Grote jongens speelgoed.

by Tamara

Altijd als ik aan het hebben van jongens dacht, zag ik een beeld voor me van kleine ventjes die auto’s en torens van Lego bouwden. De eerste stap naar lego is natuurlijk duplo, maar hier ging het al ergens mis. Blokjes op elkaar stapelen, ok, maar er ook echt mee spelen? De duplo trein was leuk, maar alleen als hij over het spoor rondjes reed en tegen de muur aan botste, voor de rest vonden ze het echt niet interessant. Dit was natuurlijk wel even jammer, zeker omdat Richard op zolder nog een paar dozen vol met Lego bewaard had, zou hij deze dan nu weg kunnen gooien?

Toen ik nog geen laptop had en veel op zolder bezig was, ging Maxim af en toe mee naar boven. Op een dag zag hij de doos met Lego staan en vroeg hij of hij ermee mocht spelen. Ja natuurlijk mocht dat, als het maar wel boven zou blijven want Floris is nou eenmaal nog veel te klein voor Lego.

Zodoende zat Maxim af en toe op zijn lego zolder lekker te bouwen en als papa en na zijn werk dan ook nog bij kwam zitten om te mee te helpen, was het helemaal feest.

 

Nu de feestdagen weer wat meer in zicht zijn, ben ik dan ook al aan het kijken wat eventueel leuke cadeaus voor Maxim zouden zijn. Toen ik wat op internet aan het kijken was, kwam ik deze boevenschuilplaats en sneeuwscooter tegen. In de voorraad van Richard zaten behalve veel Starwarsspul ook veel politieauto’s. De boevenschuilplaats zou er dan ook perfect bij passen. Ik vind het ook wel leuk dat het zo’n complete set is, naast de schuilplaats zitten er namelijk ook een boot, jeep, hovercraft en helicopter bij de set! Ik vind het altijd wel leuk als er meerdere verschillende dingen bij een set zitten, zodat je er ook apart mee kunt spelen.

Of hij deze set ook echt krijgt? Dat weet ik nog niet, maar gelukkig heb ik nog even tot de feestdagen en misschien is Floris tegen die tijd ook wel groot genoeg om met Lego te spelen zodat het op hun kamer kan!

 

Speelt jouw kind veel met Lego?

gesponsord

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Kelly 17 september 2015 - 11:31

Ik heb een dochtertje, zij vind Duplo nu opeens erg leuk! Maar dan hebben wij wel de girly “maak ijsjes” variant hoor! Als meisje vond ik lego ook erg leuk, mijn broer had twee grote tonnen vol, vooral de poppetjes en de piratenboot vond ik te gek!

Reply
angelique 16 september 2015 - 20:47

Leuk! Mijn zoontje heeft al enorm veel lego en is nog flink aan het doorsparen. Stiekem vinden wij het ook heel leuk

Reply
Simone 16 september 2015 - 13:49

Hier nog een te klein kereltje voor Lego, maar we kunnen niet wachten. Hebben er allebei veel mee gespeeld en op zolder bij opa en oma staan nog bakken vol!

Reply
Channah 16 september 2015 - 13:36

Ik speelde als klein meisje altijd met de lego van mijn broer, ik vind dit soort speelgoed echt een goede aanschaf. Lego, duplo, playmobil.. Allemaal speelgoed waar kinderen echt lang plezier van hebben!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.