Ben je benieuwd naar Disney+? Op deze manier kijk jij het gratis!

by Tamara
gratis Disney+

Hebben jullie al Disney+ in huis? Wij hebben het al vanaf de dag dat het in Nederland beschikbaar was en we gebruiken het bijna dagelijks. Misschien komt het omdat wij hier in huis allemaal enorme Disney fans zijn hoor, maar voor ons is dit de leukste streamingdienst die we hebben! Nu heb ik voor jullie een leuke aanbieding! Via deze blog kun jij je namelijk aanmelden bij Disney+ en zeven dagen gratis kijken!

Wat heeft Disney+ allemaal te bieden?

Zoals ik al zei is deze dienst al sinds November onze favoriete streamingsdienst. Vroeger toen ik klein was hadden we elke denkbare disneyfilm op videoband, zoals The Lion King(een hele mooie paarse videoband was dat) , De kleine zeemeermin, Assepoester en nog veel meer! Zelf was ik ook al druk bezig om alle films op Blueray te kopen, maar toen werd bekend dat Disney+ naar Nederland kwam, besloot ik dat af te wachten.

Meteen vanaf het eerste moment waren we allemaal fan. Zo kijken de jongens heel graag Starwars en Pirates of the Carribean en de meisjes kijken vooral heel erg graag Frozen, Frozen 2 en alle prinsessenfilms. Maar wij zetten het in de avond zelf ook regenmatig op. Zo is er bijvoorbeeld een hele serie gemaakt over Walt Disney en het ontstaan van de Disneyparken! Echt superleuk en een aanrader om eens te kijken. Het is heel tof om te zien hoe alles gemaakt wordt en hoeveel werk het is om een nieuwe attractie te bedenken. Dus mochten jullie het afsluiten, is die serie zeker leuk om eens te kijken.

Ik heb even gegoogled op hoeveel aanbod Disney+ eigenlijk heeft en ik vond dit!

It is expected that Disney+ will have approximately 7,000 television episodes and 500 films, including original television series and films from Disney Channel and Freeform, and select titles from 20th Century Fox Television and ABC Studios.

Genoeg te kijken dus!

Zo kijk je zeven dagen gratis.

Maar goed, jullie komen hier natuurlijk voor de zeven dagen gratis aanbieding en die heb ik voor je!

Als je je via deze link aanmeld voor Disney+, kun je de dienst zeven dagen gratis uitproberen!

Mocht het toch niets voor je zijn, kun je het natuurlijk in deze periode moeiteloos weer opzeggen!

 

Heel erg veel kijkplezier!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.