Ff bijkletsen |#1 | ik ben niet goed in weekoverzichten 🤷🏻‍♀️

by Tamara

Weten jullie nog? Dat ik vorig jaar besloot dat er elke week een weekoverzicht voorbij moest komen? Nou ja, dat is niet echt gelukt. Ik vind het idee heel leuk en vind het leuk om ze van anderen te lezen, maar ik beleef gewoon helemaal niks joh. Dus daarom een nieuwe rubriek! Ff bijkletsen! Geen weekoverzicht, maar gewoon even kletsen, net alsof jullie bij me op de koffie komen, of nouja thee dan. Want koffie is niet te hachelen. Lezen jullie mee?

Dit is nu al een pechjaar.

oke even een disclaimer vooraf, het is nu 2.57 ‘s nachts, ik kan niet slapen en schrijf dit op mijn telefoon. Dus excuses voor de spelfouten!
Een pechjaar dus he? Jep, behoorlijk. Want het lijkt dit jaar een beetje uit de hand te lopen met alles dat hier stuk gaat en mis gaat dit jaar. Het jaar begon met enorme griep bij iedereen hier, een bijna longontsteking en keelontsteking van mij en buikgriep van Rich. We waren eindelijk allemaal beter, toen ging de cv ketel stuk, waardoor we een week in de kou zaten. Toen dat opgelost was, maakten we ons klaar voor Disney, maar tijdens het nakijken van de auto bleek er een beest in de motor te hebben gezeten die de isolatie gesloopt heeft. Thuis ging het even goed, maar toen ging de wc stuk, ( heeel handig met 6 mensen en 1 wc in huis) en de kers op de taart? Een putje in het hok dat het niet meer doet, waardoor het hok ineens blank stond en het laminaat wel weggegooid kan worden. Ik hoop zoooo dat dit niet doorzet dit jaar.. pff!

hoe gaat het verder?

maar verder gaat het wel goed. Floris en ik waren afgelopen week jarig en dat hebben we lekker gevierd. Verder heb ik het ontzettend druk. Ik ben de hele site aan het omgooien, een winweek aan het regelen, twee boeken aan het schrijven, samen met een clubje andere schrijvers aan een project aan het werken, opdrachten afmaken en dan komt het huishouden en gezin nog. Het us een beetje heeel veel momenteel, maar binnenkort wordt het vast weer rustiger.

ik heb trouwens nog een oproepje.  Voor de nieuwe site ben ik op zoek naar mensen die mee willen doen aan een ‘tussen de lakens’ rubriek. Hierin stel ik (anoniem) vragen aan vrouwen over hun activiteiten tussen de lakens. Ik ha het idee om mensen via de telefoon te interviewen, mar via messenger of mail wil het ook! Wil je meedoen? ( anoniem mag uiteraard) mail me dan op tamara@themommydiaries.nl

Nou, het is inmiddels 3.12, dus ik ga weer een slaap poging doen! Trusten!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.