erg mooi vind, is dat ook iets dat heel lastig is om bij te houden. Ik vind haar in 1 kleur altijd een beetje saai, dus om wat diepte aan te brengen, doe ik er vaak wat meerdere kleuren in. Alleen tja, mijn haar groeit echt ENORM snel. Ik weet niet hoe het kan, maar na een maand heb ik soms al bijna 2 centimeter uitgroei en dat vind ik echt vreselijk haha. Dus ja. Dat was misschien ook niet zo heel erg handig om te doen.

Schoenen kopen die ik toch niet ga dragen.

Kleding en schoenen. Dat zijn mijn twee zwakke plekken. Ik ben dol op mooie kleding en op mooie schoenen en ik denk er vaak niet helemaal goed bij na voordat ik iets koop. Dus zo had ik echt suuupermooie laarsjes gezien van Tommy Hilfiger die ik moest en zou hebben. Nou ik kreeg ze binnen en ik was helemaal verliefd! Alleen, tja.. Het waren echt schoenen die ik niet zo vaak zou dragen en ze waren toch iets van 180 euro. Nu heb ik al een hele kast vol schoenen en ookal was ik er echt helemaal weg van, heb ik ze toch teruggestuurd. Dat is dan toch misschien wel weer goed van me haahha.

Heb jij ook wel eens iets gedaan waarbij je denkt: Hmmmmmm achteraf had ik dat misschien beter niet kunnen doen?

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.