De grootste winweek van het jaar gaat weer van start! + Teaser!

by Tamara
de allergrootste winactie ooit

Weten jullie nog? Dat er vorig jaar voor kerst wel een heeeele gave winweek online stond? Nou, dat was best voor herhaling vatbaar! Het hele jaar kreeg ik nog leuke reacties en vragen of we weer een winweek konden organiseren, dus dat doen we gewoon even! Samen met Josan van Goodgirlscompany en Cassandra van Momambition heb ik weer de leukste prijzen voor jullie verzameld! Lees dus vooral deze blog, waarin ik vast een tipje van de sluier oplicht!

De grootste winweek van het jaar gaat weer van start! + Teaser!

Ik vind het leuk om grote prijzen weg te geven en ook dit jaar heb ik weer behoorlijk mijn best gedaan. In de winweek is voor ruim 2000 euro aan prijzen te winnen! Niet door één persoon natuurlijk haha, ik hoop een heleboel mensen blij te kunnen maken! Lees vooral hieronder de regels nog even goed door! Dit om verwarring te voorkomen.

Regels 8 days of Christmas Giveaway.

Ik maak het liefste winacties niet te moeilijk op mijn site. Gewoon meedoen en klaar. Maar ik merk toch elk jaar dat er mensen zijn die de regels van winacties niet opvolgen en dat vind ik een beetje jammer, juist omdat ik de stapjes zo makkelijk mogelijk maak. Dus bij deze nog een keer alle regeltjes van deze winweek.

  • Laat een LEUKE POSITIEVE reactie achter. Ik weet echt niet hoe vaak ik het moet zeggen, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen over je dode hamster. Ik ben best een dierenvriend, (nouja, meestal dan) maar je hamster vergroot je kans om te winnen echt niet. Ik vind die zielige reacties zelfs zo vervelend dat ik ze dit jaar gewoon ga verwijderen.
  • GEEN GEDICHTJES. Leuk dat je je best doet op een gedichtje, maar ze zijn meestal eerder om te janken dan dat ze mooi zijn, dus wederom, het vergroot je kans NIET. Als je graag een gedichtje wilt schrijven dan koop je maar een poeziealbum (niet te winnen trouwens)
  • LIKE de pagina. Niet zo moeilijk, gewoon doen. Ik ben heel leuk (kuch) schrijf meestal leuke blogs en ook schrijf ik cheesy verhalen die op de site komen te staan. Maar de hoofdreden is dat ik je anders niet kan taggen als je gewonnen hebt. Dus gewoon even doen!
  • Vraag me niet elke dag of ik al een winnaar heb. De winacties sluiten 17 dec en tot dan kun je meedoen.
  • Vorig jaar maakte ik een aantal winnaars openbaar bekend en eentje heeft daarna vervelende reacties van een verliezer gehad. Ik weet dus niet of ik het dit jaar weer openbaar bekend ga maken. Maar echt, de prijzen die ik verloot kun je echt winnen. Ik hou ze niet allemaal zelf. Met vier kinderen heb ik al genoeg spullen in huis!

Nou dat waren de regels wel! Niet moeilijk toch?

 

TEASER!

Ohja! Een teaser! Ik geef tijdens deze winweek 3 prijzen weg die samen al een waarde hebben van bijna 1500 euro. Eentje daarvan is een WICKEY bed naar keuze, zoals jullie gisteren al konden zien op facebook en instagram. De andere twee zijn iets om mee te rijden en iets om mee schoon te maken. Mogen jullie raden wat het zijn! Haha!

 

Veel succes allemaal!

 

Veel liefs, Tamara

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

45 comments

Dendoncker Katrien 17 december 2017 - 13:06

Hoera….. ik word Granny van nummer 5 !!!! Zelf ben ik moeder van 6 en heb meestal tweedehands spullen gebruikt het zou super tof zijn om eens met een splinternieuwe kinderwagen te pronken met kleinzoon of kleindochter.

Reply
sam 14 december 2017 - 21:24

Dit is waarom ik je blog en insta volg nl je brengt me altyd aan het lachen. ik doe mee voor de roze variant?

Reply
tine van aken 14 december 2017 - 10:41

Deze mama doet ook meeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Altijd fijn je kindjes extra te kunnen verwennen! En last but not least: leuke blogs!!

Reply
Jikke 8 december 2017 - 14:27

Hè, kan ik alweer dat verhaal van die dode goudvis niet kwijt 😉 Balen hoor…. *proest*
Ik vind het supergaaf dat jullie de handen weer ineen geslagen hebben en ons blij willen maken met leuke prijzen!
En eerlijk? Mijn mond zakt open als ik lees dat een winnares vervelende reacties krijgt van een verliezer. Dan kun je niet tegen je verlies zeg en laat je jezelf wel heel erg kennen. Gun een ander ook iets. Ik neem aan dat die persoon dit jaar uitgesloten is van de winacties?

