Mijn favoriete webshops voor kinderkleding.

by Tamara

Wie mijn blog al langer volgt weet vast wel dat ik dol ben op het kopen van kinderkleding! Heb ik even geluk dat ik vier kinderen heb! Want met vier kinderen is er altijd wel eentje die wat nodig heeft haha! Nu moet ik wel zeggen dat ik het shoppen voor de kinderen graag online doe. Daar heb ik verschillende redenen voor die ik je zal vertellen in dit artikel! Ook vertel ik wat meer over mijn favoriete webshops voor kinderkleding!

Mijn favoriete webshops voor kinderkleding.

De grootste reden dat ik graag online kleding koop voor mijn kinderen is dat het gewoon een heel gedoe is om met alle vier naar een winkel te gaan. Dat doe ik af en toe wel eens ( ik hou tenslotte van uitdaging haha) maar een echt groot succes is het niet. Daar komt nog eens bij dat Maxim kleding wel écht even moet passen en dat gaat ook niet zo makkelijk als er een broertje en zusje door de winkel racen en er een baby aan het huilen is in de kinderwagen. Ik bestel kinderkleding graag online omdat er gewoon een heleboel voordelen aan zitten. Je kunt het thuis passen, je kunt er even goed over na denken of je de kleding echt leuk vindt, je hoeft er de deur niet voor uit en misschien nog wel de leukste, je hebt op internet vaak een heleboel kortingscodes die je kunt gebruiken zodat je goedkoper uit bent.

De leukste webshops voor kinderkleding.

De webshop waar ik het vaakst kleding bestel is die van de H&M. Hier hebben ze een ruim assortiment, veel keuze en het is niet zo heel erg duur. Nu ben ik wel dol op mooie merkkleding voor mijn kinderen, maar ik vind het wel heel erg zonde om ze dat naar school aan te doen. Zeker als je ziet hoe vaak ik Floris als een soort moddermonster van school haal haha. Het grote nadeel bij kleding van de H&M is wel dat de kledingmaten zo raar zijn. Ik bestelde laatst een hele stapel kleding voor Lauren in maat 92 en in maat 98. De kleding in maat 92 was heel kort en smal en de kleding in 98 juist weer veel te groot.

Als ik dan wel merkkleding wil kopen dan ga ik meestal voor kinderkleding van Kixx-Online Meestal koop ik dingen die langer mee moeten gaan zoals jassen bijvoorbeeld van een merk. Je draagt het toch elke dag dus dan mag het best wat duurder zijn toch? Wat ik leuk vind aan Kixx-online is dat ze een heel erg breed assortiment hebben van veel verschillende merken en soorten kleding! Enn… Merk hoeft niet duur te zijn, ze hebben er namelijk ook altijd een fijne outlet waar voor iedereen wel iets te vinden is!

Voor spijkerbroeken voor de jongens slaag ik eigenlijk altijd wel bij de WE. Ze hebben daar hele fijne jeans in verschillende pasvormen zodat er altijd wel een goede broek tussen zit. Vanaf dat Maxim kon lopen koop ik hier altijd al alle spijkerbroeken. Ze hebben heel vaak de actie 2e jeans 50% korting, dus dat scheelt dan ook weer een heleboel.

Tot slot  slaag ik voor de meiden eigenlijk altijd wel bij de ZARA. Net zoals bij de H&M verkopen ze goedkope kleding, al vind ik de kleding van de ZARA vaak net even wat origineler. Wat ik echt een groot pluspunt van ZARA vind is dat ze de kleding die je wilt retourneren bij je op komen halen. Een nadeel vind ik dan weer dat net als bij de H&M de maten af en toe heel erg gek zijn.

Zo! Dit waren mijn favoriete webshops voor kinderkleding! Koop jij ook graag kinderkleding online? En wat zijn webshops voor kinderkleding waar jij graag shopt?

Dit is een gesponsord artikel.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.