Groetjes uit Frankrijk!

by Tamara

Hallo allemaaaaal! Ik kreeg een heleboel vragen waarom er deze week amper tot geen blogs online kwamen. Nouja, dat antwoord is heel simpel, ik ben een weekje op vakantie en hoewel ik wel wat vooruit had geschreven, is het internet hier zo belabberd dat ik amper iets kan uploaden. het vakantieverhaal van deze week had ik al vooruit geschreven en ingepland, maar de rest nog niet. Nu zat ik even door mijn blogs te bladeren en bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal geen zin had om die dingen te publiceren. Dus ik dacht, ik schrijf even een korte update over onze vakantie. Hoe het hier nu gaat en welke dingen er nu alweer allemaal in de soep zijn gelopen! Lezen jullie mee?

De heenreis.

We zijn een weekje weg op uitnodiging van Eurocamp op camping La croix du vieux pont in Berny Rivere, Noord Frankrijk. Een aantal oplettende volgers zagen het al, het is precies dezelfde camping waar we vorig jaar ook zaten, maar dan in het huisje hiernaast. Ik schrijf dit op woensdag en dat betekent dat de week alweer halverwege is. We rijden namelijk op vrijdagavond terug naar Nederland en dan zit onze vakantie er alweer op!

Maar laten we bij het begin beginnen. Op zaterdag vertrokken we om tien uur vanaf ons huis in Groningen, richting Frankrijk. Nog even de banden oppompen, tanken en gaan met die banaan. Nou, die heenreis begin al goed, want voordat we onze woonplaats uitreden hadden er al twee in de auto gekotst. En dan moet je dus nog 6 uur! Na alles even snel schoongepoetst te hebben, reden we verder richting Frankrijk.

Nu zouden wij, wij niet zijn als we niet iets zouden vergeten. We vergeten elk jaar wel iets en dit jaar was het de tas met handdoeken. Nu hebben we heel veel geluk gehad dat ze hier handdoeken in het huisje hadden liggen, anders hadden we dus hier ergens handdoeken moeten kopen.

Uiteindelijk kwamen we na één pauze in Breda, om vijf uur aan op de camping. Meteen toen we de camping opreden herinnerden we ons weer hoe leuk we het vorig jaar hier hadden! En de kinderen waren helemaal door het dolle heen dat we weer terug waren.

De eerste dagen.

De eerste dagen verliepen heel rustig. We gingen zwemmen, naar het strandje en waren veel in de speeltuin en de indoor speeltuin te vinden. We hadden voor donderdag een dagje uit gepland, alleen we wisten nog niet precies wat we wilden gaan doen. In eerste instantie wilden we alsnog naar Disney gaan, net als vorig jaar. Alleen de kaartjes kostten bij elkaar 350 euro en dat vond ik net even iets te gek voor één dagje. Dus we besloten in plaats daarvan een dagje naar Parijs te gaan. Ik wil echt al jaren zo graag een keer naar Parijs en we zijn er nu vlak in de buurt, dus het leek ons leuk om eens te gaan.

Nu hebben we alleen een probleem, want Sarah is vannacht heel erg ziek geworden en we weten dus niet of het door kan gaan. maar dat laat ik jullie weten in de volgende blog!

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

JaJo-fotografie 2 mei 2019 - 11:41

Wat heerlijk zo’n weekje weg. Hopelijk knapt Sarah weer op en kunnen jullie naar Parijs.
Geniet er nog even van!

Groet Jeanine!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.