Reply
Mariska giulianojazzlyna 7 december 2017 - 19:11

Super leuk!!

Reply
Ingrid 7 december 2017 - 18:11

Hoi Tamara,
Sinds een aantal maanden lees ik je blogs (eigenlijk sinds ik zwanger ben haha) en vind het echt superleuk!
Nu las ik dus laatst een hoofdstuk van je boek en nu ben ik daar ook aan verslaafd… (A) Dus ja, een trouwe lezer hier!
Superleuke winactie, ik ga zeker meedoen!

Reply
Berber Rudolphi - Visser 6 december 2017 - 11:39

Hallo lieve Tamara!☃️ Ik lees nu een aantal maanden je blogs, erg prettig om te lezen! Via Instagram houd je de lezers goed op de hoogte!? Ben erg benieuwd naar je winactie en doe daarom graag mee! ? De teaser ziet er in ieder geval al veelbelovend uit! ? Een leuk initiatief! ?

Reply
Esther Helmig 5 december 2017 - 23:48

Ook dit jaar doe ik graag weer mee!
Ben benieuwd naar de andere prijzen!
En wat leuk dat jullie dat allemaal weer hebben kunnen regelen.?

Reply
Joyce 5 december 2017 - 23:09

Grappig om te zien hoeveel mensen via Facebook en Instagram reageren en eigelijk hier totaal niet..
Nou ik ben toch echt wel een trouwe lezer op je blog! ?
Superleuk om je hele zwangerschapsverhaal te lezen! En al helemaal omdat ik nu 8 weekjes zwanger ben van de 2e! (Oojaa dat is nog geheim?)
Duss bij deze doe ik heeeel graag mee aan de winactie! Stiekem hoop ik natuurlijk op die kinderwagen hahaha ?

Reply
Annouska 5 december 2017 - 09:06

Wat een leuke actie. Ik volg jouw blog pas een paar maanden dus ik kende de winactie week nog niet. Maar ik ga zeker mee doen zonder zielige reacties en gedichtjes (dat laatste is niet eens mijn ding haha)

Reply
Linda 5 december 2017 - 07:41

Superleuke actie! ?
Ik heb inderdaad geen dode hamster ( misschien na de bevalling) en gedichten schrijven kan ik niey dus ideaal voor mij om ook een keer mee te doen ..
Thumbs up en op goed geluk voor iedereen ?

Reply
Diana Dinnissen 5 december 2017 - 07:35

Count me in!!!

Reply
Lianne 5 december 2017 - 06:11

Iets om schoon te maken…. een jaar lang een schoonmaakster?
Of zo een stofzuiger die je huis door gaat, terwijl jij met thee en chocolade op de bank zit!

Reply
Lisette Kleiweg 5 december 2017 - 06:10

Oeh, je maakt het wel spannend met de teasers iedere keer ! Een beetje het Sinterklaasverwachtingsgevoel maar dan voor volwassenen 😉

Reply
Shadé 5 december 2017 - 00:12

Haha leuk hoe je het beschrijft. Tuurlijk doe ik dit weer mee…

Reply
Peggy 4 december 2017 - 23:40

Hahahaha moet zo lachen om de regels! Super tof dat jullie dit weer organiseren, wij doen weer mee!?

Reply
Penelope Broos 4 december 2017 - 23:22

Superleuke actie Tamara en doe dit jaar heel graag mee bij jou, Josan en Cassandra! And the rules are clear! 😉

Reply
Delphine 4 december 2017 - 23:15

Andere prijzen misschien Een robotstofzuiger en een auto’tje om in te zitten met afstandsbediening. Het zullen alvast terug leuke prijzen zijn en wij doen mee :-)!

Reply
Cynthia 4 december 2017 - 23:06

Wauw jullie zijn super om dit jaar weet te doen!

Reply
Lys 4 december 2017 - 23:04

Hardop gelachen om je regels, je schrijft zo hilarisch tof!
Leuk dat jullie het dit jaar weer voor elkaar hebben gekregen! Ik doe deze keer graag mee!

Reply
Helma Keijzer 4 december 2017 - 23:02

Love the rules? Geen drama geen poespas. Gewoon gewoon

Reply
Sharina 4 december 2017 - 22:21

Super leuk ?..
En de regels lijken me vrij duidelijk.
Ga zeker een kansje wagen ?

