De GROTE weekboodschappen shoplog!

by Tamara
weekboodschappen

Toen ik vorige week onder mijn lidl boodschappen shoplog de vraag plaatste of mensen vaker boodschappen shoplogs wilden zien, kreeg ik daar een heleboel leuke reacties op! Ik had juist verwacht dat mensen dat uuuuuuubersaai zouden vinden haha! Maar goed, ik heb deze keer dus een weekboodschappen shoplog. Nu met ik wel zeggen dat we de weekboodschappen een beetje gek hebben gedaan deze week. Ik heb op donderdag een deel gehaald. Op zondag is Richard geweest en ik ben maandag nog weer naar de winkel gegaan voor de rest! Normaal doen we het in 1 of 2 dagen, dus dit was een beetje rommelig haha. Ook zitten er nu best wel wat dubbele dingen tussen , maar goed! Kijken jullie mee naar mijn weekboodschappen shoplog?

De GROTE weekboodschappen shoplog!

Donderdag, Jumbo, groenteboer en Lidl.

Jumbo.

Op donderdag moest ik een pakketje wegbrengen en daarna besloot ik even naar de Jumbo te gaan voor een paar dingen. Om eerlijk te zijn vind ik dat niet zo’n hele fijne supermarkt, maar goed, ik had geen zin om nog een heel stuk om te rijden.

image

Ik kocht een bakje tomaatjes en rucola voor de salade van die avond. Wat broodbeleg, broodjes en kiwi’s.image

Ohhhhh dit wat vroeger echt mijn lievelingsijs! Heerlijk! Haha! Floris mocht een zakje snoepjes uitkiezen.
image

Tja, mijn vriendje is een redbull verslaafde. Dus toen ik zag dat ze bij de Jumbo red bull in de aanbieding hadden , nam ik maar meteen 10 blikjes mee. Ach zo sponsoren we Max verstappen nog een beetje haha!

Groenteboer.

image

Bij de groenteboer nam ik 2 meloenen mee, aangezien die in de aanbieding waren. Een komkommer voor door de salade ( wij eten altijd naast de groente bij het avondeten ook nog salade) aardbeien en bananen.

Lidl.

image

We aten die avond pasta met pesto en kip, maar natuuuuurlijk was ik de pasta vergeten, dus ik ging nadat ik Maxim opgehaald had nog even heel snel de lidl in om pasta en lekker stokbrood te halen.

Zaterdag Albert heijn.

Op zaterdag ging Richard naar de Albert Heijn. Meestal doen wel het andersom, dat ik op vrijdag de weekboodschappen bij de Lidl doe en hij het dan aanvult bij de Ah, maar deze week liep dat een beetje anders. Zo kom je er trouwens meteen achter dat de Lidl echt veeeeeel goedkoper is..

image

Een heleboel frisdrank, tja. Ik drink eigenlijk alleen in het weekend frisdrank en voor de rest water of ranja. Maar volgens mij was dit in de aanbieding en Richard slaat dan altijd een heleboel in.image

Als je van pasta houd is de verse pasta van de AH echt een aanrader. Ze hebben ook een variant met volgens mij basilicum erin en die is echt heel erg lekker! Voor de rest niet zoveel bijzonders. Richard had ipv wasmiddel wasverzachter meegenomen, dus we hebben de komende tijd heeeeel erg lekker ruikende was!image

Tja, wat moet ik hier nou over zeggen hahahah!image

Kijk dit is al wat gezonder! We eten de laatste tijd best wel vaak roekbakgroente met stukjes kip en salade. Klinkt misschien een beetje gek, maar is echt best wel heel erg lekker!

Maandag Lidl en slager.

Lidl.

image

Gister ging ik even naar de Lidl om nog wat overige dingen te kopen. Ik nam wat schoonmaakmiddel mee, 2 doosjes wattenstaafjes ( voor als mijn eyeliner weer eens uitschiet) wattenschijfjes om de rommel er weer af te halen en wat broodbeleg!image

Ook nam ik wat schnitzels mee en wat gehakt voor de pasta!image

Nog wat overige dingen. 2 paprika’s om pastasaus mee te maken. Krieltjes, een zak rucola, een mango en citroenen! Misschien valt het jullie op dat we veel kadetjes kopen, maar als je bedenkt dat Maxim er 2 mee naar school heeft en Rich 4 en dat daar het otbijt nog bij komt valt het wel mee. Ik eet zelf liever gewoon brood, maar daarvoor moet ik dus nog naar de bakker.