Reply
Milou Fransen 4 december 2017 - 22:20

Hahahahah Tamara,
Wat een heerlijke regels, jouw manier van regels beschrijven ga ik bij hip en hout ook toepassen! ?
En ook ik doe graag mee aan je toffe winactie!
Toedels!!! ?

Reply
Dana Kennes 4 december 2017 - 22:05

Heerlijke regels! Wie niet waagt, wie niet wint … ? op hoop van zegen ?

Reply
Ilona van lith 4 december 2017 - 22:02

Leuk! Ik doe graag mee!

Reply
Linda van gurchom 4 december 2017 - 21:57

Cool mam zou mijn 5 jarige zeggen! Dus zeg ik Cool wij doen mee!

Reply
Anja 4 december 2017 - 21:52

Als mijn kinderen nog de juiste leeftijd hadden zou ik het wel weten. Hoop dat je er een kind heel gelukkig mee kunt maken

Reply
Roxanne Hegeman 4 december 2017 - 21:50

Wie niet waagt, wie niet wint. Ik doe mee!?

Reply
Femke 4 december 2017 - 21:44

Ik doe zeker mee ?
Hahah wat heb ik moeten lachen om de regels ??? I like ?

Reply
Jamila 4 december 2017 - 21:25

Super leuk een winweek en leuk dat jullie het weer samen doen zal zeker een kansje wagen op de winactie’s
Kan niet wachten

Reply
Hanne 4 december 2017 - 21:08

Wat een leuke actie! Ik doe dan ook graag mee! Ik geniet van je verhalen en die van je gastblogger(s).

Reply
Judith 4 december 2017 - 21:04

Yes! Ik doe heel graag mee. Heb geen dode hamster en ben slecht in rijmen, dus dit kan ik ?

Reply
Brenda 4 december 2017 - 21:01

Wat een leuke winactie! En wat een gaaf bed is dat? Ik waag graag een kansje en ben ook stiekem erg nieuwsgierig naar de prijzen

Reply
Chantal 4 december 2017 - 20:57

Leuk leuk leuk, ik doe graag mee met deze toffe winactie! Ben benieuwd naar de andere prijzen ? Uhm misschien een stoere loopfiets en een stofzuiger ?

Suc6 allemaal! ?

Reply
Julia van empel-stamate 4 december 2017 - 20:54

Super leuk! Ik doe graag mee!

Reply
Jeanne 4 december 2017 - 20:46

Wauw wat een te gekke winactie!
Daar ga ik zeker aan mee doen, wat zal ze dat geweldig vinden!
Alleen maar goed die regels, die reacties van mensen zijn idd soms niet meer normaal.
Ik ga alle 3 jullie blogs eens goed bijhouden of er misschien nog meer leuke winacties voorbijkomen waar ik aan mee wil doen.
Ik ben slecht in raden, maar ik raad een loopfiets/loopauto en een schoonmaakpakket?

Reply
Marloea 4 december 2017 - 20:42

Super leuk! Ik doe mee ?

Reply
Dionne van der Kooij 4 december 2017 - 20:35

Leuk! Count me in! Goede regels trouwens ook. Wel schrok ik van het stukje van een verliezer die nare berichtjes stuurde naar een winnaar. Verschrikkelijk zulke mensen. Gun het elkaar dat is toch het mooiste wat er is, helemaal met de aankomende feestdagen!

Reply
Marina 4 december 2017 - 20:32

Heel.leuk!ik doe wel.mee!

Reply
Marjo Van leeuwen 4 december 2017 - 20:26

Oeh ik ben zo nieuwsgierig! Slechte eigenschap ?maar je hebt een super leuke teaser. Het bed sla ik over. Hebben net al nieuwe bedden. Maar de rest ben ik heel heel nieuwsgierig

Reply
Linda 4 december 2017 - 20:20

Super leuk..ik ga zeker mee doen..ik denk een mooie buggy en een steamcleaner.. (ben ik warm)..hahaha

Reply
Cora van der Bijl 4 december 2017 - 20:11

Super gaaf ik waag wel een kansje hoor.?

Reply
Manon 4 december 2017 - 20:09

Leuk! Ik ben benieuwd en ga zeker mee doen. Iets om mee schoon te maken… hmmm… een mooie stofzuiger misschien? Of een schoonmaakspullenpakket?

Reply
Marian B 4 december 2017 - 20:08

Leuk dat jullie dit weer doen! Ook ik ben erg nieuwsgierig naar de leuke prijzen 😉

Reply
Patricia Bouthisma 4 december 2017 - 20:06

Wow, wat gaaf weer zeg. Ik doe zeker weer mee. Ben benieuwd naar de prijzen 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.