Slager.

image

Nee ik ben geen handel gestart in organen. Dit is vlees van de poelier! We halen eigenlijk altijd onze kip hier omdat het gewoon een stuk lekkerder is dan in de supermarkt! En om eerlijk te zijn geeft het me ook een beetje een beter gevoel om het hier te kopen.

Ik kocht een kipgrilworst, tandorikipfilet en gewone kipfilet.

 

Zo dat was mijn hele weekboodschappen shoplog alweer! Ik hoor het graag als jullie zulke blogs leuk vinden, dan maak ik ze wat vaker!

Naar welke supermarkt gaan jullie meestal?

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Marjon 12 juli 2016 - 11:41

Grappig om te zien. En hoe verschillend mensen boodschappen doen.
Wij gaan naar Lidl en Jumbo.
Wij eten altijd gewoon brood, broodjes alleen voor schoolreisjes uitjes of het weekend.
En best veel drinken hebben jullie. Of dat lijkt maar zo, haha.

Reply
Kimberley 12 juli 2016 - 10:51

Wat halen jullie veel drinken! Viel me gewoon op, haha. Kip halen wij liever ook bij de poelier. Veel lekkerder, komt minder vocht uit tijdens het bakken en die kip heeft een beter leven gehad dan supermarktkip.

Reply
Nienke 12 juli 2016 - 10:05

Wij zijn in principe fan van de AH, maar de laatste weken van de zwangerschap bestelden we uit gemak de boodschappen bij de Jumbo. Nu gaan we weer zelf shoppen en kiezen meestal weer voor de AH en soms de Aldi.
Ik ben ook wel heel benieuwd naar de totaalprijs trouwens 😉 of jullie boodschappenbudget in het algemeen.. Geen idee of je dat wilt delen natuurlijk.

Reply
Nienke 12 juli 2016 - 10:10

Maar leuk om te zien trouwens! Ik ben gek op shoplogs, liefst met prijzen 😉 Altijd leuk om te zien hoe andere gezinnen het doen.

Reply
Liess 12 juli 2016 - 09:43

Ben ik de enige die nou benieuwd is naar het totaalprijs.

Reply
Dita 12 juli 2016 - 09:15

Leuk om te zien! Ik ga vaak naar de Lidl maar bestel ook regelmatig bij Jumbo en haal het dan op bij het Pick up Point. Naar de AH gaan we vaak als we iets vergeten zijn.

Reply
Channa 12 juli 2016 - 09:06

Grappig om te zien. Hier ook altijd grotendeels Lidl en eventueel aanbiedingen bij de overige supermarkten.

Reply
Michelle 12 juli 2016 - 08:30

Haha er gaan behoorlijk wat kadetjes doorheen bij jullie! Wij hebben sinds kort een Plus in de straat en dat is ideaal voor als ik iets vergeten ben. De ‘grote’ boodschappen haal ik altijd bij de Lidl. Groenten, fruit, afbakbroodjes, pasta; dat soort dingen. Voor appels en bananen ga ik naar de AH, want de Jazz appels die ik altijd eet hebben ze niet bij de Lidl en ik vind Chiquita bananen écht het allerlekkerst. Brood haal ik bij de bakker, vlees bij de slager en het overige dan bij de Plus!

Reply
Nicole 12 juli 2016 - 07:28

Wij zijn hier fan van de Lidl en gaan ook vaak naar de Plus want daar wonen we naast.

Reply
simpel, met een snufje liefde 12 juli 2016 - 07:11

Leuk om te lezen en te zien. Ik ga altijd naar de emte en de markt.

Reply
Lilian 12 juli 2016 - 06:54

Leuk om eens te zien. Die ijsjes van de Lidl hadden wij vorige week ook gehaald, ik vond ze echt niet lekker. Omdat wij ook wel eens geen tijd heben om grote boodschappen te doen en he dan een beetje verdelen over de week, merk je inderdaad dat je duurder uit bent als dat je 1 keer goed boodschappen doet!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.